Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
okuyamafim kizlar. yeni viktim eve gidiyrm. fsh degerim yukselmis. 8.88 di. 9.9 kusur bisi olmus. yuksek dedi. begenmedi. usgde de pcos gorunumlu dedi. klomen ve puregon igneden mi dedim, hayir fsh i birsey etkilemez dedi. amh icin tekrar kan verdim... 1 hafta sonra gorusecegiz. cok onemli sonucu dedi. hersey kismet. en azindan sorunu ogreneyim gerisini Allah'a birakacagim.

Tahmin etmiştim:-/ne diyim bilemedim ki.sen de haklısın.madem öyle sen uzak dur bu mevzudan belki eşinde de düzelme olur.hiç beklemediğin anda bebeğin gelsin inşallah

zaten tedaviler negatifler psikolojimi yeterince bozdu.
şimdi de ilişki için onun peşinde gezemem.
inceldiği yerden kopsun.
Allah hak eden herkese nasip etsin inşallah.

Aynen, peki ovulasyon sonra kaçıncı günün bugün?
Valla ondan emin değilim bunlar ölçtüğüm ateşler

1. Gün 36.1 regl
2. Gün 36.2 regl
3. Gün 36.1 regl
4. Gün 36.2 regl
5. Gün 36.2 regl
6. Gün 36.2 regl
7. Gün 36.1
8. Gün 36.1
9. Gün 36.2
10. Gün 36.2
11. Gün 36.1
12. Gün 36.2 * akıntı
13. Gün 36.2 akıntı
14. Gün 36.1* akıntı
15. Gün 36.1 akıntı
16. Gün 36.0 akıntı
17. Gün 36.0* akıntı
18. Gün 36.2 akıntı
19. Gün 36.1 akıntı
20. Gün 36.1*
21. Gün 36.2
22. Gün 36.4*
23. Gün 36.4
24. Gün 36.6
25. Gün 36.6
26. Gün 36.4*
27. Gün 36.6
28. Gün 36.6
29. Gün 36.6
30. Gün 36.6
ya 20 gun ya da 17 gun catlamistir heralde

zaten tedaviler negatifler psikolojimi yeterince bozdu.
şimdi de ilişki için onun peşinde gezemem.
inceldiği yerden kopsun.
Allah hak eden herkese nasip etsin inşallah.

Canımm sular bulanmadan durulmaz der annanem hep.. inşallah bu günlerin ardı gönlündekiyle dolsun. Hepimiz çırpınıyoruz işte Rabbim görüyor

eşimle artık uğraşamıyorum.
ilaç da içsem ateş de ölçsem ilişki olmadıkça ne faydası var?
artık her şeyi bıraktım.
yazını okuyunca içim acıdı.yumurtam geç çatlıyor diye kendimi paralıyorum adaçayı ot çöp ne bulursam içiyorum, çatlama zamanı geliyor bütün ay olmadığı gibi o günlerde de çalışma olmuyor.iyi davranıyorum olmuyor, umursamazsın diyerek sert çıkıyorum yine olmuyor.önümüzdeki ay aşılama deniycez nasipse, ilişkiye gerek kalmayacak ya umutlu oluyorum bazen.hakkımızda en hayırlısı.sen tüp mü aşılama mı ne denemiştin.

Bana 19. ya da 20. gibi geldi. O halde 10-11 gün geçmiş. Kaç günde bir adet oluyorsun peki? Ona göre kaç günün kaldı tahmini bakabiliriz.

Bende iyi oluyorum olmuyor kötü davranıyorum olmuyor. koyverdim gitti artık. ben başarısız 3 tüp bebek denemem var. senin de inşallah aşılaman tutar da emeklerinin karşılığını alırsın canım.

Geçen iki ay klomen kullanmıştım 28 günde oldu ama normalde 30 31 32 değişiyor
Ovulasyondan sonra genelde en az 11-12 gün sonra adet geliyor (umarım gelmez), 19. gün olsa 11 gün sonra gelse gene 30 gün falan olacak en az, 1-2 gün uzayabilir bile. 2 gün sonra test yapsan bu durumda yüksek ihtimal çıkar. Umarım pozitif gebelik testi haberini verirsin

eşimle artık uğraşamıyorum.
ilaç da içsem ateş de ölçsem ilişki olmadıkça ne faydası var?
artık her şeyi bıraktım.
kiyamam sana..

21.gun olabilir.

Kızlar ben HAMILEYIMMMMM
bugün ikinci beta bakıldı öyle yazayım diyordum çok şükür Rabbime
Kaç zamandirda giremiyordum çok yoğundum
O yoğunlukta geldi minigim
Inşaallah sonuna kadar devam eder
cok sevindim masallah. saglikla al kucagina...

Kızlar ben HAMILEYIMMMMM
bugün ikinci beta bakıldı öyle yazayım diyordum çok şükür Rabbime
Kaç zamandirda giremiyordum çok yoğundum
O yoğunlukta geldi minigim
Inşaallah sonuna kadar devam eder
Ayyyyyyyyyyy çok güzel süperrrmaşallah ya doğal oldu bak sen tüp De denemiştin sanki de mi hikayeni anlatsana unuttuk hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…