zaten yarın gidemezdimde bi aksilik olmazsa cuma giderim galiba
Cordelia canım karamsarlığa düşme lütfen. İnşallah en kısa zamanda eşinle problemleriniz düzelir. Herşeyin en hayırlısı ve en güzeli olsun senin için
XXYYXXYY gözün aydın canım. İnşallah herşey yolunda gidecek vw hayırlısıyla tedavin başlayacak. Sonu da çok güzel olacak inşallah
cibi35 doğum günün kutlu olsun canım. Ailenle sağlıklı mutlu yıllara. Bugün kontrol vardı galiba. Cinsiyeti belli olacak. Gönlündeki neyse o olsun
hilallll canım evet erken. Ama rn azından iğnenin etkisi geçmiş. Umarım mutlu haberler paylaşırsın bizlerle
Şu çatlatma iğnesi olmasaydı çoktan inerdik sahalara12. günü bekliyorum ben
caglali9669 kuzum ya bana normal sartlarda da erken daha zaten ben baskıya gerek kalmadan bugun yaptim test negatifti
cibi35 yarin ates dusmez lekelenmede olmazsa gene test yapcam sen merak etme.hamiş hamiş bide seni mi yorayım
haaa pardon tamam o zaman.ben onu nasıl atladım.sen yaş tahtaya basarmısın hiçBen test diye baskı yapmıcam sana kan ver diye yapıcam
canım silikte değil net tek çizgi.ama varsada idrara geçmesi içinde erken
Havalardan olabilirKızlar selam bugün adetimin 10. Günü ama hala leke tarzında kanama geliyor ilk defa böyle bişey yaşıyorum neden olabilir acaba
sonlarıda güzel olur inşallah canımhilallll tablolarimiz cok benziyor
Benim bugun biraz agrim var ama bakalimsonlarıda güzel olur inşallah canım
Öğrenebilirse Doğuma günü hediyesi cinsiyet olacak:))
napalım sağlıklı olsunda biz onun keyfini bekleriz annesiKızlar ben cepten şu etiketleme olayını beceremiyorum kusura bakmayın
Doğum günü mesajlariniza ayrı ayrı tesekkur ediyorum ve hepinizi kocaman öpüyorum
Bizim zibidi kilitlemiş bacakları açmadı bir türlü resmen yarım saat uğraştı Dr. Ama türlü türlü şekle girdi bı orayı açmadı
Benim hediye yalan oldu yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?