Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlişkiler güzel yerleşme düşüşü oluyor ateşde ama her gebelikte olmuyor o yüzden o kısma takılma

İlişkiler güzel yerleşme düşüşü oluyor ateşde ama her gebelikte olmuyor o yüzden o kısma takılma
Tamam simdi okudum zaten. Kasigimda batma var sanko boyle bi anda bicak batiyo ve nefesim kesiliyo. Araba kullanirken hopluyorum yerimde 3 4 saniye. Peki ne zamana kadar dusmemesi lazim atesin.

13.gün çatlamış bence

Yoktu yeni yazdim daha yeni katildim bi gruba

Hoş geldin canım inşallah ilk ve son tablon olur bu ayın sonunda hamiş hamiş katılmaya devam edersin :))

Veson ustamız ilişkileri beğenmiş bende beğendim artık bundan sonrası bekleme süreci Stres yapmamaya çalış kendini fazla dinleme folik asit kullan yeterli bir haftayı bulmaz biz sana test yap baskısı yaparız zaten

Cok tatlisiniz gercekten. Insani mutlu ediyosunuz insallah guzel haberi veririm canim benim

Ahahaha cok iyiydi adetten kac gun once duser onu soruyorum. Insallah dusmez ugurlu gelirsiniz
İşte orası belli olmuyor kiminde ateşten 2-3 gün önce düşşe başlıyor kiminle adet günü tepetaklak oluyor Nadire'n de olsa adet söküldükten sonra düşen ateşler de oldu.ilk sayfadan yardım alarak ff yükle daha iyi yardımcı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…