İlişkiler güzel yerleşme düşüşü oluyor ateşde ama her gebelikte olmuyor o yüzden o kısma takılma36.4 dil 7 temmuz adetin 8. Gunu iliski
36.1 8 temmuz adetin 9. Gunu
36.00 9 temmuz adetin 10. Gunu iliski
36.3 10 temmuz adetin 11. Gunu
36.2 11temmuz adetin 12 gunu iliski
36.0 12 temmuz adetin 13 gunu iliski
36.4 13 temmuz adetin 14. Gunu iliski
36.5 14 temmuz adetin 15. Gunu
36.5 15 temmuz adetin 16.gunu iliski
36.4 16 temmuz adetin 17 gunu
36.6 17 temmuz adetin 18.gunu
36.5 18 temmuz adetin 19.gunu
Iliskiler boyle yerlesme oldugunu nasil anliyoruz kusura bakmayin bilmedogimden soruyorum
Cibi ABD den bildiriyor : NASA’dan alınan verilere görevere vere bi hal oldum,hala tık yok kafayı sıyırdım iceee
Tamam simdi okudum zaten. Kasigimda batma var sanko boyle bi anda bicak batiyo ve nefesim kesiliyo. Araba kullanirken hopluyorum yerimde 3 4 saniye. Peki ne zamana kadar dusmemesi lazim atesin.İlişkiler güzel yerleşme düşüşü oluyor ateşde ama her gebelikte olmuyor o yüzden o kısma takılma
13.gün çatlamış benceKizlar merhaba ilk defa bu ay ates ölctum ve ben 28 yada29. Gun adet olurum. Size degerimi yazicam
36.4 dil 7 temmuz adetin 8. Gunu
36.1 8 temmuz adetin 9. Gunu
36.00 9 temmuz adetin 10. Gunu
36.3 10 temmuz adetin 11. Gunu
36.2 11temmuz adetin 12 gunu
36.0 12 temmuz adetin 13 gunu
36.4 13 temmuz adetin 14. Gunu
36.5 14 temmuz adetin 15. Gunu
36.5 15 temmuz adetin 16.gunu
36.4 16 temmuz adetin 17 gunu
36.6 17 temmuz adetin 18.gunu
36.5 18 temmuz adetin 19.gunu
Simdi benim yumurtam 14.gunu mu catladi? Bide hamile olma sansim varmi?
Nolur biri aciklasin cok heyecanliyim suan
İlişkiler güzel yerleşme düşüşü oluyor ateşde ama her gebelikte olmuyor o yüzden o kısma takılma
9 ay :)Tamam simdi okudum zaten. Kasigimda batma var sanko boyle bi anda bicak batiyo ve nefesim kesiliyo. Araba kullanirken hopluyorum yerimde 3 4 saniye. Peki ne zamana kadar dusmemesi lazim atesin.
12 Temmuz demek istedin sanırım13.gün çatlamış bence
Yoktu yeni yazdim daha yeni katildim bi grubaBen yorumladığımda ilişkiler var mıydıKörlüğün bu kadarı
Alemsin. Bugün neşemiz yerimde9 ay :)
2 yumurta iyidir şans iki kat:)Benimse en gelişmiş iki tane var dedi 12 cm bilmem iyimi kötümü
Aynen:)Alemsin. Bugün neşemiz yerimde
Aynen canım düzelttim12 Temmuz demek istedin sanırım
Yoktu yeni yazdim daha yeni katildim bi gruba
Ahahaha cok iyiydi adetten kac gun once duser onu soruyorum. Insallah dusmez ugurlu gelirsiniz9 ay :)
Ahahaha cok iyiydi adetten kac gun once duser onu soruyorum. Insallah dusmez ugurlu gelirsiniz
Cok tatlisiniz gercekten. Insani mutlu ediyosunuz insallah guzel haberi veririm canim benimHoş geldin canıminşallah ilk ve son tablon olur bu ayın sonunda hamiş hamiş katılmaya devam edersin :))
Veson ustamız ilişkileri beğenmiş bende beğendim artık bundan sonrası bekleme süreci Stres yapmamaya çalış kendini fazla dinleme folik asit kullan yeterli bir haftayı bulmaz biz sana test yap baskısı yaparız zaten
İşte orası belli olmuyor kiminde ateşten 2-3 gün önce düşşe başlıyor kiminle adet günü tepetaklak oluyor Nadire'n de olsa adet söküldükten sonra düşen ateşler de oldu.ilk sayfadan yardım alarak ff yükle daha iyi yardımcı oluruzAhahaha cok iyiydi adetten kac gun once duser onu soruyorum. Insallah dusmez ugurlu gelirsiniz
Haklisin... 8 9 gun var bakalim hayirlisiAdet günü bile düşebilir kii biz o zaman düşen ateşi hiç sevmiyoruz :)))
Herkesin değişiklik göstermekle birlikte çatlama sonrası 10-18 gün. Bir kaç tabloda anlaşılıyorAhahaha cok iyiydi adetten kac gun once duser onu soruyorum. Insallah dusmez ugurlu gelirsiniz
Cok tatlisiniz gercekten. Insani mutlu ediyosunuz insallah guzel haberi veririm canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?