Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Deneyeyim hemen :) cok da emin degilim iste ama akinti o zamanlar vardi hatta cok uzun surdu bu ay. 5gun seffaf akintim vardi. Acaba akinti erken geldi de yumurta gec mi kaldi ona gore? :) bu ay daha siki takip edecegim

Sildim degistirmedi ff gene dee. Adet oldum zaten artik nolduysa oldu onumuzdeki maclara bakalim :))

benim igneden sonraki 8.ci gunum. dpo 7 bu arada. hala tam silinmeyen pembe t var testte. dunkunr hayalet derken bugun silinir sanmistim. silinmedi. tum regl belirtilerimde basladi.

Kızlar moralim çok bozuk . Eşimle az önce hastaneden geldik morfoloji %2 çıktı hizli ileri hareketli 0 yavaş ileri 50 . Ne yapacağımı bilmiyorum .

Kızlar moralim çok bozuk . Eşimle az önce hastaneden geldik morfoloji %2 çıktı hizli ileri hareketli 0 yavaş ileri 50 . Ne yapacağımı bilmiyorum .
Cnm morfolojiyi takma. Bende çok üzülmüştüm sonuçları görnce profa gidiyorum onun bir önemi yok artık 4 olan nadir dedi. Bir de 15-20 gün sonra yaptırdı eşim nerdeyse 9 katı çıktı. Bana pek inandırıcı gelmiyor o testler. Moralini bozma onun için.

Deneyeyim hemen :) cok da emin degilim iste ama akinti o zamanlar vardi hatta cok uzun surdu bu ay. 5gun seffaf akintim vardi. Acaba akinti erken geldi de yumurta gec mi kaldi ona gore? :) bu ay daha siki takip edecegim
Sildim degistirmedi ff gene dee. Adet oldum zaten artik nolduysa oldu onumuzdeki maclara bakalim :))
Doğru diyorsun önümüze bakalım.yeni ay Yen'i umutlar inşallah.akıntı kişiden kişiye değişiyor 4-5 gün önceden başlayanlar da oluyor.yaş ilerledikçe de akıntı azalıyor

İnan hic bilgim yok canim bu konuda. Umarim cozulebilecek bir durmdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…