Çıplak gözle biraz daha koyu cnm..bunda sıvı alımı fazlaydı..yinede iyi çıkmış..çalışmaya başlıyacam..kızı uyuttumSeninkiler hep daha koyu olurdu
Hadi kolay gelsinÇıplak gözle biraz daha koyu cnm..bunda sıvı alımı fazlaydı..yinede iyi çıkmış..çalışmaya başlıyacam..kızı uyuttum
Yaptim canim. Pembe t var hala. İgnedendir diye sakinligimi bozmuyorum
İnanmıyorum kan vermeden çıktın mı???senden beklenmeyen hareketlerYaptim canim. Pembe t var hala. İgnedendir diye sakinligimi bozmuyorum...inanmazsin saglik ocagina progestan yazdirmaya gittim deeeeeeeeee kan vermedim. Sen dusun artik ...
fotoda net cikaramasam da ekleyeyim.
Eki Görüntüle 2104166 Eki Görüntüle 2104167
Ben de kendime sasiriyorumİnanmıyorum kan vermeden çıktın mı???senden beklenmeyen hareketlernegatifte görülüyor .umarım sabaha iyice belli olur.
benim ates, asrın gidisatini yasiyor...
ama test negatif. burdan cakilirda beni deli edecegi kesin...
gecmis olsun canim.Canım dün gece bel bacak ağrısından öldüm resmen birde üşüme vardı ama çok şükür sabah daha iyi kalktım. Hastalık ateşi bu büyük ihtimal ama senin ki efsane maşallah maşallah :))
gecmis olsun canim.
vallahi ben de donuyorum...
ama hasta degilim.
ates efsane oldu benim icin ama bir turlu net ikinci cizgiyi goremedim...
Yabancı siteden aldığım bi foto göndermiştim sana bak orada da iğne sonrası 11. gün çook uçuk bir ikinci çizgi var ve sonra koyulaşıyor.
Eki Görüntüle 2104328
daha tam birsey diyemeyiz canim.Kızlar sizce benim yumurta çatlamışmıdır ? 28 günde adet oluyorumEki Görüntüle 2104329 Eki Görüntüle 2104329
36.dan 36.4 e doğru yükselince acaba oldumu dedim.normalde ovu.testi kullandığım zamanlarda 13.gün çift çizgi çıkmıştı.zaten bugünde çalışma olur sonra belki son bir çırpınış olarak pazar günü olurdaha tam birsey diyemeyiz canim.
sen 1-2 daha calis canim.36.dan 36.4 e doğru yükselince acaba oldumu dedim.normalde ovu.testi kullandığım zamanlarda 13.gün çift çizgi çıkmıştı.zaten bugünde çalışma olur sonra belki son bir çırpınış olarak pazar günü olur
amin canim insallah. sen de baslamissin ates olcmeye.
Başladım başladımAminnn inşallah hep birlikte görelim sen naptın herşey yolunda dimi?
Önemli olan kızın bakması mı yoksa eşinin bakması mı bilemedim ??Cok sagol canm moral verdigin icin. Zamanla degisiyo insanlar heralde alisiyolar o yuzden. Bebegim tartistigimiz aksam hep aglayarak uyudu uykusundasonraki gun 2mizde uzulduk bebegimizi de hissettirip uzdugumz icin. Kendimi duzeltcem dedi bakalm. Bu arada balkonu kapattirdim bos duvara bakar artik o kizda
Enerjine hayranım canın.maş sana!benim de şimdilik kafam rahat.bakalım kaç ay rahat olacağım.Rabbim kimseye aratmasın çocuk sevgisini.Aynen öyle canım kısmet :) Kalan sağlar bizimdir artık haydi kızlar
Ayyyy valla sizin saatler beni daralttı.3 te yattım 8 de kalktım,4 te mikmik yaptım olmadı çişim geldi.ateşim düştü.banto yaptım 7de yattım,içime bişe kaçtııııııııKizlar bu gun saat 7de olctum atesimi uyanmistim 36.2 esim gitti biraz uyudum 10da uyanim 3saat uyku yeter diyordu ya denemek icin 10da olctum 36.6 adetin 4. Gunu. Yataktab hic cikmadan hepsi. Sizce sorun ne eger daha dogru olacaksa her gun 7de olceyim.
Küremi elime bir alayım bi sn...Kızlar sizce benim yumurta çatlamışmıdır ? 28 günde adet oluyorumEki Görüntüle 2104329 Eki Görüntüle 2104329
Agumigiyi Viking yapmışsın7DPO gibi olan canim benimki
Başladım başladımkaçan kovalanır hesabı.rahatım bu ay.takılıyoruz bakalım.
Enerjine hayranım canın.maş sana!benim de şimdilik kafam rahat.bakalım kaç ay rahat olacağım.Rabbim kimseye aratmasın çocuk sevgisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?