Yeni büyü yaparız. Canım ben kapattım çocuk konusunu. Benim kısmetimde yokmuş. (Eşimle sorunlarımız var) sizler için dua ediyorum. Güzel haberlerinizle Çok mutlu olacağım inşallah.
kısmetinde var mı yok mu o Allahın bileceği iş kuzum deme öyle.hepimizin eşleriyle sorunları oluyor tabi ama sizinkinin boyutu nedir bilemem.tek diyeceğim umarım en kısa zamanda düzelir aranız ve herşey yoluna girer canımYeni büyü yaparız. Canım ben kapattım çocuk konusunu. Benim kısmetimde yokmuş. (Eşimle sorunlarımız var) sizler için dua ediyorum. Güzel haberlerinizle Çok mutlu olacağım inşallah.
Yeni büyü yaparız. Canım ben kapattım çocuk konusunu. Benim kısmetimde yokmuş. (Eşimle sorunlarımız var) sizler için dua ediyorum. Güzel haberlerinizle Çok mutlu olacağım inşallah.
Malesef eşim şehir dışındaCanım oluyor bazen düşüyor çıkıyor. Eşin var mı çalışma yapabilir misiniz
İnşallah bir sıkıntın çıkmaz sen nasıl bana yardım ediyorsan Allah'tan sana etsin inşaAllahSaol canım evet çok şükür başladı yarın yada cuma sabah hastaneye gidiyorum benim için dua edin de başlasın artık tedavi,bir aksilik çıkacak diye tırsıyorum artık
Hersey düzelir sıkma canını Allah bazen biraz bekle der senin için hersey daha iyi olur biz bilemeyiz Allah bilir üzülmeYeni büyü yaparız. Canım ben kapattım çocuk konusunu. Benim kısmetimde yokmuş. (Eşimle sorunlarımız var) sizler için dua ediyorum. Güzel haberlerinizle Çok mutlu olacağım inşallah.
İnşallah bir sıkıntın çıkmaz sen nasıl bana yardım ediyorsan Allah'tan sana etsin inşaAllah
inşallah artık hiç bir sorun çıkmaz da başlar tedavin canımSaol canım evet çok şükür başladı yarın yada cuma sabah hastaneye gidiyorum benim için dua edin de başlasın artık tedavi,bir aksilik çıkacak diye tırsıyorum artık
canımm mutlu yıllar.çocuklarınla,eşinle ve tüm sevdiklerinle birlikte sağlıklı,huzurlu bir ömrün olsun inşallah
canımm mutlu yıllar.çocuklarınla,eşinle ve tüm sevdiklerinle birlikte sağlıklı,huzurlu bir ömrün olsun inşallah
doğum günün kutlu olsun çiğdemcim...sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu olmanı dilerim canım...
OLmuş eline sağlık
Erkendir erkenSabah test yapacaktım unuttum bende birşey yeyip içmediğim için biraz önce yaptım tabiki negatif.ama erken daha demi.en azından iğnenin etkisi kalmamış onu görmüş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?