• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
saol canım :) 12. gün çok akıntım başladı ve kasık ağrılarım oldu dünde çok kasık ağrım vardı ilişkide dahi yumurtalıklarımdaki o sancıyı hissediyorum fazlasıyla. bugün bir o kadar değil ama. Bu sebeple yumurtlama olacağından şüphe ediyorum. Dünkü ovulasyon testimde silik çizgi çıkmıştı. Şimdi saat 15:30 da yine yapacağım bekliyorum bakalım ne çıkacak
Diğer bilgilerini de gir

İnşallah canım. Çok saol. İnşallah kızlardan da arka arkaya gelir güzel haberler:dua:. Sizler bebelerinizi büyüttünüz bile. Rabbim sağlıklı mutlu ömürler versin herkesin yavrusuna:dua: Kaan bebek nasıl inşallah iyidir, herşey yolundadır. :nazar:Kocaman öpüyorum onuda:KK200:
Ah canim büyüyorlar ama zor. Kaan kalbinden dolayi kilo alamiyor canim onun disinda bu ara atak haftasi memede kendi geri atip duruyor. Evlat cok farkli bir imtihan surekli gozum ustunde canim. Bisey olacak diye korkuyorum. Rabbim hepsine saglik versin. Bizde opuyoruz teyzesi.

girdim canım o siteden
İlişki günlerini ve ovulasyon test sonuçlarını da gir
IMG_2345.webp

Evet cnm sabahki ateşini gördüm tahmin ettim.rabbim aratmasın daha fazla inşallah.şimdi tüp mü tekrar aşılama mı?

inşallah cnm..evet sabahtan belliydi olumsuz olduğu :( Henüz tüpe geçemiyoruz devlet hastanesi olduğu için 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe hak kazanabiliyoruz.Adetle birlikte 2.aşılamaya başlayacağım.

inşallah cnm..evet sabahtan belliydi olumsuz olduğu :KK43: Henüz tüpe geçemiyoruz devlet hastanesi olduğu için 3 aşılamadan sonra tüp bebeğe hak kazanabiliyoruz.Adetle birlikte 2.aşılamaya başlayacağım.

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay her şey dilediğince olur :dua:

Rabbim işini kolaylaştırsın inşallah

amin canım inşallah cümlemizin.Bu arada bişey sormak istiyorum.aşılamadan sonra doktor bana bir hafta gün aşırı ilişki olsun demişti ve crinone jel vermiştiya.bu jelden sonra aşırı kuruluk oldu kuruluktan dolayı da ilişki esnasında çok canım yandı.bunu doktora bugün söylediğimde olurmu öyle şey aksine bu jel kuruluk yapmaz örneğin menepoza girmiş bayanlara sırf bu kuruluk için bu jeli veriyoruz dedi.tabi doktor öyle diyince bişey diyemedim.bana bunu tekrar hatırlat bakarız çaresine dedi.ama benim şimdiye kadar böyle bir sıkıntım olmamıştı ki aşılamadan önceki ilişkilerde olsun geçen seneki yaptırmış olduğum aşılamalarda olsun böyle bir sıkıntı yaşamamıştım.sen bu jeli kullandığın zaman böyle vajinal kuruluk yaşamışmıydın?

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay her şey dilediğince olur :dua:

Amin canım hepimizin inşallah..artık kırmak istiyorum şu şeytanın bacağını..Rabbim hepimizin yardımcı olur inşallah.Tedaviye başlandığında normal zamanlara oranla daha fazla ümit oluşuyor bende.Uzun zamandır böyle üzülmemiştim Hastanenin bir köşesine oturup ağladım iyice içimi boşalttım.Yılmak yok inşallah önümdeki tedaviye odaklanmaya başladım.İnşallah bundan sonraki tedaci süreci hayırlısıyla güzel şeylere vesile olur :dua:

