• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok teşekkür ederim İnan gözlerim doldu şuan okudukça yazdıklarını çok zor günlerdi ve bana o kadar güzel destek oldun ki hiç unutamıyorum sen de bende düşük yapmıştık şükür adet günüm bile gelmeden öğrendim ateş ölçme yöntemiyle şimdi bırak ateşi son adet tarihimi bile bilmeden hamile kalmışım dün 27 ocak sanıyordum kasım da doğacak dedim meğer 21 ocakmış son adet tarihim 5 + 2 de öğrenmiş oldum hiç bana göre değil.... hani kafadan silin diyorlarla silinmiyor sizi çok iyi anlıyorum benim tek tavsiyem ümidinizi yitirmeyin gerisi geliyor...
Tebrikler canım ya...maşallah sana valla enfalim..senin adına çok mutlu oldum inanki...benim artık hiç umudum kalmadı..sürekli bu işle uğraştığımızdan mı nedir?biz daha ikinciyi bulamadık...zaten bıktım usandım hayatımız cehenneme dönüyor bazen..dua sürekli dilimizde ama bilmiyorum artık gücüm kalmadı canım ya...ben umursamasamda eşim çok uğraşıyor..kafaya takmış adam vazgeçmiyor...aman sende dese belki olacak ama...şimdi de tüp için uğraşmaya başladık yeniden..doktor arayışına girdi yeniden...hayırlısı Rabbimden...

Canım çok teşekkür ederim İnan gözlerim doldu şuan okudukça yazdıklarını çok zor günlerdi ve bana o kadar güzel destek oldun ki hiç unutamıyorum sen de bende düşük yapmıştık şükür adet günüm bile gelmeden öğrendim ateş ölçme yöntemiyle şimdi bırak ateşi son adet tarihimi bile bilmeden hamile kalmışım dün 27 ocak sanıyordum kasım da doğacak dedim meğer 21 ocakmış son adet tarihim 5 + 2 de öğrenmiş oldum hiç bana göre değil.... hani kafadan silin diyorlarla silinmiyor sizi çok iyi anlıyorum benim tek tavsiyem ümidinizi yitirmeyin gerisi geliyor...

Sağlıcakla kucaklayın inşallah :nazar: :KK9:

@cibi35 cnm nerlerdesin?hiç görünmüyorsun.ateş de girmemişsin takip edemiyorum seni :p

Buralardayım kuzum :)) Biraz yoğun bir haftaydı sadece.
Bir de kendimi bıraktım bu ay kocayla uğraşıyorum :D
Spermiyogram, kan tahlilleri falan ona sardım :D
Ateş de ölçmedim kaçıncı gündeyim neyim haberim yok :KK76:
Ben hepinizi takipteyimm:KK15:

Cok sagol predictor early almıştım ben onların fıyatı bıraz tuzlu oluyor dıgerlerıne gore ama kesın sonuc verıyor adete 6ve 5gun kala %76 5gun kala %96 4gun kaladan ıtıbaren %99 sonuç verıyor:) bu arada evet adet olmadım malesef yanı her ay 16.gun çatlayan yumurtam ocak ayında çatlamamıs kiste dönüşmüş 1şubat adet günümdü. oyüzden lekelenmem oldu sadece tabı ben dr.a gıdınce ogrendıö bunları.ve ovulasyon tesım pozıtıf vermıstı ocakta da benı yanılttı malesef. Allahtan 8,9şubatta diğer gelişen çatlamış ovulasyona göre 22veya 23ünde adet olmam gerekıyor beklıyorum işte :)

Benim aldigim testle yakin fiyatlarmis baktim da. Sonra dedim kan testi yapiyorlar o fiyata kan versem daha iyi yani. Dimi?

Valla o noktada detaylı bilgim Yok.hiçbir dr kes mola ver demedi.ama geçen gün birinin mesajını okudum dr u 3 ay kullan bir ay mola ver demiş.bir yerde de ne kadar doğru bilmiyorum kullanılmayan atılıyor depo edilmiyor diye okumuştum

Benim de doktorum hamile kalana kadar devam et dedi gibi hatirliyorum ama saglik ocagindaki doktor da bana 3ay kullan sonra birak 1ay sonra hamile kalsan da kalmasan da geri basla dedi. Sorarim bakalimm.

kan tabıkı herzaman en mantıklısı ama testlerın yanılma payı epey az bence denemelısın aldıysan test:) B Balcorek

Arkadaşlar merhaba, iki aydır bende ateş takip yöntemini kullanıyorum. Bu ay adet döngümde 2 gün gecikme oldu. Sizce bi kaç gün mü bekleyip test yapmalıyım yoksa şimdi yapsam çıkar mı? 5 yaşında bi oğlum var. Onu ilk öğrendiğimde adet döneminden sonra 1 hafta boyunca hergün test yapmıştım ve en son umudu kestiğimde öğrenmiştim. Bu ay ki ateş ölçümümü eke koydum.
CNm test yapsan çıkar

Buralardayım kuzum :)) Biraz yoğun bir haftaydı sadece.
Bir de kendimi bıraktım bu ay kocayla uğraşıyorum :KK70:
Spermiyogram, kan tahlilleri falan ona sardım :KK70:
Ateş de ölçmedim kaçıncı gündeyim neyim haberim yok :KK76:
Ben hepinizi takipteyimm:KK15:
41 kere maşallah dedin mi 41. gün çatlayan yumurtama :P

idrar testi yaptım. sonucu pozitif. :))
:halay::nazar:Maşallah testin foto istiyoruz bir de ateş tablonun linkini
IMG_5281.webp

Bu tabloda gebelik olursa tablonu çerçeveletip duvara asmak gerek:KK48:
gebeliğin olması çok zor demek istedin di mi şekerim farkındayım?
ama ay boyunca çalışmayan koca o iki günde çatlamadan habersiz bişiler yaptı.Buda Allah tan diyorum ve tablomun duvara asılacağı günü bekliyorum :P

Eklentiler

• 3D1443D2-48C6-4C62-8275-E56D974F9C74.webp
    3D1443D2-48C6-4C62-8275-E56D974F9C74.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 69
  • 83B86959-3BA2-48BE-9343-06C513D999C9.webp
    83B86959-3BA2-48BE-9343-06C513D999C9.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 64
Back
X