çok yeniyim ve ff nedir anlamadım ?
HENüz çatlamamış çalışmalara devamMerhaba arkadaşlar;
Bende form ile henüz yeni tanıştım önceden üye olmadan okuyordum yazılanları.
Ben 7 aylık evliyim ve artık hamile kalmak istiyorum. Geçen ay denemeye başladık olmadı. Bu ay umudum var. Dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 13.günümdü ve çalışma yaptık :)
aynı zaman da vücut ısımı da ölçüyorum yumurtlamamı öğrenebilmek için var mı takip eden bu şekilde ?
21/12/2017 6. gün 36,1
22/12/2017 7. gün 36,1
23/12/2017 8. gün 36,1
24/12/2017 9. gün 35,8
25/12/2017 10. gün 36,2
26/12/2017 11. gün 36,2
27/12/2017 12. gün 36,3 (beyaz akıntım gelmeye başladı ve kasık ağrısı oldu)
28/12/2017 13. gün 36,3 (akıntı devam, kasık ağırısı)
29/12/2017 14. gün 36,1
Amin inşallhhahah aynen öyle
inşallah donmuş bebişlerim beni anne yaparlar.
çok teşekkür ederim canım :) yeniyim ya anca öğreniyorum siteyi kusura bakmayın :)Takip programı canım fertility friend ismi biz kendisine kısaca ff diyoruz :) İlk sayfayı okuman yardımcı olacaktır
canım ya çok teşekkür ederim yorumun için inşallah bu ay olur :)HENüz çatlamamış çalışmalara devam
İlk sayfayı incele ff i yükle gel takıldığın yerde sorçok teşekkür ederim canım :) yeniyim ya anca öğreniyorum siteyi kusura bakmayın :)
çok teşekkür ederim canım :) yeniyim ya anca öğreniyorum siteyi kusura bakmayın :)
canım yaptım sanırım :) kayıt oldum ve girişleri yaptımİlk sayfayı incele ff i yükle gel takıldığın yerde sor
canım yaptım sanırım :) kayıt oldum ve girişleri yaptım
https://www.fertilityfriend.com/ttc/
inşallah olduğunu ümit ediyorum :)olmamış kuzu aşağıdaki yolu izle
Aramıza hoşgeldin
Canim cok sevindim gecen sene dedigin gibi iiz basi cekti biz pesine. Insallah ayağını sürü de tum kizlar pesine gelsin. Cok guzel bir hamilelik gecirir ve saglikla alirsin bebegini kucaginahttp://fertilityfriend.com/home/68f357/
Veson hatırladıklarımı ekledim. Bu arada benim sanırım geç döllenme. Hiç kan vermedim hep dedim zaten kimyasal ise kanamam başlar kan verip stres olmaya gerek yok. 2 hafta bekledim. Geçen hafta çarşamba ilk kez doktora gittim o da muayene etti keseyi gördü. 6+1 olması gerekirken 4+5 çıktı. Kimyasal sonrası yumurtlaman sarkmıştır ondandır dedi. Bebeği görememiştik. Bugün bebeği ve kalp atışını gördük. Şuan adete göre 7+2 olmam gerekirken 5+5 görünüyorum. Yani tam olarak yumurtlamanın ne zaman olduğunu bilmiyorum
teşekkür ederim canım hoşbulduk :)Aramıza hoşgeldin
Bu bilgileri girEki Görüntüle 2086066 9 a çizgi çekmiş ama çizginin yeri kayabilir bence.çalışmaları bırakma kaç günde bir adet oluyorsun
O zaman çatlamamıştır .teşekkür ederim canım hoşbulduk :)
benim genellikle 32-34 günde bir oluyor canım
ayyy inşallah tutturmuşuzdur o zamanO zaman çatlamamıştır .
hayirli olsun
Kullaniyorum canim etkisi var simdilkkDil-i bitab glifor glukofen vb bir şeker ilacı kullan madem pco varsa.hem kilo vermene de yardımcı olur.
saol canım :) 12. gün çok akıntım başladı ve kasık ağrılarım oldu dünde çok kasık ağrım vardı ilişkide dahi yumurtalıklarımdaki o sancıyı hissediyorum fazlasıyla. bugün bir o kadar değil ama. Bu sebeple yumurtlama olacağından şüphe ediyorum. Dünkü ovulasyon testimde silik çizgi çıkmıştı. Şimdi saat 15:30 da yine yapacağım bekliyorum bakalım ne çıkacakhayirli olsun9.gunden suphelenmstim o yuzden ff demstim
ama sanmiyorum o kadar erken olacagini. daha calismalari birakmayin.
İnşallah canım. Çok saol. İnşallah kızlardan da arka arkaya gelir güzel haberlerCanim cok sevindim gecen sene dedigin gibi iiz basi cekti biz pesine. Insallah ayağını sürü de tum kizlar pesine gelsin. Cok guzel bir hamilelik gecirir ve saglikla alirsin bebegini kucagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?