Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınlar. XXYYXXYY canim hadi gözün aydın adetin başlamış Cordelia ya senin ateşin niye düştü.bütün büyü bozuldu gibi oldu şimdi
Yeni büyü yaparız. Canım ben kapattım çocuk konusunu. Benim kısmetimde yokmuş. (Eşimle sorunlarımız var) sizler için dua ediyorum. Güzel haberlerinizle Çok mutlu olacağım inşallah.

Yeni büyü yaparız. Canım ben kapattım çocuk konusunu. Benim kısmetimde yokmuş. (Eşimle sorunlarımız var) sizler için dua ediyorum. Güzel haberlerinizle Çok mutlu olacağım inşallah.
kısmetinde var mı yok mu o Allahın bileceği iş kuzum deme öyle.hepimizin eşleriyle sorunları oluyor tabi ama sizinkinin boyutu nedir bilemem.tek diyeceğim umarım en kısa zamanda düzelir aranız ve herşey yoluna girer canım şu an sorunlarınız olduğu için böyle düşünmende çok normal.önce siz bi aranızı düzeltin ondan sonrada Allahın izniyle herşey olur

Her şey yoluna girer.. Hayat bizden bazen geri çekilip biraz akışına bırakmamızı istiyor sadece.. Karamsarlık yok tatlımm benim.

Günaydınlar. XXYYXXYY canim hadi gözün aydın adetin başlamış Cordelia ya senin ateşin niye düştü.bütün büyü bozuldu gibi oldu şimdi

Saol canım evet çok şükür başladı yarın yada cuma sabah hastaneye gidiyorum benim için dua edin de başlasın artık tedavi,bir aksilik çıkacak diye tırsıyorum artık

Saol canım evet çok şükür başladı yarın yada cuma sabah hastaneye gidiyorum benim için dua edin de başlasın artık tedavi,bir aksilik çıkacak diye tırsıyorum artık
İnşallah bir sıkıntın çıkmaz sen nasıl bana yardım ediyorsan Allah'tan sana etsin inşaAllah

Hersey düzelir sıkma canını Allah bazen biraz bekle der senin için hersey daha iyi olur biz bilemeyiz Allah bilir üzülme

inşallah artık hiç bir sorun çıkmaz da başlar tedavin canım ve güzel haberlerle dönersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…