artık iğne etkisi yoktur diye temenni ediyorum, "anne o çizgi benim" diyordur bebişin inş.Amin cnm inş sağlıkla hamile kalıp sağlıklı bebekler doğururuz.gerçekten çok yorulduk, yıprandık.İnşallah bu iğneler yanıltmıyordur bizi canımm Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı evlatlar nasip etsinçok yorulduk çook
Cok sagol canm moral verdigin icin. Zamanla degisiyo insanlar heralde alisiyolar o yuzden. Bebegim tartistigimiz aksam hep aglayarak uyudu uykusundaİçin nasıl rahat edecekse öyle yap ama sakın kurma kuzum. Bu yalnızca sana zarar verir. Sen artık tek başına değilsin ve bebeğinin sağlıklı huzurlu bir anneye ihtiyacı var. Anneler ne kadar mutlu olursa evlatlar o kadar mutlu olur sakın unutma.. Bunu boşanmış bir anne olarak söylüyorum dünyada senden ve bebeğinden daha önemli hiç bir şey yok.
Cok sagol canm moral verdigin icin. Zamanla degisiyo insanlar heralde alisiyolar o yuzden. Bebegim tartistigimiz aksam hep aglayarak uyudu uykusundasonraki gun 2mizde uzulduk bebegimizi de hissettirip uzdugumz icin. Kendimi duzeltcem dedi bakalm. Bu arada balkonu kapattirdim bos duvara bakar artik o kizda
Günaydın kızlar adetin 3. günü hormonlara baktırıyım demiştim ya sağlık ocağında kan versek olur mu orası bakıyor mu ona göre izin alıcam iş yerimden
R Rzg14cibi35 M Mother of pearl inş bebişleriniz sizinledir
Ben hep sağlık ocağında baktırıyorum.3.gün.ama geçen gün dr a gittim .bana 3. Gün gel dedi.ben de sağlık ocağında baktırıp hormonlara öyle geleyim mi dedim.2. Gün baktır 3. Gün De yanıma gel dedi sonuçlarla bereberGünaydın kızlar adetin 3. günü hormonlara baktırıyım demiştim ya sağlık ocağında kan versek olur mu orası bakıyor mu ona göre izin alıcam iş yerimden
R Rzg14cibi35 M Mother of pearl inş bebişleriniz sizinledir
Ben hep sağlık ocağında baktırıyorum.3.gün.ama geçen gün dr a gittim .bana 3. Gün gel dedi.ben de sağlık ocağında baktırıp hormonlara öyle geleyim mi dedim.2. Gün baktır 3. Gün De yanıma gel dedi sonuçlarla bereber
Süpersin:))Cok sagol canm moral verdigin icin. Zamanla degisiyo insanlar heralde alisiyolar o yuzden. Bebegim tartistigimiz aksam hep aglayarak uyudu uykusundasonraki gun 2mizde uzulduk bebegimizi de hissettirip uzdugumz icin. Kendimi duzeltcem dedi bakalm. Bu arada balkonu kapattirdim bos duvara bakar artik o kizda
Bizim burda bakıyorlar.ama ben tek tek yazıyorum hormonları öyle.bir önceki kayıp sonrası 3. Gün hormonlarına baktıracağım dedim kan verdim sadece troid bakılmıştı.tek tek yazıp vermem gerek onu anladım:))aa bizim burda uzman gerekiyor bakmıyoruz dediler
Bizim burda bakıyorlar.ama ben tek tek yazıyorum hormonları öyle.bir önceki kayıp sonrası 3. Gün hormonlarına baktıracağım dedim kan verdim sadece troid bakılmıştı.tek tek yazıp vermem gerek onu anladım:))
Şehir şehir farkediyor olabilir belki bilemedim.ben kaç kez baktırdım bir sıkıntı yapmadılar.haftanın bir günü smear bile alınıyor bildiğim kadarı ile.benim saatler uymadığı için tsm de vermiştim smear ı.benim cleaxne iğne yazmidırmışlığım bile var:)Bazı hormonlara bakıyorlar troid hcg gibi ama ben 3.gün testleri dediğimde k.doğumun istemesi lazım biz bakamıyoruz yetkimiz yok demişti.
Umutluydum yA ...hayırlısı ne denir ki?
Umutluydum yA ...hayırlısı ne denir ki?
Bende yatmadan önce incir suyu içtiğim icin hep sabaha karşı uyanıyorum tuvalet icin.tuvalete gitmeden yataktayken ölçüyorum.sonra ise gitmek icin 1-1 bucuk saat sonra uyanıyorum.yani saat 7 de.tekrar ölçüyorum yataktayken.ayni çıkıyor.yani benimkini yataktan cikmam yada uykunun miktari etkilemiyor bunu anladim..10 daki ölçüm cok gec olduğu icin belki o yuzden artış göstermiştir.bence sabahkini baz alın.Kizlar bu gun saat 7de olctum atesimi uyanmistim 36.2 esim gitti biraz uyudum 10da uyanim 3saat uyku yeter diyordu ya denemek icin 10da olctum 36.6 adetin 4. Gunu. Yataktab hic cikmadan hepsi. Sizce sorun ne eger daha dogru olacaksa her gun 7de olceyim.
Gece 3te yatip gunduz 10da uyanabiliyorum ama. O zaman nasil guvenecegim ki. Belli bir saati var mi bunun acaba.Bende yatmadan önce incir suyu içtiğim icin hep sabaha karşı uyanıyorum tuvalet icin.tuvalete gitmeden yataktayken ölçüyorum.sonra ise gitmek icin 1-1 bucuk saat sonra uyanıyorum.yani saat 7 de.tekrar ölçüyorum yataktayken.ayni çıkıyor.yani benimkini yataktan cikmam yada uykunun miktari etkilemiyor bunu anladim..10 daki ölçüm cok gec olduğu icin belki o yuzden artış göstermiştir.bence sabahkini baz alın.
Gece 3te yatip gunduz 10da uyanabiliyorum ama. O zaman nasil guvenecegim ki. Belli bir saati var mi bunun acaba.
Eger erken saatte olculmesi gerekiyorsa kalkar olcerim sorun degil. Mesela siz kacta olcuyorsunuz? Ne tuhafmis bu vucut isimiz da :)Başka alternatifin yoksa her gün 10 da ölç o zaman tatlım
ben hergun sabah 7 de ölçüyorum.sayfanin en başındada yanlış hatırlamiyorsam erken saatlerde ölçülmesi gerektigi yaziyorduEger erken saatte olculmesi gerekiyorsa kalkar olcerim sorun degil. Mesela siz kacta olcuyorsunuz? Ne tuhafmis bu vucut isimiz da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?