amin canım inşallah cümlemizin.Bu arada bişey sormak istiyorum.aşılamadan sonra doktor bana bir hafta gün aşırı ilişki olsun demişti ve crinone jel vermiştiya.bu jelden sonra aşırı kuruluk oldu kuruluktan dolayı da ilişki esnasında çok canım yandı.bunu doktora bugün söylediğimde olurmu öyle şey aksine bu jel kuruluk yapmaz örneğin menepoza girmiş bayanlara sırf bu kuruluk için bu jeli veriyoruz dedi.tabi doktor öyle diyince bişey diyemedim.bana bunu tekrar hatırlat bakarız çaresine dedi.ama benim şimdiye kadar böyle bir sıkıntım olmamıştı ki aşılamadan önceki ilişkilerde olsun geçen seneki yaptırmış olduğum aşılamalarda olsun böyle bir sıkıntı yaşamamıştım.sen bu jeli kullandığın zaman böyle vajinal kuruluk yaşamışmıydın?
Cnm hamile kalınca kullanmıştım ve düşük riski dolayısı ile ilişki yasaktı.ama sürekli akıntı yapıyordu ıslaklık oluyordu tabi ama ilişki hiç olmadı bilmiyorum o kısmı.başka ne kullandın östrojen falan verdi mi? Yanlış hatırlamıyorsam o kuruluk yapıyordu

Kızlar. Ben doktora gittim bugün. Kan aldılar. Sonuç <2 çıktı malesef :KK43:

IMG_9365.webp
Olsa çıkardı heralde. Yumurtlamamın 8nci günü bugün.

Cnm hamile kalınca kullanmıştım ve düşük riski dolayısı ile ilişki yasaktı.ama sürekli akıntı yapıyordu ıslaklık oluyordu tabi ama ilişki hiç olmadı bilmiyorum o kısmı.başka ne kullandın östrojen falan verdi mi? Yanlış hatırlamıyorsam o kuruluk yapıyordu

bu jeli kullandıktan sonra sadece arada tortu olarak geri geliyordu.öyle ıslaklık falan olmadı bende.östrojen kullanmadım.
östrojeni zamanın da yumurta takibi sırasında 3 ay kullanmıştım ama onda bile böyle kuruluk yaşamadım.yan etkilerine baktım da yan etkilerinde var yaygın olarak.
 Sırt ağrısı, karın ağrısı, cinsel organdan akıntı gelmesi, cinsel organdan gelen akıntıda artış, alerji, cinsel arzunun azalması, cinsel organda kuruluk diye yazıyor.
Neyse artık hatırlat bana dedi ya bir dahaki sefere belki değiştirir başka bişey verir herhalde.

Kan tahlilinde pek yanılma olmaz canım
Doktora yumurtlamam geç oldu dedim. Nasıl anladın dedi. Bende Ateş ölçüyorum dedim. Çok güzel ama ovülasyon takibiyle destekle, Ateş yanılır ama test yanılmaz dedi. Hem normalde bile kanda çıkması zor bu zamanlarda. yumurtlaman geç olduysa çıkmaz. Ama sen bilirsin yapalım test dedi. Ben 72 saatte çıkar diye biliyordum.

Doktora yumurtlamam geç oldu dedim. Nasıl anladın dedi. Bende Ateş ölçüyorum dedim. Çok güzel ama ovülasyon takibiyle destekle, Ateş yanılır ama test yanılmaz dedi. Hem normalde bile kanda çıkması zor bu zamanlarda. yumurtlaman geç olduysa çıkmaz. Ama sen bilirsin yapalım test dedi. Ben 72 saatte çıkar diye biliyordum.

Olabilir cnm geç yumurtlama olduğu için haliyle geç döllenmede olabilir tabiki.Bu sebeplede negatif çıkmış olabilir.dpo 14 e kadar bekle eğer adet gelmez ise tekrar kan verirsin.Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Olabilir cnm geç yumurtlama olduğu için haliyle geç döllenmede olabilir tabiki.Bu sebeplede negatif çıkmış olabilir.dpo 14 e kadar bekle eğer adet gelmez ise tekrar kan verirsin.Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Öyle yapacağım canım. Teşekkür ederim. Amin inşallah :dua:

Dpo8 kan testi icin de erken olabilir. Biraz daha bekleyin.
Aaa ciddi misin canım. 72 saat diye bildiğimiz yanlış mı o zaman. En erken 72 saat mi o. Kafam karıştı. Ben kesin olmadı dedim. Kekik çayı içtim hatta bugün biraz kafamdan atayım diye.

Back
X