Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Leyla abla gelince beni de etiketle merak ediyorum bu topiğin ayrı bir yeri var bende her zaman girip bakıyorum seni görünce pozitif çok mutlu oldum darısı burdaki tüm isteyenlere çok amin

XXYYXXYY Rabbim yüzünü güldürsün inşallah iki yum birden bebiş olsun:)

Sağol cnm inşallah saat 10:15 de yapıldı aşılama şimdi eve doğru gidiyorum.geçen ayki asilamada işlem sirasinda yada sonrasında hiç ağrım olmamıştı.
Bu aşılamada da işlem sırasında ağrı duymadım ama kalktıktan sonra sağ kasigimda çok keskin ağrım oldu hala devam ediyor.yum.sağ taraftaydi inşallah bişeyler oluyordur içeride :))

LeYLa_21 doğru mu gördüm tabloyu

LeYLa_21 hamileeee pozitif girmiş tabloya.Heyecanla yazmasini bekliyorum

LeYLa_21 canimmmmm cabuk yaz bizeeee....

Leyla abla gelince beni de etiketle merak ediyorum bu topiğin ayrı bir yeri var bende her zaman girip bakıyorum seni görünce pozitif çok mutlu oldum darısı burdaki tüm isteyenlere çok amin

LeYLa_21 sen test mi yaptın inanmıyorummmm
sabah ateş ölçünce dedim 5.ci haftaya girdim..bir totem yapayım ...tabloya bakacağınız aklıma gelmediki inşallah vardır ya...dpo 12 den sonra test yapacam....

Vallahi aklıma geldi hatta dua topiğine de yazdım
gördüm canımcım..bende sana cevap yazdım az önce...:)) sabahtan beri işim yoğundu anca girip yazabildim...
Hadi inşallah gerçeği de olur
Amin gülüm inşallah..Rabbim hepimize nasip etsin...2 sabahtır bulantım var ve arada baş dönmem oluyor...akıntımda var...hayırlısı inşallah...

Ayy nasıl sevindim anlatamam inşallah gerçeğini de yaşarız kuzumm :))

sabah ateş ölçünce dedim 5.ci haftaya girdim..bir totem yapayım ...tabloya bakacağınız aklıma gelmediki inşallah vardır ya...dpo 12 den sonra test yapacam....
Tablolari her sabah tariyorum ben :)
Heyecan olduk. İnsallah bitmez bu heyecan :)

Kızlar selam;
bakın size neler anlatıcam,
biz salı günü akşam üzeri bir doçente muayene olduk.üniversiteye gönderip tahlilleri istedi ve dün onlarla uğraştım.bu ay raporla uğraşıp diğer ay aşılama yapacak.polikistik over olduğum kesinleşti.rahim rahim ağzı çok iyi, karında yağlanma fazla olduğu için yumurtalığın birini görmekte zorlandı ve zayıfla dedi amh:6 tsh:4(hemen ilaca başladım) fsh:8 lh:7,8
spermiyogram :88 milyonbozuk spermler çokmuş sanırım kızlar bunla ilgili napıcaz bilmiyorum.
aşılama için evrak hazırlayacağım 23.01 de evraklar teslim ve eşim bir spermiyogram daah verecek.
hakkımızda hayırlısı.

Sonuçların iyi çıkmış canım çok sevindim hadi inşallah vesile olsun ilk denemede gelsin bebişin

Veson anlat anlat ayrıntı istiyorum naptın ne ettin nasıl oldu doktora gittin mi
CNm sadece bir kez idrar testi yaptım o kadar kanda bakılmadı.baktırmadım.son kayıptan sonra eşime artık kür dr uğraşmayacağım ,hamile kalırsam da kalp atışlarına kadar gitmeyeceğim demiştim.ki öyle yapacaktım lekeler başladı.eşimin ısrarı ile dr a gittim.dr da benim kafadan çıktı sağlıksız gebelikse zaten düşer bekleyelim kan da baktırma boşuna dedi.progestan da kullanma sağlıksız ise düşmesini geciktirir dedi.ben de çıktım eve geldim o zamandır bekliyorum öyle.rabbim nasip eder inşallah bu sefer dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…