• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben geçen hafta kan vermiştim ya amh 1.7 çıktı yaşım 26 az değil mi bu sonuç anlayan bar mı aranızda? Doktorla görüştüm değerin sınırda bi an evvel çocuk yapın diyo biz neye uğraşıyoz acaba :kızgın:

Geldik 15.gune ve sabah seffaf akintim vardi akinti konusunda iyi degilim bana yardimci olur musunuz? Sivi gibi akiskan mi olmali afedersiniz ama benimki silince seffaf hafif yogun yun ip kalinliginda pecetede kendi uzamis sekildeydi. Iki gun once kremsiydi. Simdi seffaflasti ama kivami yeterli midir? Ay sanki kurabiye yapiyoruz kulak memesi kivaminda :)))

Kızlar ben geçen hafta kan vermiştim ya amh 1.7 çıktı yaşım 26 az değil mi bu sonuç anlayan bar mı aranızda? Doktorla görüştüm değerin sınırda bi an evvel çocuk yapın diyo biz neye uğraşıyoz acaba :kızgın:
IMG_4526.webp
cnm ben çok anlamam ama yaşın çok genç biraz daha yüksek olsaydı güzel olurdu tabi.ama yumurtan var yani gebelik de olur Allah'ın izni ile;)

Geldik 15.gune ve sabah seffaf akintim vardi akinti konusunda iyi degilim bana yardimci olur musunuz? Sivi gibi akiskan mi olmali afedersiniz ama benimki silince seffaf hafif yogun yun ip kalinliginda pecetede kendi uzamis sekildeydi. Iki gun once kremsiydi. Simdi seffaflasti ama kivami yeterli midir? Ay sanki kurabiye yapiyoruz kulak memesi kivaminda :)))
IMG_5466.webp
bu belki yardımcı olur

Bugün yine test yaptırdım kızlar. Perşembeden bugüne HCG 288.3 olmuş. SAT 8 ocaktı. Sizce kaç haftalıktır. İnşAllah böyle devam etsin Rabbim kalp atışını da duyursun. Bütün arayan herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşAllah.:dua::dua::dua:

Benim bu amh meselesi haftaya tamamlanacak insallah. Ogrendiklerimi aktaririm.

Simdi yas ve fsh da amh nin yaninda deger kazaniyor. 3u beraber yani. Benim yas 35 olunca neredeyse, amh 1.07 olunca da normal ama 1in alti saglikli yumurta icin iyi degil dedi doktor. 1-4 arasi yeterli amh icin dedi...
Bir diger dr bu degerle 10sene daha regl olursun dedi. Kan aldi yine, fsh yuksek dedi, amh bakiyor tekrar. O sonuclansin yazarim yine sana....

Bugün yine test yaptırdım kızlar. Perşembeden bugüne HCG 288.3 olmuş. SAT 8 ocaktı. Sizce kaç haftalıktır. İnşAllah böyle devam etsin Rabbim kalp atışını da duyursun. Bütün arayan herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşAllah.:dua::dua::dua:
KAT kat artsın inşallah.

Back
X