• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sabah sabah sinirimi oynatti devletteki dr. benim dr bana ille de 8 subat kan testi dedi ki gecikmede olmus oldu. diger kan verdigim yerdeki hanim efendi teorik olarak gecikmeniz yok, ovitrille ile hemen catladimi ki, erekn kan veriyrsunz, kan vermeyin vs vs vs... sonucda kan verdim tabi ama beni deli etti sabah sabah..

amh yi sordum 1.07 maglum. cok kotu degil ama yasiniza gore 5-6 olmasini beklerdim dedi...
Amh yorumuna yuh derim CNm resmen morelini bozmak için demiş

ya akıntıları girmiştim de sonra bu cizgi muhabbetinden bi sil bak ne degisiyor demişti kızlar.bende sildim gitti :) kasık ağrılarım oldu ama hatırlamiyorum ne zaman oldu.sadece daha önce iki ay ovu testi kullanmıştım o zamanlar 13.gün cift çizgi çıkmıştı.28 gunde bir adet oluyorum.bide birgün evde degil annemlerde kaldım.o gün 3 kız kardes bir araya geldigimiz icin kaymattik cipsti kolaydi cok gec yattim.bide haliyle kalabalik olunca yer yataginda yattim :) o günün sabahina kadar ateşim 36.4 tu.o gün 36,5 oldu.mekan,yattigin yer saat falan atesi etkilermi ? Çünkü onu 36.4 yapinca tekrar 12.güne cekiyor.offf cok yazdim demi.niye bu kadar panik olduysam:KK35:
CNm stres yapma çok şükür o gün ilişki olmuş bak ya o da olmasaydı ne yapacaktın? İyice morelin bozulurdu .şimdi sakin sakin ıtur bat ı bekle

Bu gece en az 5 kere uyandım farklı saatlerde yaa:kızgın: ne olcak bu iş anlamıyorum sağlıklı bi ölçüm olmuş mudur bugün:işsiz: 36.6 çıktı.. dün düşmeye başlamıştı bugün tekrar çıkıyodur insallah
Ben kendi adıma konuşayım uyanıp hemen uykuya dalınca tablom pek etkilenmiyor.

ayni durum bende de gecerli :KK66:
yoksa cocuga kirk kere kalkiyoruz gece. ates olcumu vs hak getire...
Benim ateşi stres çok etkiliyor.ben onu farkettim.yani ateş kaç çıkacak yükselecek mi azalacak mı diye gergin uyursam sağlıksız ölçüm oluyordu.eskiden tabi o ilk ölçüme başladığım zamanlar:)) şimdi rahatım kaç çıkarsa çıksın tablonun sonu değişmeyecek olan olacak .rahatım.wc ye kalkıp yatsam bile tablonun seyri aynı:)

Back
X