Cnm henüz yum çatlamamış çalışmaları bırakma mutlaka devam et.yum çatlayınca ateş yükselişe geçecektir1. Gün 36.1 regl
2. Gün 36.2 regl
3. Gün 36.1 regl
4. Gün 36.2 regl
5. Gün 36.2 regl
6. Gün 36.2 regl
7. Gün 36.1
8. Gün 36.1
9. Gün 36.2
10. Gün 36.2
11. Gün 36.1
12. Gün 36.2 * akıntı
13. Gün 36.2 akıntı
14. Gün 36.1* akıntı
15. Gün 36.1 akıntı
16. Gün 36.0 akıntı
17. Gün 36.0* akıntı
18. Gün 36.2 akıntı
19. Gün 36.1 akıntı
Yıldızlar çalışma olan günler normalde 29, 30, 31 günde regl oluyorum iki ay doktor klomen hiç bir sorunum olmadigi halde klomen ve ovitrelle verdi bu ay kullanmak istemedim sonuç bu.. yumurtam olmadı mı acab incir kürü de yaptım bu ay
Anladım canım geç yumurtlama olacağı için kalitesiz yumurta olur mu acaba yumurta fazla büyüyüpCnm henüz yum çatlamamış çalışmaları bırakma mutlaka devam et.yum çatlayınca ateş yükselişe geçecektir
amin canim insallahevet bundan sonra koyulaşma görürsen hamilesindir. ayy inşallah.
YOK CNm geç yumurtlayıp doğuran arkadaşlar var.geç çatlaması kalitesiz olduğunun göstergesi değil.bu aralar çalışmaları sıklaştır.akıntı varlığı yakında çatlayacağının işareti olabilir.Anladım canım geç yumurtlama olacağı için kalitesiz yumurta olur mu acaba yumurta fazla büyüyüp
Daha önceki aylar lüteal faz kaç gün dü?Kizlar dun regl oldum ve galiba benim hesaplarima gore yumurtam 20-21.gun catladi. Zaten bi onceki ay da ultrasonda 23.gunde yumurtam catlamis gozukuyordu. Sizce atesime gore 21.gun daha mantikli degil mi bidaha hic dusmedi o gunden sonra da.
Peki canım sagol yardımın içinYOK CNm geç yumurtlayıp doğuran arkadaşlar var.geç çatlaması kalitesiz olduğunun göstergesi değil.bu aralar çalışmaları sıklaştır.akıntı varlığı yakında çatlayacağının işareti olabilir.
Herkesin bünyesi farklı tepki veriyor... Ben ateş seviyemin 8'de maksimuma ulaşmadağına çok eminim:) Haftasonları tekrar uyumaya devam ederek defalarca denedim. En az 0.2 derece fark çıkıyor bende (en çok da 0.4 derece)Ufak bir not dusmek istedim. Ff der ki, eger olcum saatinizden once uyanir ama tekrar uykuya gecerseniz bu sizin olcum degerinizi etkilemez.
Ayrica baska bir kaynakta da bazal vucut isisinin saat 6da yykselmeye baslayip 8 de maksimum seviyesini ulastigini soyler. Dolayisiyla saat 7 ile 8 arasindaki olcum her zaman farkli olur.
6yildir ff kullanan biri olarak, uyanip hemen geri uyursaniz, olcumlerinizin grafigin gidisatini etkilemedigini soyleyebilirim.
Herkesin bünyesi farklı tepki veriyor... Ben ateş seviyemin 8'de maksimuma ulaşmadağına çok eminim Haftasonları tekrar uyumaya devam ederek defalarca denedim. En az 0.2 derece fark çıkıyor bende (en çok da 0.4 derece)
Baktığım her kaynakta güvenilir ateş ölçümü için kesintisiz 3 saat uykunun önemini vurguluyorlar (bu konunun ilk mesajında da yazıyor). Bildiğim kadarıyla bu 3 saat, uyandıktan sonra vücudun tekrar bazal moda dönmesi için gereken bir süre. Muhtemelen 3 saat garanti bir süredir, misal belki de sizin için 1 saat bile yeterli oluyordur. Ama bende olmuyordur :)
Arkadaşımız 4'te uyanıyorsa misal 7'de yapacağı ölçüm için endişelenmesine gerek yok.
