- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa. sasirdim cidden. atesin gidisati cok iyiydi.kızlar sonucum negatıf. ben artık hıcbı belırtıye ınanmıyorum hem de hıc
evet yanı dr.um yerlesme kanaması ıse cıkmayablr daha testte dedı. sokulmezsem ve gecıkme devam ederse tekrarla kan testı dedı atesım de dusmedı bakaym sadeceacık kahve leke bde acık pembe geldı. hıc gelmez yanı bn ılkkez bole oldum anlamadm neden okdr da belırtm vardıaaaaa. sasirdim cidden. atesin gidisati cok iyiydi.
Çok ilginç değer tam olarak kaç CNm biliyor musunkızlar sonucum negatıf. ben artık hıcbı belırtıye ınanmıyorum hem de hıc
Yükseliş devam ederse çatladı diyebilirizHmm o zaman yarın yükselme olursa çatladığından emin olabilir miyim canım
cok dusuk canm 0.48Çok ilginç değer tam olarak kaç CNm biliyor musun
Gerçekten enteresan .kiyasal gebelik falan mı yaşadın acaba testte silik diye de yazmıştıncok dusuk canm 0.48
Sağolasın canım benim içimi rahatlattın..Ne verim ablama???
Biz de yok yok da...
Sonucunu merakla bekliyorum.
2li,3lü tarama testleri trizomi 21 i işaret etti.sonra ayrıntılı ultrasonda da kalbinde kalsiyum birikmesi çıktı.hepsi downın özellikleri.dr sorumluluk almayacağını söyleyince mecbur yaptırdık.
Sonuç : sapasağlam bir oğlum var.amniyo temiz çıktı.korkma yaptır içinde kalmasın.
bılmıyorum belkı de olmus olablr daha once de olduGerçekten enteresan .kiyasal gebelik falan mı yaşadın acaba testte silik diye de yazmıştın
Sökülene kadar ateş ölçmeye devam eder misin senin için zor olmayacaksa.gidişatı gerçekten merak ettim.ve artık üzülmemeye çalış.herşeyin hayırlısı.rabbim kısa zamanda sağlıklısını nasip Etsin inşallah.gerçekten zor iş bu bebek işi.öncesinden kan vermem gerekıo ole bi durumda onceden kan sonucu 0,1 fln cıkardı bunuogrenemıcem ama sökulemedm hc bısey gelmıodr. sokulmezsen tekrar kan ver demıstı belkı oyle yaparm
tamam olcucem yıne aynınsaatte ben de cok merak ettm ateşim dusmez ise ve sokulmez ısem kan testini yenılerım . sokulursem de atesım dusmezse artk yapmam sanırım tabloyuSökülene kadar ateş ölçmeye devam eder misin senin için zor olmayacaksa.gidişatı gerçekten merak ettim.ve artık üzülmemeye çalış.herşeyin hayırlısı.rabbim kısa zamanda sağlıklısını nasip Etsin inşallah.gerçekten zor iş bu bebek işi.
Stres yapıyorsan takip yapma CNm .stres bebek işini geciktirir.akışına bırakmak en güzeli.tamam olcucem yıne aynınsaatte ben de cok merak ettm ateşim dusmez ise ve sokulmez ısem kan testini yenılerım . sokulursem de atesım dusmezse artk yapmam sanırım tabloyuguncel atesı tekrar atarım
aynen sanırım o baskı olustu bakayım bıkacgun dha artık gıdısata gore devam eder ya da bırakırım. ılk ay hamıle kaldım hıc kafama takmıyodum ovulasyon testınden bıle bı haberdm. yıne aynı kafa rahatlıgına erersem.ınsallah olucak gercekten psıkolojı onemlıStres yapıyorsan takip yapma CNm .stres bebek işini geciktirir.akışına bırakmak en güzeli.
2side onemli aslinda. Ya nerdeyse ayrlcz ztn o dereceye geldik artik biz
Yaptırmadan önce çok strese giriyor insan.down la beraber 600kalıtsal hastalık da inceleniyor.sonuç çıkınca yüreğine su serpiliyor.hiç çekinme yaptırmaktan.bebeğine,kendine ve Allah’a güven.ve tabi dr una.Sağolasın canım benim içimi rahatlattın..
Durumundan bihaberdarım canım.anlat,sor.bilen herkes paylaşımda bulunur.ama ol demedikten sonra olmaz,orası ayrı.Khaleesi21 önerin var mı canım benim durumum için