Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar Günaydın :)

Bat'a 10-11 gün kaldı ve dün kasıklarıma 1-2 defa iğne batması gibi oldu e akıntım oldu biraz. inşallah hamileyimdir :)

Bu değerlere göre yumurtlama sonrası 11. gündesin. İdrar testinde çıkabilir de çıkmayabilir de :)) Ateş yalnızca yumun çatlayıp çatlamadığını gösterir gebelik belirtisi değil maalesef.
Idrarda sabah çıkmadı . İnşallah hamileyimdir test beni yanıltır da . Kan testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum

Hayır canım laboquick marka idrar testi.erken gebelik hemen hemen kan testi ile ayni ücret olunca kan testi yaptiryorum dayanamayıp :)))
canım birde ovulasyon testi ile yapıyorlar onu duydun mu ovulasyon tetsi yaptığında iki çizgide koyuysa o da hamile olabilirsin anlamına gelebiliyormuş çoğu zaman. forumda bu şekilde hamileliğini öğrenen çok kişi varmış okudum. Ovulasyon testi varsa evde birde onu dene bence gebelik testinde çıkmadan bile onda daha erken çıkıyomuş

Ya öyle mi evde var eve gidince deneyeyim bi. Saati falan önemli mi canım .

ay Allah korusun. istersen uzamadan bir gorun doktora canim.

bu ay cok sacma sapandi benim. test firmalari da sayemde zengin oldu ..

Ben genel birsey sorayim. Yumurta takibi devlet mi ozel mi daha iyi oluyor....
Devlette yumurta takibi işi çok zor.Zaman alıcı yorucu.devletin her makamında olduğu gibi yani.

Bu arada benim Ateş saçmaladı iyice.bugün hayatımda ilk defa ayın ortalarında kahve lekelenmem oldu.bir sorun mu var acaba?canım sıkıldı son ayda.

Sorun olacagini sanmam canim. Uzme kendini.

Ben de bakalim ne yapacagim. Ozeldeki doktorum super birisi ama hem maddi isler hem de baya uzak. Oglumla git gel zor isler. Bir regl olayimda sacmalayan ruh halimle karar veririm

Veson ve diğer arkadaşlar fikri olan varsa yazabilirmi.Benim bu ateş baya tuhaf ilerliyor.dün kasık ağrısı çok fazla yaşadım dedim kesin aşılamadan önce yumurta çatlıyor galiba bir de üstüne sabah ateş biraz yükselince çatladı diye düşündüm.Sabah kontrolüm vardı sağda bir tane 17.mm lik yumurta oluşmuş.Çatlatma iğnesi verdi perşembe günü de aşılama yapılacak.Merakım şu dün solda aşırı ağrım vardı ateş de yükseldi acaba ekstradan bir yumurta oluşmuş ve çatlamış olabilir mi sizce?Unutmadan bir not ekleyeyim cumartesi kontrol vardı yine doktor rahimde sıvı gördü akıntın mı var diye sordu evet var dedim ayrıca bir gün öncesinde ilişki olmuştu ondan kaynaklı olabilir mi dedim her ikiside olabilir dedi.

Belki de çatlamıltıştır CNm Cumartesi'den önce kontrol oldu mu hiç yani kaç yum gelişiyordu?yarın ki ateş belki fikir verşr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…