Deneyeyim hemen :) cok da emin degilim iste ama akinti o zamanlar vardi hatta cok uzun surdu bu ay. 5gun seffaf akintim vardi. Acaba akinti erken geldi de yumurta gec mi kaldi ona gore? :) bu ay daha siki takip edecegimEvet dr çok doğru demiş.senin normalde 14 gün olan lüteal faz bu ay 17 ye çıkmış olabilir.bunu etkileyecek birçok faktör var.ama ben kendimi takip ettim ovulasyonun 20 lerde olduğunu düşünüyorum dersen 14-16 daki akıntıları sil bir dene bakalım ff ne yapacak cnm
Sildim degistirmedi ff gene dee. Adet oldum zaten artik nolduysa oldu onumuzdeki maclara bakalim :))Evet dr çok doğru demiş.senin normalde 14 gün olan lüteal faz bu ay 17 ye çıkmış olabilir.bunu etkileyecek birçok faktör var.ama ben kendimi takip ettim ovulasyonun 20 lerde olduğunu düşünüyorum dersen 14-16 daki akıntıları sil bir dene bakalım ff ne yapacak cnm
ben de 3-4 gun once oluyor genelde seffaf yum akintisi...Heralde bu ay daha siki takip edicem akintimi fln bakalimm. Belki de akinti erken geliyor gec catliyor olabilir mi?
Insallah pespembe olur o :)benim igneden sonraki 8.ci gunum. dpo 7 bu arada. hala tam silinmeyen pembe t var testte. dunkunr hayalet derken bugun silinir sanmistim. silinmedi. tum regl belirtilerimde basladi.
Benim de bu ay oyle olmus olabilir belki artik onumuze bakalim :) yarin biter regl bu arada ben ff linkimi paylasmayi basaramadim nasil yapacagimben de 3-4 gun once oluyor genelde seffaf yum akintisi...
ilk sayfada vardi cnm aciklamalari.Benim de bu ay oyle olmus olabilir belki artik onumuze bakalim :) yarin biter regl bu arada ben ff linkimi paylasmayi basaramadim nasil yapacagim
amin hepimizin olur insallah.Insallah pespembe olur o :)
Benimde hayali çizgi vardı sabah. Bugün iğnenin 10. Günü . Hemen geçmiyor sanırsam.benim igneden sonraki 8.ci gunum. dpo 7 bu arada. hala tam silinmeyen pembe t var testte. dunkunr hayalet derken bugun silinir sanmistim. silinmedi. tum regl belirtilerimde basladi.
amannnn. cok sıkıcı. insani sinir ediyor.... ya gec biran evvel ya da koyulas degil miBenimde hayali çizgi vardı sabah. Bugün iğnenin 10. Günü . Hemen geçmiyor sanırsam.
Benimde hayali çizgi vardı sabah. Bugün iğnenin 10. Günü . Hemen geçmiyor sanırsam.
İkinizi takip ediyorum @Rzg14 veBizim aynı seninle demek ki :)
İkinizi takip ediyorum @Rzg14 vecibi35 :) kendimden umutsuzum inş sizlerin mutlu haberini alırız.
Cnm morfolojiyi takma. Bende çok üzülmüştüm sonuçları görnce profa gidiyorum onun bir önemi yok artık 4 olan nadir dedi. Bir de 15-20 gün sonra yaptırdı eşim nerdeyse 9 katı çıktı. Bana pek inandırıcı gelmiyor o testler. Moralini bozma onun için.Kızlar moralim çok bozuk . Eşimle az önce hastaneden geldik morfoloji %2 çıktı hizli ileri hareketli 0 yavaş ileri 50 . Ne yapacağımı bilmiyorum .
Deneyeyim hemen :) cok da emin degilim iste ama akinti o zamanlar vardi hatta cok uzun surdu bu ay. 5gun seffaf akintim vardi. Acaba akinti erken geldi de yumurta gec mi kaldi ona gore? :) bu ay daha siki takip edecegim
Doğru diyorsun önümüze bakalım.yeni ay Yen'i umutlar inşallah.akıntı kişiden kişiye değişiyor 4-5 gün önceden başlayanlar da oluyor.yaş ilerledikçe de akıntı azalıyorSildim degistirmedi ff gene dee. Adet oldum zaten artik nolduysa oldu onumuzdeki maclara bakalim :))
Benim de bu ay oyle olmus olabilir belki artik onumuze bakalim :) yarin biter regl bu arada ben ff linkimi paylasmayi basaramadim nasil yapacagim
İnan hic bilgim yok canim bu konuda. Umarim cozulebilecek bir durmdur.Kızlar moralim çok bozuk . Eşimle az önce hastaneden geldik morfoloji %2 çıktı hizli ileri hareketli 0 yavaş ileri 50 . Ne yapacağımı bilmiyorum .
Cidden tesaduf. Ben de kendimden umitsizimİkinizi takip ediyorum @Rzg14 vecibi35 :) kendimden umutsuzum inş sizlerin mutlu haberini alırız.
Pms tedavisi görmem gerek benim.cidden 14.günden sonra Manyağa bağlıyorum...Ne tesadüf aynı umutsuzluk bende var hatta pms başladı sinirler tepemde bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?