Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
R Rzg14 CNm tekrar test yaptın mı sabahı mı bekliyorsun
Yaptim canim. Pembe t var hala. İgnedendir diye sakinligimi bozmuyorum ...inanmazsin saglik ocagina progestan yazdirmaya gittim deeeeeeeeee kan vermedim. Sen dusun artik ...

fotoda net cikaramasam da ekleyeyim.

İnanmıyorum kan vermeden çıktın mı???senden beklenmeyen hareketlernegatifte görülüyor .umarım sabaha iyice belli olur.
Ben de kendime sasiriyorum ....
Koyulasma olmadigi surece igne etkisi diyecegim canim. Surda ne kaldi. Doktora gore 7gun.... Normalde 3 subat regl tarihim ama.

benim ates, asrın gidisatini yasiyor ...
ama test negatif. burdan cakilirda beni deli edecegi kesin...

gunaydin. cibi35 yukseltmissin atesi

benim ates, asrın gidisatini yasiyor ...
ama test negatif. burdan cakilirda beni deli edecegi kesin...

Canım dün gece bel bacak ağrısından öldüm resmen birde üşüme vardı ama çok şükür sabah daha iyi kalktım. Hastalık ateşi bu büyük ihtimal ama senin ki efsane maşallah maşallah :))

Canım dün gece bel bacak ağrısından öldüm resmen birde üşüme vardı ama çok şükür sabah daha iyi kalktım. Hastalık ateşi bu büyük ihtimal ama senin ki efsane maşallah maşallah :))
gecmis olsun canim.
vallahi ben de donuyorum...
ama hasta degilim.
ates efsane oldu benim icin ama bir turlu net ikinci cizgiyi goremedim...

gecmis olsun canim.
vallahi ben de donuyorum...
ama hasta degilim.
ates efsane oldu benim icin ama bir turlu net ikinci cizgiyi goremedim...

Yabancı siteden aldığım bi foto göndermiştim sana bak orada da iğne sonrası 11. gün çook uçuk bir ikinci çizgi var ve sonra koyulaşıyor.

Kızlar sizce benim yumurta çatlamışmıdır ? 28 günde adet oluyorum

daha tam birsey diyemeyiz canim.
36.dan 36.4 e doğru yükselince acaba oldumu dedim.normalde ovu.testi kullandığım zamanlarda 13.gün çift çizgi çıkmıştı.zaten bugünde çalışma olur sonra belki son bir çırpınış olarak pazar günü olur

sen 1-2 daha calis canim.

amin canim insallah. sen de baslamissin ates olcmeye.

Aminnn inşallah hep birlikte görelim sen naptın herşey yolunda dimi?
Başladım başladımkaçan kovalanır hesabı.rahatım bu ay.takılıyoruz bakalım.
Önemli olan kızın bakması mı yoksa eşinin bakması mı bilemedim ??
Aynen öyle canım kısmet :) Kalan sağlar bizimdir artık haydi kızlar
Enerjine hayranım canın.maş sana!benim de şimdilik kafam rahat.bakalım kaç ay rahat olacağım.Rabbim kimseye aratmasın çocuk sevgisini.
Ayyyy valla sizin saatler beni daralttı.3 te yattım 8 de kalktım,4 te mikmik yaptım olmadı çişim geldi.ateşim düştü.banto yaptım 7de yattım,içime bişe kaçtıııııııışiştim şiştim bebiş oldu....
Valla aynen böle karman çorman bişeyler.relax relax...

Kız ne enerjisi kafayı yedim nimettir diye dibini sıyırıyorum Asıl senin enerjin eksik topik de başlasan da neşemiz yerine gelse diye bekliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…