Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında tam olarak dediğin gibi yaptım, dur tekrar deneyeyim

Bu email ile gelen
https://www.fertilityfriend.com/home/6d5aef

Bu da siteden bulduğum url

My Ovulation Chart

Umarım birinden biri işe yarar

benm yumurtlama olduktan sonra ısım 36.4 cıkmıstu gecen ay bugun de akıntım var tekrarlıcam ovu testını ıkısaat sonra bakaym sılıklesmıs mı

Bugüne ateş girme o zaman CNm bu ateş bizi yanıltır

yanı pek bısy yapmadm aslnda meyva suyu koydum kahvaltlk cıkardm yattm hepsı buydu ama bellı olmaz vucut bu cıkablr de anıden ısı :)

yanı pek bısy yapmadm aslnda meyva suyu koydum kahvaltlk cıkardm yattm hepsı buydu ama bellı olmaz vucut bu cıkablr de anıden ısı :)
CNm sen çalışmalarını yapıyorsun zAten sıkıntı Yok.ama kendini de çok kaptırma bak dün De söylediğim gibi regl de gelebilir.

CNm sen çalışmalarını yapıyorsun zAten sıkıntı Yok.ama kendini de çok kaptırma bak dün De söylediğim gibi regl de gelebilir.
tamam canım bebekten umudu kestm zaten inşallah regl olcagnı sanmyrm ama ovu. bldgın tektarflı batıgm da oluyor her ovu.da oldgu gb akıntıda o akıntıdan ınsallah sılıklesmıs gorurum :)

Canim cok sag ol dedigini yaptim ve sonuc bu. Yalniz ben bu ay 19. gunde catladigini dusunmustum. Cok ilginc.. 17. gun mu yani simdi?

Eklentiler

• 20180209_120950.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 37

Yine kendimi tutamadım test yaptım.. ama sanuç bu gözlerimi şaşı yapınca negatif fotoğrafta ikinci çizgi görüyorum sanki.. deliriyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…