Aslında tam olarak dediğin gibi yaptım, dur tekrar deneyeyimBak bu link farklı üstünde bazı yazılar var ovulasyonun ne zaman olduğunu düşünüyorsunuz falan diyor sanırım üzerine tıklayınca seçenekler çıkıyor falan.ilk sayfada hiçbir linkte bu olmuyor benim üstte gönderdiğim yolu deneyerek tekrar link yollayabilir misinEki Görüntüle 2108676
Bugüne ateş girme o zaman CNm bu ateş bizi yanıltırVeson cum ben sabah kalktım olcmeden mutfkta kahvaltı hazrkadm esıme. sonra tekrar yatınca aklıma geldı ama 10dk fln ayaktaydm atesım 36.4 cıktı az da olsa vucut ısım cıkmıstır dye dusunuyrm is yaparken oyuzden tabloya 36.3 gırdım ne dersın sence ne yapaym
Bugüne ateş girme o zaman CNm bu ateş bizi yanıltır
Her ikisi de aynı neyse CNm sıkıntı Yok böyle kalsınAslında tam olarak dediğin gibi yaptım, dur tekrar deneyeyim
Bu email ile gelen
https://www.fertilityfriend.com/home/6d5aef
Bu da siteden bulduğum url
My Ovulation Chart
Umarım birinden biri işe yarar
CNm sen çalışmalarını yapıyorsun zAten sıkıntı Yok.ama kendini de çok kaptırma bak dün De söylediğim gibi regl de gelebilir.yanı pek bısy yapmadm aslnda meyva suyu koydum kahvaltlk cıkardm yattm hepsı buydu ama bellı olmaz vucut bu cıkablr de anıden ısı :)
tamam canım bebekten umudu kestm zaten inşallah regl olcagnı sanmyrm ama ovu. bldgın tektarflı batıgm da oluyor her ovu.da oldgu gb akıntıda o akıntıdan ınsallah sılıklesmıs gorurum :)CNm sen çalışmalarını yapıyorsun zAten sıkıntı Yok.ama kendini de çok kaptırma bak dün De söylediğim gibi regl de gelebilir.
Selam,
Ayarlardan detektör kısmını Advanced'den FAM'a çevirsene bir, o sadece sıcaklığı baz alarak ölçüyor ve yurtdışındaki forumlarda kesinlikle FAM daha doğru sonuç veriyor deniyor. Bu ay ben de bir öyle deneyeceğim. Öyle çizgi çekecek mi merak ettim, çünkü 17. gün bariz yumurtan çatlamış gibi duruyor :/
Hadi gözün aydın çizgi gelmişCanim cok sag ol dedigini yaptim ve sonuc bu. Yalniz ben bu ay 19. gunde catladigini dusunmustum. Cok ilginc.. 17. gun mu yani simdi?
sildim temelli cnm. ugrasmak istemiyorum artik.
Sanki bende mi görüyorum :)Eki Görüntüle 2108691 Eki Görüntüle 2108690
Yine kendimi tutamadım test yaptım.. ama sanuç bugözlerimi şaşı yapınca negatif fotoğrafta ikinci çizgi görüyorum sanki.. deliriyorum galiba
Hayırlısı CNm bu şekilde gelecekse böyle gelsin .sildim temelli cnm. ugrasmak istemiyorum artik.
Ayy gerçekten miSanki bende mi görüyorum :)
Eki Görüntüle 2108691 Eki Görüntüle 2108690
Yine kendimi tutamadım test yaptım.. ama sanuç bugözlerimi şaşı yapınca negatif fotoğrafta ikinci çizgi görüyorum sanki.. deliriyorum galiba
Heycan yaptım şimdiBende gördüm :))
o zaman hep birlikte kafayi yedik.çünkü bende görüyorum :)))Eki Görüntüle 2108691 Eki Görüntüle 2108690
Test bolsa hergün yap yoksa Pazartesi'yi bekle:)Ayy gerçekten mipazar günü adet olmam lazım eğer olmazsam pazartesi tekrar mı yapsam acaba
Bir tane kaldı ama ben gidip 3 5 tane alırım şimdiTest bolsa hergün yap yoksa Pazartesi'yi bekle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?