Benim okuduğum ff'in önerisi, daha erken saatte uyanırsanız bu saati ve ölçümü not edin, jenerik bir bir formülle ayarlamaya, uyarlamaya çalışmayın, bu ölçüme dokunmayın şeklindeydi. Varsın uyuyun 1 saat sonra da ölçersiniz gibi bir ifade hatırlamıyorum. Her bünyenin farklı davrandığını da özellikle vruguluyorlar, bazı kadınlarda 20 dakikanın bile ateşi değiştirebileceğini yazıyorlar.
Uzun yazmışım biraz kusura bakmayın. Yanlış anlaşılmasın, amacım burada bilgi ya da tecrübe yılı yarıştırmak değil. Sadece ölçüm sonuçları tutarsız olan bir arkadaşımızı bu olasılık hakkında uyarmak istedim. Belki başka zaman bir başka arkadaş da fayda sağlayabilir. Ben bunu kendi kendime keşfetmek durumunda kaldım, biri bana söylese gayet mutlu olurdum :)
Sonuçta burada hepimiz aynı amaçla bulunuyoruz. Bu yolculukta birbirimize destek olmak... Allah herkesin gönlüne göre versin.
vallahi hepsini okuyamadim. o ilk sayfanin bir kismini yazan kisi de benim bu arada. soyle yapalim. ben bir daha size yorum yazmayayim.Herkesin bünyesi farklı tepki veriyor... Ben ateş seviyemin 8'de maksimuma ulaşmadağına çok eminim:) Haftasonları tekrar uyumaya devam ederek defalarca denedim. En az 0.2 derece fark çıkıyor bende (en çok da 0.4 derece)
Baktığım her kaynakta güvenilir ateş ölçümü için kesintisiz 3 saat uykunun önemini vurguluyorlar (bu konunun ilk mesajında da yazıyor). Bildiğim kadarıyla bu 3 saat, uyandıktan sonra vücudun tekrar bazal moda dönmesi için gereken bir süre. Muhtemelen 3 saat garanti bir süredir, misal belki de sizin için 1 saat bile yeterli oluyordur. Ama bende olmuyordur :)
Arkadaşımız 4'te uyanıyorsa misal 7'de yapacağı ölçüm için endişelenmesine gerek yok.
Benim okuduğum ff'in önerisi, daha erken saatte uyanırsanız bu saati ve ölçümü not edin, jenerik bir bir formülle ayarlamaya, uyarlamaya çalışmayın, bu ölçüme dokunmayın şeklindeydi. Varsın uyuyun 1 saat sonra da ölçersiniz gibi bir ifade hatırlamıyorum. Her bünyenin farklı davrandığını da özellikle vruguluyorlar, bazı kadınlarda 20 dakikanın bile ateşi değiştirebileceğini yazıyorlar.
Uzun yazmışım biraz kusura bakmayın. Yanlış anlaşılmasın, amacım burada bilgi ya da tecrübe yılı yarıştırmak değil. Sadece ölçüm sonuçları tutarsız olan bir arkadaşımızı bu olasılık hakkında uyarmak istedim. Belki başka zaman bir başka arkadaş da fayda sağlayabilir. Ben bunu kendi kendime keşfetmek durumunda kaldım, biri bana söylese gayet mutlu olurdum :)
Sonuçta burada hepimiz aynı amaçla bulunuyoruz. Bu yolculukta birbirimize destek olmak... Allah herkesin gönlüne göre versin
Uzun yazmanizda sıkıntı yok.aksine burda bisey sorunca herkes kendi bilgisi dahilinde hemen cevap verip yardimci olmaya çalışıyor.buda cok güzel bisey.muhtemelen benimde ölçüme 1 saat 1bucuk saat kala tuvalet icin yataktan çıkmam atesimi etkiliyordur.çünkü kalkınca üşüyorum yatınca tekrar ısınıyorum falan etki ediyordur heralde.yataktan çıkıp çıkmadıgim zamanlardaki ölçümlerimi kıyaslayarak bende kendi standartimi bulmaya çalışayımHerkesin bünyesi farklı tepki veriyor... Ben ateş seviyemin 8'de maksimuma ulaşmadağına çok eminim:) Haftasonları tekrar uyumaya devam ederek defalarca denedim. En az 0.2 derece fark çıkıyor bende (en çok da 0.4 derece)
Sonuçta burada hepimiz aynı amaçla bulunuyoruz. Bu yolculukta birbirimize destek olmak... Allah herkesin gönlüne göre versin
14gun gibi bisey yani ben genelde yumurtladiktan iki hafta sonra adet oluyorum ama iste her zaman dongum ayni uzunlukta olmuyor. 5yildir kullandigim bir program var hep not aliyorum dongulerimi inceledigimde 29-30-32-34. Ama sabit bir sey diyemiyorum hic. Duzensizlikten dolayi doktora gittim ucretimi geri iade ettirdi adam :) okudugun kitap izledigin film ictigin cay her sey etki edebilir buna demisti muayeneyi iptal ettirmisti.Daha önceki aylar lüteal faz kaç gün dü?
