kiz simdi espri olsun diye ayni seyi bende Çağla'ya yazacaktım
ama remicikin tablodaa oooooo yaniRemicik in tablolarından örnek alın örnek :)))
Teyze kk da ünlenirmiş topikler arası transfer olurmuş
onlar öyle mutlu:))Remiciğin Nisan ayı tablosu gercek mi yaaaa. Ama o kadar sık Aralık olursa sperm kalitesi nakavt
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin güzel haberv almak çok mutlu ediyorEki Görüntüle 2170129 dayanamadım bi test daha yaptım hala ağlıyorum
sizin ilişki sıklığınızda hiç fena değil haniRemiciğin Nisan ayı tablosu gercek mi yaaaa. Ama o kadar sık Aralık olursa sperm kalitesi nakavt
Karından bakmadı alttan bakıp ölçtü yarın bidaha gidicemHmm iyimis. Benim doktor goremedi gelişmiş yumurta. Bende bilseydim kac oldugunu.
Güzel haberlerle gel canımKarından bakmadı alttan bakıp ölçtü yarın bidaha gidicem
Benimde alttan bakildi. Yumurta rezervin guzel ama gelismis yumurtan yok dedi. Cuma gunu olmayan yumurta ovulasyon testinde nasil ppzitif cikar anlamiyirum. Gorememis olma ihtimali var miKarından bakmadı alttan bakıp ölçtü yarın bidaha gidicem
Sende kist var mıBenimde alttan bakildi. Yumurta rezervin guzel ama gelismis yumurtan yok dedi. Cuma gunu olmayan yumurta ovulasyon testinde nasil ppzitif cikar anlamiyirum. Gorememis olma ihtimali var mi
Benimse en gelişmiş iki tane var dedi 12 cm bilmem iyimi kötümüBenimde alttan bakildi. Yumurta rezervin guzel ama gelismis yumurtan yok dedi. Cuma gunu olmayan yumurta ovulasyon testinde nasil ppzitif cikar anlamiyirum. Gorememis olma ihtimali var mi
Amin canım..Allah razı olsun ..inşallah kuzum...Rabbim hepimize sağlıklı doğum nasip etsin...Ablam çok sağol. Rabbimin izniyle yüzün gülecek inşallah
İnşallah canım yaGüzel haberlerle gel canım
O teyze yumurta çatlamış mı çatlamamış mı onu da bilir mi?arkadaşlar gebe miyim diye bir boy bir portre fotoğraf yollasın ben de karnımı çekip yolluyorum şimdiBildi walla ben yok dediysemdde inanmamıştı
O teyze yumurta çatlamış mı çatlamamış mı onu da bilir mi?arkadaşlar gebe miyim diye bir boy bir portre fotoğraf yollasın ben de karnımı çekip yolluyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?