- 25 Aralık 2013
- 1.182
- 1.662
- 133
Bebekten fırsat bulursanız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebekten fırsat bulursanız![]()
Ateş normalAteşim düşmeye başladı sanki yaa 36.5 bugün![]()
Gözün aydon CNm çok sevindimöyle mi diyordun.
İnşallah canım![]()
Kız o nasıl bir beddua öyle ağzımızın tadı olmasın falanhahah olsun en kötü pm lerden XX lere terfi ederim
çok teşekkür ederim hepimizin ağzının tadı hiç olmasın inşallah.
bakmissin diger aya gerek kalmamis
aaaaa cidden gec dollenmemj canim benim deseydin![]()
Teşekkür ederim canım. :)Gözün aydon CNm çok sevindim![]()
Kızlar ben geçen hafta kan vermiştim ya amh 1.7 çıktı yaşım 26 az değil mi bu sonuç anlayan bar mı aranızda? Doktorla görüştüm değerin sınırda bi an evvel çocuk yapın diyo biz neye uğraşıyoz acaba![]()
En ufak bi düşüş bile korkutuyor.. geçen ay 4 gün önceden kademe kademe düşmeye başlamıştı.. test de tam çıkmayınca stress yaptım hemenAteş normal![]()
Geldik 15.gune ve sabah seffaf akintim vardi akinti konusunda iyi degilim bana yardimci olur musunuz? Sivi gibi akiskan mi olmali afedersiniz ama benimki silince seffaf hafif yogun yun ip kalinliginda pecetede kendi uzamis sekildeydi. Iki gun once kremsiydi. Simdi seffaflasti ama kivami yeterli midir? Ay sanki kurabiye yapiyoruz kulak memesi kivaminda :)))
Tekrar ne zaman test yapacaksın Pazartesi'yi mi bekliyordumEn ufak bi düşüş bile korkutuyor.. geçen ay 4 gün önceden kademe kademe düşmeye başlamıştı.. test de tam çıkmayınca stress yaptım hemen
Evet canım pazartesi yapacam bakalım eğer 20 gün yumurtladıysam 13 gün olacak yumurtlamanın üstüneTekrar ne zaman test yapacaksın Pazartesi'yi mi bekliyordum
Cok yardimci olduuu tesekkurler. Zaten akinti da artti. Yatakodasina girisler acilmis cikislar kapanmistir artik :)Eki Görüntüle 2109290 bu belki yardımcı olur
İNŞallah canım iyi ki baktırmışım testlereEki Görüntüle 2109288 cnm ben çok anlamam ama yaşın çok genç biraz daha yüksek olsaydı güzel olurdu tabi.ama yumurtan var yani gebelik de olur Allah'ın izni ile![]()
Benim bu amh meselesi haftaya tamamlanacak insallah. Ogrendiklerimi aktaririm.Kızlar ben geçen hafta kan vermiştim ya amh 1.7 çıktı yaşım 26 az değil mi bu sonuç anlayan bar mı aranızda? Doktorla görüştüm değerin sınırda bi an evvel çocuk yapın diyo biz neye uğraşıyoz acaba![]()
KAT kat artsın inşallah.Bugün yine test yaptırdım kızlar. Perşembeden bugüne HCG 288.3 olmuş. SAT 8 ocaktı. Sizce kaç haftalıktır. İnşAllah böyle devam etsin Rabbim kalp atışını da duyursun. Bütün arayan herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşAllah.![]()
çok sevindimm :) Allah kolay sağlıklı bi hamilelik ve sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahhTeşekkür ederim canim :)
Kız o nasıl bir beddua öyle ağzımızın tadı olmasın falan![]()