- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
Tebrikler canım ya...maşallah sana valla enfalim..senin adına çok mutlu oldum inanki...benim artık hiç umudum kalmadı..sürekli bu işle uğraştığımızdan mı nedir?biz daha ikinciyi bulamadık...zaten bıktım usandım hayatımız cehenneme dönüyor bazen..dua sürekli dilimizde ama bilmiyorum artık gücüm kalmadı canım ya...ben umursamasamda eşim çok uğraşıyor..kafaya takmış adam vazgeçmiyor...aman sende dese belki olacak ama...şimdi de tüp için uğraşmaya başladık yeniden..doktor arayışına girdi yeniden...hayırlısı Rabbimden...Canım çok teşekkür ederim İnan gözlerim doldu şuan okudukça yazdıklarını çok zor günlerdi ve bana o kadar güzel destek oldun ki hiç unutamıyorum sen de bende düşük yapmıştık şükür adet günüm bile gelmeden öğrendim ateş ölçme yöntemiyle şimdi bırak ateşi son adet tarihimi bile bilmeden hamile kalmışım dün 27 ocak sanıyordum kasım da doğacak dedim meğer 21 ocakmış son adet tarihim 5 + 2 de öğrenmiş oldum hiç bana göre değil.... hani kafadan silin diyorlarla silinmiyor sizi çok iyi anlıyorum benim tek tavsiyem ümidinizi yitirmeyin gerisi geliyor...