- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Gözün aydın CNm.o macunun kadınlar içini varsa bana da yollayın![]()
varmış ama gerçekten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın CNm.o macunun kadınlar içini varsa bana da yollayın![]()
Günaydın kızlar. Doktorumla konuştum değerim 112 olmuş. Dediği gibi oldu 4 katına değil nerdeyse 5-6 katına çıkmış. Kimyasal olsa düşüşe geçerdi şimdiye kadar dedi. Takipte olucaz Cuma kan vermeye gel ultrasonda da bi bakarız kese görünüyor mu dedi :)
canim benim. demistum sana sorun olabilir anlayisli olmak lazim. guzelce konus bir diye. olsun sorunu cozmussunuz. atesi de takma. bu ay serbest ayin olsun.
aynen canım ya dediğin gibiymiş. neyse bu ay olmadı böyle geçsin. bir daha ki ay inşallah macun işe yarar da 8 10 12 14 16 kuralına uyarız![]()
Ay bende istiyorum![]()
aktardaki amca eşime 'evli misin?' demiş.
eşim de 'evliyim' demiş.
bu karışım çok fena bir şey anlıyorsun beni değil mi demiş adam.
eşim çok utandım diyor.
akşam da bir işteyken bir kaşık yemiş bir de ilişkiden önce gizli gizli bir kaşık yemiş.
neyse ilişki oldu yatakta kitap okuyorum o salonda tv izliyor.
yanıma geldi koşa koşa 'aşkım ben evde de 1 kaşık yedim bana bir şey olmaz kalbim falan sıkışmaz değil mi diyor.
çünkü eşimde panik atak var.
en ufak bir şeyde öleceğim zanneder.
yok be yavrum macundan kim ölmüş dedim![]()
Aynen cnm ya...biz görev olarak görüyoruz sanırım ondan..birde ben yoruluyorum gün boyu..eve geliyom yemek çocuk ödev..adamlar yan gelip yatıyo..ne dertleri işleri güçleri var ki başka...Millet kocalarından dert yanar biz de bu adamları doyuramıyoruz.
tövbe yarabbim bunları yazdığımı duysa beni vurur
neyseki kimse beni tanımıyor
şaka bir tarafa bu bayan isteksizliğine bir çözüm bulan varsa bana yazsın gerçekten evliliğim sarsılıyor bu konuda
![]()
Süpersiniz yaakız bayaa dert etmiş kıyamam ama aferin ona
![]()
aktardaki amca eşime 'evli misin?' demiş.
eşim de 'evliyim' demiş.
bu karışım çok fena bir şey anlıyorsun beni değil mi demiş adam.
eşim çok utandım diyor.
akşam da bir işteyken bir kaşık yemiş bir de ilişkiden önce gizli gizli bir kaşık yemiş.
neyse ilişki oldu yatakta kitap okuyorum o salonda tv izliyor.
yanıma geldi koşa koşa 'aşkım ben evde de 1 kaşık yedim bana bir şey olmaz kalbim falan sıkışmaz değil mi diyor.
çünkü eşimde panik atak var.
en ufak bir şeyde öleceğim zanneder.
yok be yavrum macundan kim ölmüş dedim![]()
Ne dedi bi de bi tahmin edin. geç döllenme olabilir dedieh dedik biz di mi![]()
Teşekkür ederim canım. Aynen öyle :)Gözün aydın şimdi rahat bir nefes alma vakti![]()
en fazla sana karşı atağı olur
![]()
hahahhaa onda sorun yok benim için![]()
Bazı dr.lar DinazoR un kısaltması diyorum inanmiyorsunuzinşallah bir daha rastlamazsin bu tiplere canım şimdi keyif zamanı
![]()
Artık bizimkiler gibi peşinden ayrılmaz sonra yeter yeter diye cinnet geçirme sakın..![]()
Şaka bir yana durumunuzu çözmenize çok sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
hahah olsun en kötü pm lerden XX lere terfi ederim
çok teşekkür ederim hepimizin ağzının tadı hiç olmasın inşallah.
bakmissin diger aya gerek kalmamisaynen canım ya dediğin gibiymiş. neyse bu ay olmadı böyle geçsin. bir daha ki ay inşallah macun işe yarar da 8 10 12 14 16 kuralına uyarız![]()
aaaaa cidden gec dollenmemj canim benim deseydinNe dedi bi de bi tahmin edin. geç döllenme olabilir dedidün deseydin ya onu :)
Bebekten fırsat bulursanızAslında benim isteksizlik bebek isteme kaynaklı ne zaman tedaviye başladık o günden beri böyleyim robot gibi doktorun ilişki olsun dediği günlerde oluyor.ee haliyle buda beni kasıyor.1 ayda istekli olduğum gün sayısı 2 oda tam yumurtlama günlerinde Allahtan.Kafa rahat değilki.Onun dışında yapılan ilişkiler bana işkence gibi geliyor inşallah bu ruh halinden bir an önce kurtulurum.Eşime hep diyorum ki şu bebek bi olsun o zaman her istediğinde olcak adamı öyle teselli ediyorum.![]()
İçinde neler varmış ya da hazır bir macunsa adı nedir:)varmış ama gerçekten![]()