Evet dr çok doğru demiş.senin normalde 14 gün olan lüteal faz bu ay 17 ye çıkmış olabilir.bunu etkileyecek birçok faktör var.ama ben kendimi takip ettim ovulasyonun 20 lerde olduğunu düşünüyorum dersen 14-16 daki akıntıları sil bir dene bakalım ff ne yapacak cnm14gun gibi bisey yani ben genelde yumurtladiktan iki hafta sonra adet oluyorum ama iste her zaman dongum ayni uzunlukta olmuyor. 5yildir kullandigim bir program var hep not aliyorum dongulerimi inceledigimde 29-30-32-34. Ama sabit bir sey diyemiyorum hic. Duzensizlikten dolayi doktora gittim ucretimi geri iade ettirdi adam :) okudugun kitap izledigin film ictigin cay her sey etki edebilir buna demisti muayeneyi iptal ettirmisti.
Keşke son kısmını okusaymışsınız...vallahi hepsini okuyamadim. o ilk sayfanin bir kismini yazan kisi de benim bu arada. soyle yapalim. ben bir daha size yorum yazmayayim.
1. Gün 36.1 regl
2. Gün 36.2 regl
3. Gün 36.1 regl
4. Gün 36.2 regl
5. Gün 36.2 regl
6. Gün 36.2 regl
7. Gün 36.1
8. Gün 36.1
9. Gün 36.2
10. Gün 36.2
11. Gün 36.1
12. Gün 36.2 * akıntı
13. Gün 36.2 akıntı
14. Gün 36.1* akıntı
15. Gün 36.1 akıntı
16. Gün 36.0 akıntı
17. Gün 36.0* akıntı
18. Gün 36.2 akıntı
19. Gün 36.1 akıntı
Yıldızlar çalışma olan günler normalde 29, 30, 31 günde regl oluyorum iki ay doktor klomen hiç bir sorunum olmadigi halde klomen ve ovitrelle verdi bu ay kullanmak istemedim sonuç bu.. yumurtam olmadı mı acab incir kürü de yaptım bu ay
Anladım canım geç yumurtlama olacağı için kalitesiz yumurta olur mu acaba yumurta fazla büyüyüp
20.ci gun gibi geldi bana canim.Kizlar dun regl oldum ve galiba benim hesaplarima gore yumurtam 20-21.gun catladi. Zaten bi onceki ay da ultrasonda 23.gunde yumurtam catlamis gozukuyordu. Sizce atesime gore 21.gun daha mantikli degil mi bidaha hic dusmedi o gunden sonra da.
iyiyim cnm sen nasılsın?bende seni takipteyim inş bu ay tutar o çatlayan 2 yumişte ikizlerin olur
kiyamam ya cok guldum...iyiyim cnm sen nasılsın?bende seni takipteyim inş bu ay tutar o çatlayan 2 yumişte ikizlerin olurbu ay çok büyük zigzaglar çiziyor ateşim niyeyse :)şu yumurtaları nasıl erkenden çatlatıyorsunuz ya ben bir döngü yapana kadar siz 2 yapıyorsunuz benim yumurtalar tam sopalık
yeni yeni bebiş haberleri gelsin topiğimize de bize de umut olsun inş.kiyamam ya cok guldum...
benim de dongume gore gec catliyor ama haklisin sen daha gecsin. ama olsun. gec olsu mis gibi bebek olsun...
bekliyorum bakalim canim simdilik. sonu bakalim ne olacak
inanilmaz uykum var ama. elim kolum gucten dusecek kadar. progestan hap baya uyutuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?