• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülmüyor yine yeni aya birlikte başlıyoruz. Rabbim hepimize hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip edecek inşallah

Valla canım ne yalan söyleyim ben senden çok umutluydum gerçekten.Üzüldüm :KK43: Ne diyelim hayırlısı olsun..

Allah can sağlığı versin.insallah Allahım en kısa zamanda nasip eder insallah

Sag olun sekerler. Ben olmadigina emindim. Sadece olan gecikme beni cok yipratti. Tum hormonlarimi alt ust etti. Bakalim bundan sonraki asamalar ne olacak suan bilgim yok...

Sag olun sekerler. Ben olmadigina emindim. Sadece olan gecikme beni cok yipratti. Tum hormonlarimi alt ust etti. Bakalim bundan sonraki asamalar ne olacak suan bilgim yok...
HAYURLISı olsun CNm sen zAten hazırlıklıydın ama insan yine de üzülüyor biliriz.yeni ay Yen'i umutlar siyelim.demekki bu tarz ilaçlar sen de de gecikme yapıyor.inşallah bundan sonrası gönlünce olur

HAYURLISı olsun CNm sen zAten hazırlıklıydın ama insan yine de üzülüyor biliriz.yeni ay Yen'i umutlar siyelim.demekki bu tarz ilaçlar sen de de gecikme yapıyor.inşallah bundan sonrası gönlünce olur
amin cnm.
cidden uzulmefim. aksine gerginligim bitti.

ne olmusum canim anlamadim :KK66:))
dr.a sonuclari yolladim. adetin 1 yada 2.ci gunu gel demis. ama ben gidip de tekrar klomen yada puregon kullanmak istemiyorum...
:KK48:ŞİMDİ NASıl anlatayım kız.sen olmuşsun derler yA .bu konuda olgunlaşmışsın manasında :)))

O ilaçları kullanabilmek iÇin adet 2-3 .gün kontrol ediyorlar mı kist var mı diye falan.sonra da ona göre su gün şu ilaca başla diyorlar

:KK48:ŞİMDİ NASıl anlatayım kız.sen olmuşsun derler yA .bu konuda olgunlaşmışsın manasında :)))

O ilaçları kullanabilmek iÇin adet 2-3 .gün kontrol ediyorlar mı kist var mı diye falan.sonra da ona göre su gün şu ilaca başla diyorlar
anladim canim ;))

canim bu ay istemiyrm ilac vs. zaten ekonomik olarak salliyor bizi. gecen ayin maliyeti bi hayliydi biliyorsun. bu ay belki hsg vs islerini hallederim belki de oldugu gibi birakirim...

Umudunu yitirme canım.ne gelirse Allahtan.Bülent Tıraş zahideyi bile hamile bıraktı.akalaım sana neler diyecek.ne uygulayacak.haber ver bize de.bu arada eşin çakşır suyu denedi mi?mucizeler yaratıyor diyorlar.bi bak istersen.

Canım neden hemen fiyat 2katına çıktı?başka yerlerle de görüş.

19.gün gibi akıntına istinaden yani.
Hastane fiyat arttırmış...embriyo başı 650 olmuş..doktor ayrı alıyor hastane ayrı alıyor..çok pahalı oldu ya...ayrıyetten hastane ilede görüşcez bakalım..olmaz sa bahçecide yaparız .hayırlısı olur inşallah canım ya...inşallah gerek kalmaz o vakte kadar kendi gelir...öğlen yine kızım sordu..neden benim kardeşim hala yok diyor gözüme bakıp..sadece dua et diyebiliyorum ne diyim..öyle zor bir durum ki...arkadaşlarının hep yeni kardeşi oldu o mahsun kaldı...anaokulunda da öyleydi...kadınlar sanki yarışa girmiş gibi peşpeşe gebe kaldılar ya...gelde dayan...:KK43:

kızlar benım hanı 7.gecıkme gunu ya ovılasyon testı yaptm demın. akıntım cok fazla cnku bı baktm t daha koyu oldu hemen. ama ımkansz bnm 15.gun koyu oluyor. sabah hemen gebelık testı yapıcam ya anlam veremedım bazı arkadaslrn ovulasyon testı de gosteryomus hamılelıgı

Eklentiler

• CYMERA_20180208_173122.webp
    CYMERA_20180208_173122.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 40
kızlar benım hanı 7.gecıkme gunu ya ovılasyon testı yaptm demın. akıntım cok fazla cnku bı baktm t daha koyu oldu hemen. ama ımkansz bnm 15.gun koyu oluyor. sabah hemen gebelık testı yapıcam ya anlam veremedım bazı arkadaslrn ovulasyon testı de gosteryomus hamılelıgı

Ya bal gibi hamilesin bırak testleri sen bir kadın doğuma git artık

ayrıca adet olmadan da yumurtlamam cok ılgınc ya 5dk snundakı hali t daha koyu suan

arkadas amelıyat oldu ona gecmıs olsna gdyrz eşi de o ahstanede calsııyor gıdınce kan verebılırım bakayım olmadı sabah ılk ıdrarla test

CNM sen ovu testi ile ne uğraşıyorsun bit gebelik testi yapsana evde varsa ha yatın sabah ha akşam varsa zaten çıkar

CNM sen ovu testi ile ne uğraşıyorsun bit gebelik testi yapsana evde varsa ha yatın sabah ha akşam varsa zaten çıkar
cıkar mı kı ılk ıdrar olsn dye bekleym dedm ben yumurtlama mı oluo acba dye yaptm canm lh yi akntım coktu buaksam bellı olcak artk. hamıle degılsem de ogrenmıs oldum dıcem yumrtlamayı:) yazıcam gelısmelerı

Back
X