Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
HENüz çatlamamış çalışmalara devam

Canim cok sevindim gecen sene dedigin gibi iiz basi cekti biz pesine. Insallah ayağını sürü de tum kizlar pesine gelsin. Cok guzel bir hamilelik gecirir ve saglikla alirsin bebegini kucagina

hayirli olsun 9.gunden suphelenmstim o yuzden ff demstim
ama sanmiyorum o kadar erken olacagini. daha calismalari birakmayin.
saol canım :) 12. gün çok akıntım başladı ve kasık ağrılarım oldu dünde çok kasık ağrım vardı ilişkide dahi yumurtalıklarımdaki o sancıyı hissediyorum fazlasıyla. bugün bir o kadar değil ama. Bu sebeple yumurtlama olacağından şüphe ediyorum. Dünkü ovulasyon testimde silik çizgi çıkmıştı. Şimdi saat 15:30 da yine yapacağım bekliyorum bakalım ne çıkacak

Canim cok sevindim gecen sene dedigin gibi iiz basi cekti biz pesine. Insallah ayağını sürü de tum kizlar pesine gelsin. Cok guzel bir hamilelik gecirir ve saglikla alirsin bebegini kucagina
İnşallah canım. Çok saol. İnşallah kızlardan da arka arkaya gelir güzel haberler. Sizler bebelerinizi büyüttünüz bile. Rabbim sağlıklı mutlu ömürler versin herkesin yavrusuna Kaan bebek nasıl inşallah iyidir, herşey yolundadır. Kocaman öpüyorum onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…