• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar sonucum negatıf. ben artık hıcbı belırtıye ınanmıyorum hem de hıc

aaaaa. sasirdim cidden. atesin gidisati cok iyiydi.
evet yanı dr.um yerlesme kanaması ıse cıkmayablr daha testte dedı. sokulmezsem ve gecıkme devam ederse tekrarla kan testı dedı atesım de dusmedı bakaym sadeceacık kahve leke bde acık pembe geldı. hıc gelmez yanı bn ılkkez bole oldum anlamadm neden okdr da belırtm vardı

Ne verim ablama???
Biz de yok yok da...

Sonucunu merakla bekliyorum.

2li,3lü tarama testleri trizomi 21 i işaret etti.sonra ayrıntılı ultrasonda da kalbinde kalsiyum birikmesi çıktı.hepsi downın özellikleri.dr sorumluluk almayacağını söyleyince mecbur yaptırdık.
Sonuç : sapasağlam bir oğlum var.amniyo temiz çıktı.korkma yaptır içinde kalmasın.
Sağolasın canım benim içimi rahatlattın..

öncesinden kan vermem gerekıo ole bi durumda onceden kan sonucu 0,1 fln cıkardı bunuogrenemıcem ama sökulemedm hc bısey gelmıo :KK43: dr. sokulmezsen tekrar kan ver demıstı belkı oyle yaparm

öncesinden kan vermem gerekıo ole bi durumda onceden kan sonucu 0,1 fln cıkardı bunuogrenemıcem ama sökulemedm hc bısey gelmıo :KK43: dr. sokulmezsen tekrar kan ver demıstı belkı oyle yaparm
Sökülene kadar ateş ölçmeye devam eder misin senin için zor olmayacaksa.gidişatı gerçekten merak ettim.ve artık üzülmemeye çalış.herşeyin hayırlısı.rabbim kısa zamanda sağlıklısını nasip Etsin inşallah.gerçekten zor iş bu bebek işi.

Sökülene kadar ateş ölçmeye devam eder misin senin için zor olmayacaksa.gidişatı gerçekten merak ettim.ve artık üzülmemeye çalış.herşeyin hayırlısı.rabbim kısa zamanda sağlıklısını nasip Etsin inşallah.gerçekten zor iş bu bebek işi.
tamam olcucem yıne aynınsaatte ben de cok merak ettm ateşim dusmez ise ve sokulmez ısem kan testini yenılerım . sokulursem de atesım dusmezse artk yapmam sanırım tabloyu :(guncel atesı tekrar atarım

tamam olcucem yıne aynınsaatte ben de cok merak ettm ateşim dusmez ise ve sokulmez ısem kan testini yenılerım . sokulursem de atesım dusmezse artk yapmam sanırım tabloyu :KK43:guncel atesı tekrar atarım
Stres yapıyorsan takip yapma CNm .stres bebek işini geciktirir.akışına bırakmak en güzeli.

Stres yapıyorsan takip yapma CNm .stres bebek işini geciktirir.akışına bırakmak en güzeli.
aynen sanırım o baskı olustu bakayım bıkacgun dha artık gıdısata gore devam eder ya da bırakırım. ılk ay hamıle kaldım hıc kafama takmıyodum ovulasyon testınden bıle bı haberdm. yıne aynı kafa rahatlıgına erersem.ınsallah olucak gercekten psıkolojı onemlı

Hakkında hayırlısı olsun canım.yakalamak çok zor değil,güven varsa,iki taraf istedikten sonra aşılamayacak sorun da yok.Şüphe ve keşkeler insanın kurdudur.insanı yer bitirir.hayatında ne istediğine karar verip bir yol çiz.

Sağolasın canım benim içimi rahatlattın..
Yaptırmadan önce çok strese giriyor insan.down la beraber 600kalıtsal hastalık da inceleniyor.sonuç çıkınca yüreğine su serpiliyor.hiç çekinme yaptırmaktan.bebeğine,kendine ve Allah’a güven.ve tabi dr una.

gunaydin. dunku testim negatifti. artik sukur ovitrille etkisi bitti. sabahki testte sansina yine bozuk cikti. c den t ye dogru pembelik olustu. suya da tuttum ama gitmedi. ama tabiki bozuk diyorum ben. tekrar yapamam cunku ilk numuneyi saklamadim ;)
20180203_075632.webp

Back
X