• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar;
Bende form ile henüz yeni tanıştım önceden üye olmadan okuyordum yazılanları.

Ben 7 aylık evliyim ve artık hamile kalmak istiyorum. Geçen ay denemeye başladık olmadı. Bu ay umudum var. Dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 13.günümdü ve çalışma yaptık :)

aynı zaman da vücut ısımı da ölçüyorum yumurtlamamı öğrenebilmek için var mı takip eden bu şekilde ?

21/12/2017 6. gün 36,1
22/12/2017 7. gün 36,1
23/12/2017 8. gün 36,1
24/12/2017 9. gün 35,8
25/12/2017 10. gün 36,2
26/12/2017 11. gün 36,2
27/12/2017 12. gün 36,3 (beyaz akıntım gelmeye başladı ve kasık ağrısı oldu)
28/12/2017 13. gün 36,3 (akıntı devam, kasık ağırısı)
29/12/2017 14. gün 36,1
HENüz çatlamamış çalışmalara devam;)

canım yaptım sanırım :) kayıt oldum ve girişleri yaptım
https://www.fertilityfriend.com/ttc/

olmamış kuzu aşağıdaki yolu izle ;)
image-jpg.1834711

http://fertilityfriend.com/home/68f357/
Veson Veson hatırladıklarımı ekledim. Bu arada benim sanırım geç döllenme. Hiç kan vermedim hep dedim zaten kimyasal ise kanamam başlar kan verip stres olmaya gerek yok. 2 hafta bekledim. Geçen hafta çarşamba ilk kez doktora gittim o da muayene etti keseyi gördü. 6+1 olması gerekirken 4+5 çıktı. Kimyasal sonrası yumurtlaman sarkmıştır ondandır dedi. Bebeği görememiştik. Bugün bebeği ve kalp atışını gördük. Şuan adete göre 7+2 olmam gerekirken 5+5 görünüyorum. Yani tam olarak yumurtlamanın ne zaman olduğunu bilmiyorum
Canim cok sevindim gecen sene dedigin gibi iiz basi cekti biz pesine. Insallah ayağını sürü de tum kizlar pesine gelsin. Cok guzel bir hamilelik gecirir ve saglikla alirsin bebegini kucagina

hayirli olsun :KK66: 9.gunden suphelenmstim o yuzden ff demstim :KK66:
ama sanmiyorum o kadar erken olacagini. daha calismalari birakmayin.
saol canım :) 12. gün çok akıntım başladı ve kasık ağrılarım oldu dünde çok kasık ağrım vardı ilişkide dahi yumurtalıklarımdaki o sancıyı hissediyorum fazlasıyla. bugün bir o kadar değil ama. Bu sebeple yumurtlama olacağından şüphe ediyorum. Dünkü ovulasyon testimde silik çizgi çıkmıştı. Şimdi saat 15:30 da yine yapacağım bekliyorum bakalım ne çıkacak

Canim cok sevindim gecen sene dedigin gibi iiz basi cekti biz pesine. Insallah ayağını sürü de tum kizlar pesine gelsin. Cok guzel bir hamilelik gecirir ve saglikla alirsin bebegini kucagina
İnşallah canım. Çok saol. İnşallah kızlardan da arka arkaya gelir güzel haberler:dua:. Sizler bebelerinizi büyüttünüz bile. Rabbim sağlıklı mutlu ömürler versin herkesin yavrusuna:dua: Kaan bebek nasıl inşallah iyidir, herşey yolundadır. :nazar:Kocaman öpüyorum onuda:KK200:

Back
X