Ayy ne kadar zordur onu duymak. Kafalarına göre konuşuyorlar. Allahtan ultrasonla bakmışlar. Bakmadan gönderseler kafayı yerdin o süreçte.parol dahi icemezsin o kisim dogru.
ama gerisini takma derim. degerin artmasa derdim ki sana kimyasal arkadasim. ama artiyr. daha tam takip edilmeden boyle konusmalari kotu.
sana birebir basimdan geceni yazayim. ozele gittim 5+5 gebeyim. kese vardi fotosunu da verdi. 2 hafta sonra gel dedi. neyse 6+3 oldu kanama oldu devlette acile gittim. karindan bakti bisi yok, kese yok, gebelik yok dedi. usg foto gosterdim bu kese degil ki dedi. kim size kese dedi dedi. basimdan asagi kaynar sular indj. bir de vajinal bakacagim dedi. daha ultrasonu takar takmaz , takir takir takir oglumun kalp atislarini ve kendjni gordu. artik sen duaun canim, moralini bozma. her soze inanma...
genetik degildir cnm. bu tarz seylere genetik demiyor dr.lar.
Annem ne yaşıyorsa aynısını yaşıyorum bilmiyorum belki de değildir. Ne anlatsam bende de oldu diyor. Rabbim ömür biçtiyse bi şekilde tutunur bebek. O açıdan içim rahat. Stres yapmıyorum. Normal adet olur gibi olucam. Önümüzde ki ay devam edicem. Ama değerim yükselir inşallah ne diyeyim