Tebrik ederim canım beklediğimiz sonuçtu zaten sabahtan beri senin için bakıp duruyorum beklediğimize değdi
tebrikkkk ederimmmmm.hislerimde yanilmadim gene.masallah kuzum.Allah tamamina erdirsin
41 kere maşallah
Lafı ağzımdan aldınKimse eline su dökemez
Herkes biz mi?dpo 6 da teste başlasın.çişinin kıymetini bilemedin biBizde dün testi aldın sabah gözünü açar açmaz tuvalete koştun diye hayal ediyoruz seniBu ne rahatlık arkadaşımmm
Veee beklenen mutlu son!maşşş Allah tamamına erdirsin canım.
Evet tablo birazcık belli ediyodu gercekten de. Allah razı olsunLafı ağzımdan aldın
Herkes biz mi?dpo 6 da teste başlasın.çişinin kıymetini bilemedin bi
Veee beklenen mutlu son!maşşş Allah tamamına erdirsin canım.
Ff in hamileyim diye bağırdığı tablolardan biriydi.
Eşine nasıl söyleyeceksin tatlımŞu an ne diyeceğimi ne hissedeceğimi bilemiyorum. Çok karmaşık duygular içindeyim. Hepinizden allah razı olsun. Bu süreçte yanımda oldunuz. Ağlamaktan bi hal oldum. Ev bana dar gelmeye başladı. İyi ki varsınız iyi ki yanımdasınız. Sizleri seviyorum.
Zarf içinde bi kağıt. Ve kağıtta şu cümle. Ben geliyorum. 9 ay sonra görüşürüz.Eşine nasıl söyleyeceksin tatlım
Zarf içinde bi kağıt. Ve kağıtta şu cümle. Ben geliyorum. 9 ay sonra görüşürüz.
Lafı ağzımdan aldın
Herkes biz mi?dpo 6 da teste başlasın.çişinin kıymetini bilemedin bi
Şu an ne diyeceğimi ne hissedeceğimi bilemiyorum. Çok karmaşık duygular içindeyim. Hepinizden allah razı olsun. Bu süreçte yanımda oldunuz. Ağlamaktan bi hal oldum. Ev bana dar gelmeye başladı. İyi ki varsınız iyi ki yanımdasınız. Sizleri seviyorum.
İŞTE BUUUUUUUUU..TABLONA BAKINCA İNANKİ KESİN HAMİLE DEMİŞTİM AMA UMUT VERMEMEK İÇİN BİŞEY DEMEDİM CANIM..HAYIRLI OLSUN...BİR NEBZE OLSUN DERDİMİ UNUTTUM VALLA...HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH..SAĞLIKLA DOĞSUN...
Bizde seni seviyoruz canım..banada dua edin bebeğim sağlıkla doğsun inşallah...Rabbim hepimizinkini bağışlasın..dileyen herkesede tez vakitte nasip kısmet eylesin....Şu an ne diyeceğimi ne hissedeceğimi bilemiyorum. Çok karmaşık duygular içindeyim. Hepinizden allah razı olsun. Bu süreçte yanımda oldunuz. Ağlamaktan bi hal oldum. Ev bana dar gelmeye başladı. İyi ki varsınız iyi ki yanımdasınız. Sizleri seviyorum.
Ablam çok sağol. Rabbimin izniyle yüzün gülecek inşallahBizde seni seviyoruz canım..banada dua edin bebeğim sağlıkla doğsun inşallah...Rabbim hepimizinkini bağışlasın..dileyen herkesede tez vakitte nasip kısmet eylesin....
Birazcık mııııEvet tablo birazcık belli ediyodu gercekten de. Allah razı olsun
Coming soon vuuuuu!mesela benZarf içinde bi kağıt. Ve kağıtta şu cümle. Ben geliyorum. 9 ay sonra görüşürüz.
İki ay bile olmadı. Bi ay oldu bugün tam. İlk ve son tablom oldu çok şükür. Darısı isteyen herkese olsun inş.Birazcık mııııyok canım sen şükür ki sadece 2ay burda takılabildiğin için sana öyle gelmiş.oysa bu tablo gümbür gümbür geldiğini yerleşme düşüşü ile belli etmişti çoktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?