Olumsuzluk yok
Bana da oyle geliyorolcerken surekli hadi bi derece daha cik bi derece daha diye dua ediyorum
Umarim hiç birimizinki dusmez gecen ay ki tabloma baktim bu tablo daha yuksek gidiyorSana yanlış geliyor :)
BirAsilAnnesi nasıl oldun canım?
doktor ilaca başlattı sonunda.
biraz daha idare edebiliyorum ama bulantılar ve kusma hala devam.
sen kusmadın mı yahu hiç?
yoldan geçen hamileleri çevirip 'şeyy.. acaba kusuyor musun?' diye sorasım var.
'yok' derse 'kus inşallah hıh' dermişim
Bu son cümleden sonra ne desem bilemedim
hahahahah
yok sen kusma, sen pozitif ayrımcılık tarafımdasın
Peki o zaman yaşamadımEğer gaz sorunun yoksa ayran içebilirsin hem tansiyonu dengeliyor hemde bulantıya iyi geliyor canım. İnşallah geçer bir an önce
inşallahhh
gaz problemim yok çok şükür.
ayranı da deneyeyim o zaman.
cinsiyet ne oldu cinsiyet?
Yarını bekliyoruz öğreniriz inşallah :))
inşallah artık
benim de perşembe kontrolüm.
kalp atışı duyacağım inşallah.
dua et bana olur mu?
Ayy yesinler onun kalp atışını :)) Valla bu topikte dua ettiğim kadar toplam hayatımda etmemişimdir :)
Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim.
duayı genel yapalım lütfen cemrecim..niye sadece ikiniz..bizde varız burda dimi ama...inan ben başkalarının bizler için ettiği duaya çok inanıyorum.
yer gök dua..
Allah razı olsun.
ikimizinkini de Rabbim sağlıkla bizlere bağışlasın inşallah.
İlk bebeginmi canımYarını bekliyoruz öğreniriz inşallah :))
Aynen katılıyorum :)duayı genel yapalım lütfen cemrecim..niye sadece ikiniz..bizde varız burda dimi ama...
F
İlk bebeginmi canım
duayı genel yapalım lütfen cemrecim..niye sadece ikiniz..bizde varız burda dimi ama...
Hakkında hayırlısı olsun canımYok canım 3. ama eşimin ilk benimde 13 sene sonra tekrar :))
Amin canım..Rabbim hepimizinkini bağışlasın inşallah...dua edelim birbirimize...sağlıkla kucaklayalım..olmayanlarada tez vakitte versin Rabbim inşallah...ayy ablam benim olur mu öyle şey?
o an karşılıklı diyalogta olduğumuz için öyle söyledim.
yoksa hepimizinki Rabbim bizlere bağışlasın.
hepsi benim yeğenim olsun inşallah.
hepsini kokulu kokulu öperim.
Yumurtan çatlamış gözüküyor tabiki hamile olma ihtimalin var. Yalnız bata 7-8 gün vardır senin.
Sanırım bu ay geç yumurtlama olacak. Akşam yaptığım ovu testi peak olmuş gibi. Alttaki dünkü. Üstteki bugünkü. Bugünü değerlendirebildim.Kısmet olursa birkaç gün daha değerlendiririm. Artık nasip kısmet Veson
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?