Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki de çatlamıltıştır CNm Cumartesi'den önce kontrol oldu mu hiç yani kaç yum gelişiyordu?yarın ki ateş belki fikir verşr

cumartesi günü doğumhanede kontrol vardı başka doktor vardı yani pek bilgi vermedi.Yumurta varmı diye sordum o da henüz yok dedi hatta kendi doktorumu aradı iğne dozunu sormak için kendi doktorum da aynı dozdan kullanmaya devam etsin dedi.bugün kendi doktoruma cumartesi doğumhanedeki doktor yumurtam olmadığını söylemişti dedim oda nasıl yokmuş dedi şaşırarak.

Belki de çatlamıltıştır CNm Cumartesi'den önce kontrol oldu mu hiç yani kaç yum gelişiyordu?yarın ki ateş belki fikir verşr

Ayrıca ilk kontrolüm yılbaşı tatilinden ötürü 4.gün yapıldı o zaman doktor yumurta rezervimin iyi olduğu söylemişti.

rahimde serbest sıvı enfeksiyon göstergesi olabilir canım.
kendimden biliyorum.

o da bir ihtimal tabi ama enfeksiyondan falan bahsetmedi,bugünki kontrolde de bişey söylemedi enfeksiyon olsaydı söylemezmiydi ilaç falan verirdi belki

belki çok önemli bulmamıştır.
akıntın, yanman falan yoksa.
kadınların doğası öyle değişik ki bazı şeylerin çeşitli nedenleri olabiliyor.
bu da bir ihtimal sadece.
inşallah 17 mm yumoş bebiş olsun sana.

belkide olabilir.öyle yanma kaşıntı vs.yoktu.sadece yumurtlama akıntım vardı her zamanki gibi bende akıntı biter sonra yumurtlama olur.ordan biliyorum çünkü.

aynen kadın olmak valla zor iş hiç sorma :)

inşallah cnm çok teşekkür ederim hepimize Rabbim nasip eder inşallah

CNm yarınki ateş belki bize bir fikir verir.çatlasa da çalışma var.inşallah birinden biri tutar

yaptın mı canım testi ?
Canim dün misafirim vardı topige de giremedim . Akşam yapacaktim gittiklerinde ama saat 11 di . Yapılmaz diye yattım direk . Az önce yaptım. Ama yemek yedim, çay içtim akabinde yaptım etkiler mi bilmiyorum.sonuç bu.Moralim bozuldu açıkçası gebelik yok galiba . sancılarım da geçti

Merhabalar, ben de aranızda katılmak istedim:)
Evliliğimizin 7. yılında çocuk sahibi olmaya karar verdik. Bu yüzden 2 aydır sıcaklık takibi yapıyorum. Tahminimden daha erken yumurtladığımı belirlemiş oldum:) Henüz 1 ay deneyebildik, tutmadı. Bakalım, hayırlısı...

Hoş geldinn :) İnşallah çok beklemeden kavuşursun evladına.

sanki silik gibi ikinci çizgi öyle gözküyo canım doğru mu ?

insallah bebekle sonuclansin... bilgim yok benim ne yazik ki.

insallah bekletmeden gelir.

sanki silik gibi ikinci çizgi öyle gözküyo canım doğru mu ?

Evet canim silik , ovulasyon testi olunca yok gibi sanki

opk testinde t c den koyu ise gebelik olabilir diyorlar. yoksa regle kadar t hep silik cikiyor ben de...

ben dr.a sormayi unuttum. yum takine 9.cu gun cagirdi. peki regl bitince o zamana kadar iliski olmayacak mi acep? klomen kullanacagim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…