Doğru zamanda çalışma olmuş. Yerleşme düşüşü olabilirAyy keske ama benim bu ay cok zor mucize olur baksana tabloma
Yerlesme icin cok erken degil mi senin ki iyi bence yuksek gidiyorDoğru zamanda çalışma olmuş. Yerleşme düşüşü olabilirbenim tablo da iç açmıyor ana neden olmasın. Bekleyelim biz
Bilmem 3. Gün 6-7. Gün 11.gün hergün olabiliyor düşüş. Artık ne düşüşü ise. Sonu hamilelik olsun inşaallahYerlesme icin cok erken degil mi senin ki iyi bence yuksek gidiyor
nedenini cok merak ettim ama madem hamile kalınca diyeceksin beklerimSanırım erken ama emin değilim. İğne gibi batmalar süperdir. Çok istiyorum hamile kalmanı. Herkesin istiyorum ama senin birazcık daha çok. Nedenini hamilelik haberini alınca söylerim.
Kan ver tatlım kat kat artsın inşallah. Ağlama bebeği üzüyorsun.Eki Görüntüle 2170129 dayanamadım bi test daha yaptım hala ağlıyorum
Umarim benimde bu tablo gibi olur mucize gibi bisey olur çünkü bu ay cok zor gecti tasinma hastaliklar kazalar falanBilmem 3. Gün 6-7. Gün 11.gün hergün olabiliyor düşüş. Artık ne düşüşü ise. Sonu hamilelik olsun inşaallah
İnşallah gerek kalmaz canım. Bu ay gelsin mucizennedenini cok merak ettim ama madem hamile kalınca diyeceksin beklerimsagol kuzum benim.Allahim senin bu iyi ve teMiz kalbinin mükafatı olan mucizeni en kisa zamanda nasip etsin insallah hayırlısı diyorum.kendim icin oyle umutsuz oluyorum ki bazen.2 yil olacak surda tüp bebege 1 yılın kaldi hilal diyorum.tup bebekte kesin çözüm degil ama bir umut diyorum kendi kendime
Akşam gidip vericem inşallahKan ver tatlım kat kat artsın inşallah. Ağlama bebeği üzüyorsun.
insallah canim benim.umarim gerek kalmaz.bizlerde tek tek paylaşalım artık surda mucizelerimiziİnşallah gerek kalmaz canım. Bu ay gelsin mucizen
Hayırla gelsin inşaallah
Eki Görüntüle 2170129 dayanamadım bi test daha yaptım hala ağlıyorum
Tşkrler canım, Rabbim isteyen herkese tattırsınHayırlı olsun cnm :)
Dun 36.1 bugun 35.6. Ovulasyon testi de pozitif. Hic beklemden kopkoyu cikti cizgi.Dün ve bugün kaç çıktı ateş
Yumurtalık rakibine an itibariyle başlamış bulunuyorum en büyük yumurtam 12 cm mis adetin 14 ünde bidaha gel dedi
:):) iyimisBu topiğe test için canlı yayın özelliği gelsinyetkililere duyrulur
çok sevindim cnm hayırlı olsun darısı bekleyenlere inşEki Görüntüle 2170129 dayanamadım bi test daha yaptım hala ağlıyorum
Bu arada o yaşlı teyzeye de tebrikler. Sana hamilesin dedi bildi vallahiAkşam gidip vericem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?