Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de böyle olurdu ama şimdi size söylemeden kimseye söylemem

Ben ilkinde de sürpriz yapmayı beceremedim :)) Sabırsız yapım buna izin vermiyor ki
Devlette çatlatma iğnesi olmuştum ama ateşe göre 4 gün sonra çatladı görünüyordu yani ff ye göre dpo 9 iğneye göre 13. gün dr. hcg istedi. Bende umut yok tabii..
Akşama kadar iş yerinden baktım sonuç çıkmamıştı. Evde sonucu öğrendiğimdeyse banyodan yeni çıkmış başımda havluyla telefona şapşal şapşal bakarken yakaladı koca Elim ayağım tutmadı bir süre ve çok ağladım :))

Burcun ne canım

canim valla su an bisey hissetmiyorum sadece bekliyorum.dun kasıklarda batmalar oldu igne batar gibi.ama böyle bir belirti icin erken diye düşünüyorum
Sanırım erken ama emin değilim. İğne gibi batmalar süperdir. Çok istiyorum hamile kalmanı. Herkesin istiyorum ama senin birazcık daha çok. Nedenini hamilelik haberini alınca söylerim.

15/08 :) yakın değil tarihler

Benim babam Eylül'de askerden izne gelip annemle nikah kıymış 1 hafta kalıp tekrar askere dönmüş.. Doğum tarihime göre annem Ekimde hamile kalmış görünüyor ama babam Ekimde askerdeymiş
Anneme ya ben tüpçüdenim yada sen beni 1 ay erken doğurmuşsun diyorum ikisini de kabul etmiyor

İlginç bir durum yemin töreni falan olmuştur kaçmıştır askerden vardır birşey mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…