Boşver takma kafaya CNm inşallah bu ay klomen vesile olur daha önce kullandın mıcanim zaten ozele gidiyorum ben. tahliller pahali oluyor diye devlette yaptirayim dedim. kizdigim su; daha tahlil cikmadan, kendi o sonuclara bakmadan baska hastanenin interfilite bolumune gondermesi.
Ateş değerin yükselmesi normal gayet güzel gidiyor sonu bebiş olsun inşallahcanım evet 2-3 ocak zaten ovulasyonumdu ama dün 36,3 iken bugün bir anda 36,6 neden oldu onu anlamadım. yani normal mi bigünde bu kadar artış. bir rahatsızlığım falanda yok
ayyy inşallah kuzum ya allahım nasip etsin hepimize inşallahhhAteş değerin yükselmesi normal gayet güzel gidiyor sonu bebiş olsun inşallah
Boşver takma kafaya CNm inşallah bu ay klomen vesile olur daha önce kullandın mı
İki yum olan missdincer in tablosu vardı ilk sayfada
İki yum olan missdincer in tablosu vardı ilk sayfada
Hadi o zaman şansın yüksekamin canim. ben hic kullanmadim. ilk deneme.
ilk iki bebegim, korunmayi biraktigim ay oldu. oglumda 1 ay regl oldum sonra geldi. bu kez toplamda bu ay oldu ama bebek yok. 35te olmak uzereyim diye dr artik beklemek istemedi. klomen verdi...
Seni etiketledim o mesajında detaylı anlatıyor yukarıdaki mesajıma bak
Seni etiketledim o mesajında detaylı anlatıyor yukarıdaki mesajıma bak
Daha doğrusu missdincer in mesajını aç orda tabloları da göreceksin
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/53281803/O yazıyı okudum da tablo olarak merak ettim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/52368561/O yazıyı okudum da tablo olarak merak ettim
amin cnm.Hadi o zaman şansın yüksek
Birinde olmuş birinde ise hiç belli değil.çok saol cnm çıkarttın tüm yazıları ortaya :) şimdi daha net anladım ikinci yumurtada da düşüş yaşamış..dün çatlatma iğnesi yapmıştım ama bugün ne ağrım var ne sızım bakalım benim yarın ki ateş ne çıkacak
Birinde olmuş birinde ise hiç belli değil.
Eki Görüntüle 2091968
Sonuclar cikmis. ssadece amh yok. Bunlar 35yas icin super bence :)..regl2.ci gun. Bilgisi olan?
Saol canim :)Maşallah gerçekten çok iyi çıkmış
Süper çıkmış canım... İnşlh bu ay nasip olur kuzum...Eki Görüntüle 2091968
Sonuclar cikmis. ssadece amh yok. Bunlar 35yas icin super bence :)..regl2.ci gun. Bilgisi olan?
Saol cnm.14ay once yapilanlarla neredeyse ayni degerler. İnsallah bu ay gelir artik :)Süper çıkmış canım... İnşlh bu ay nasip olur kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?