BENce daha belirgin diğeri zarzor görünüyordu.hadi git kan ver:)
Kuruyunca böyle olmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BENce daha belirgin diğeri zarzor görünüyordu.hadi git kan ver:)
HAdi hayırlı olsun :)) bir ff linki istiyorum senden artık bir şekilde yükle:))Eki Görüntüle 2109928
Kuruyunca böyle olmuşbu topik bana uğurlu geldi.. inşallah herkes en yakın zamanda bu mutluluğu yaşar
hemen kan vermeye gidiyoruuum
![]()
Tamam canım oturup uğraşırım ben onunla artıkHAdi hayırlı olsun :)) bir ff linki istiyorum senden artık bir şekilde yükle:))
Takıldığın yerde sor yarım yamalak İngilizcemle yardımcı olurumTamam canım oturup uğraşırım ben onunla artıkyarım yamalak ingilizcemle doğumdan önce başarırım inşallah
![]()
Tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin canım...Eki Görüntüle 2109928
Kuruyunca böyle olmuşbu topik bana uğurlu geldi.. inşallah herkes en yakın zamanda bu mutluluğu yaşar
![]()
Eki Görüntüle 2109924
Tekrar test yaptım böyle çıktı.. daha belirgin bi çizgi bekliyordum.. sizce bu yeterli mi pozitif mi yani![]()
Eki Görüntüle 2109924
Tekrar test yaptım böyle çıktı.. daha belirgin bi çizgi bekliyordum.. sizce bu yeterli mi pozitif mi yani![]()
Eki Görüntüle 2109928
![]()
Allah razı olsun canımTebrik ederim.Allah tamamına erdirsin canım...
Darısı herkesin başına inşallanTebriklerrrHaftaya, güne hamile haberiyle başladık haydi bismillahh
![]()
Halen daha inanamıyorumMasallah pozitif :)
Eki Görüntüle 2109928
![]()
gözün aydin canım.Allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına al insallahEki Görüntüle 2109928
![]()
Canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahDarısı herkesin başına inşallan![]()
Amin canım inşallahGözün aydın canım bu iş tamamdırRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olsun
![]()
Sagol canim Allah razi olsungözün aydin canım.Allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına al insallah![]()
Amin canım Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallahCanım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ciddi bir düşüş Yok henüz ama Düşüş devam ederse regl geliyor olabilir.bekleyip görelim
Hiç stress yapma canım benin de ara ara düşüşlerim oldu ama ertesi gün tekrar yükseldi