Coming soon vuuuuu!mesela bencibi35 nasıl söyledi onu merak ettim.kesin kozalakla beraber test yapmıştır.
Tabi ki uzun uzun paylaşcam sizle belirtilerimicaglali9669 canın bir ara belirtilerini yazar mısın
Rabbim herkese nasip etsin tarifi yok bunun. Şu an ne yerdeyim ne gökteCanım tebrik ederim çok ama çok sevindim zaten çıkmasa biz şok olurduk bebeğin bağırıyordu ben burdayım diye.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim de böyle olurdu ama şimdi size söylemeden kimseye söylememBanyoda çığlık sesine koştu zavallı
canim valla su an bisey hissetmiyorum sadece bekliyorum.dun kasıklarda batmalar oldu igne batar gibi.ama böyle bir belirti icin erken diye düşünüyorumhilallll canım senin durumun nedir nasıl hissediyorsun
Aynen eger nasip olursa benimde ilk paylasacagim yer burasiBenim de böyle olurdu ama şimdi size söylemeden kimseye söylemem
Benim de böyle olurdu ama şimdi size söylemeden kimseye söylemem
Burcun ne canımBen ilkinde de sürpriz yapmayı beceremedim :)) Sabırsız yapım buna izin vermiyor ki
Devlette çatlatma iğnesi olmuştum ama ateşe göre 4 gün sonra çatladı görünüyordu yani ff ye göre dpo 9 iğneye göre 13. gün dr. hcg istedi. Bende umut yok tabii..
Akşama kadar iş yerinden baktım sonuç çıkmamıştı. Evde sonucu öğrendiğimdeyse banyodan yeni çıkmış başımda havluyla telefona şapşal şapşal bakarken yakaladı kocaElim ayağım tutmadı bir süre ve çok ağladım :))
Burcun ne canım
Benim de kalbimiz dilimizde :)Aslan :))
Benim de kalbimiz dilimizde :)
15/08 :) yakın değil tarihler25 Temmuz benim :)) yakın mıyız?
valla ne guzel olur art arda hamis haberlerini patlatsak
Sanırım erken ama emin değilim. İğne gibi batmalar süperdir. Çok istiyorum hamile kalmanı. Herkesin istiyorum ama senin birazcık daha çok. Nedenini hamilelik haberini alınca söylerim.canim valla su an bisey hissetmiyorum sadece bekliyorum.dun kasıklarda batmalar oldu igne batar gibi.ama böyle bir belirti icin erken diye düşünüyorum
15/08 :) yakın değil tarihler
İlginç bir durum yemin töreni falan olmuştur kaçmıştır askerden vardır birşey mutlakaBenim babam Eylül'de askerden izne gelip annemle nikah kıymış 1 hafta kalıp tekrar askere dönmüş.. Doğum tarihime göre annem Ekimde hamile kalmış görünüyor ama babam Ekimde askerdeymiş
Anneme ya ben tüpçüdenim yada sen beni 1 ay erken doğurmuşsun diyorum ikisini de kabul etmiyor
Ayy keske ama benim bu ay cok zor mucize olur baksana tabloma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?