Ya sanki sekil cizeyim diye o sayilari giriyormus gibi degil miydiSen de tablona taktın tablon gayet normal
Teşekkür ederim canım umarim kanda da cikarCanimm cizgi var, tebrik ederimkatlanarak artsin ins. degerin
Çıkar benceTeşekkür ederim canım umarim kanda da cikar
Benimde cumartesi bekliyorum aslında beklemiyorum keske gelmeseSagol canim 4 gun var ve hic umudum yoktu
Canim benimde hic umudum yoktu yaziyordum buraya bu nasil tablo falan diye sende yanlış hatirlamiyosam tablolarimiz benziyor yazmisstinBenimde cumartesi bekliyorum aslında beklemiyorum keske gelmeseama cesaretim yok test yapmaya umudum da yok bu ay nedense hem tablom çok güzel değil hemde ovulasyon yapıyorum koyu değil çizgi insallah katlanarak devam eder canim tebrik ederim
Aynen benim de öyle bir asagi bi yukarı hergun sanki bi anda düşecek gibi geliyorCanim benimde hic umudum yoktu yaziyordum buraya bu nasil tablo falan diye sende yanlış hatirlamiyosam tablolarimiz benziyor yazmisstin
Yok tabloda bir sıkıntı Yok ateş değerlerinde de hatta yumurtanın çatlamış olduğunu Da söyleyebiliriz ama hangi gün olduğunu söylemek için ateş değerlerin yetersiz o yüzden ff de çizgiyi çekmedi zAten hadi hayırlı olsunYa sanki sekil cizeyim diye o sayilari giriyormus gibi degil miydi
Akinti yok ama goguslerim sis ve aciyoAynen benim de öyle bir asagi bi yukarı hergun sanki bi anda düşecek gibi geliyorbelirtin var mi anlatsana akıntı falan
Hadi insallah canim zaten belirtiler daha çok bat geçince çıkıyormuşAkinti yok ama goguslerim sis ve aciyo
Koku hassasiyeti var
Kasıklarım uyusuyo karincalaniyo gibi oluyo bel agrisi var bide
Bütün düşükler genetik olarak incelendi hiç bir sıkıntı yok denildi şükür sebep ney bilmiyorum geçen dr gittim tüp yapsan da düşük olacaksa olur dyor ne yapmam lazım diyorum ille tüp dersen yapılır ama boşa diyor kendin hamile kalıyorsun dyor ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum neden okadar para vereceksin dyor ille hızlandırmak istiyorsan klomen dene bir kaç ay dyor bilemedim ne yapsam. Leke leke geldi adetmiydi bu simdi anlamadim 1 2 ay yine rötarlı gider düzene girene kadarBizim de genetik tahlillerde sıkıntı Yok.ama bebekler de sıkıntı olduğu kesin.sağlam bebek kolay kolay düşmez yA da kalbi durmaz.sen nerden biliyorsun bebeklerin durumunu?kaybettiğin bebeklerin genetik tahlilleri yapılmış mıydı? Tüp yaptırırsan mutlaka pgt yaptır.bebeklerin genetiğine bakılıp konulsun evet herşeye bakılmıyor olabilir ama en azından belli başlı Hastalıkları ekarte etmiş olursunuz.o işlem de normal tüpden biraz maliyetli maalesef
AYnı şeyleri bana da diyorlar işte.geç de olsa hamile kalıyorsun aynı sonuç tüp De de yaşanabilir bunun garantisi Yok.niye onca parayı veresin ki diyorlar.Bütün düşükler genetik olarak incelendi hiç bir sıkıntı yok denildi şükür sebep ney bilmiyorum geçen dr gittim tüp yapsan da düşük olacaksa olur dyor ne yapmam lazım diyorum ille tüp dersen yapılır ama boşa diyor kendin hamile kalıyorsun dyor ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum neden okadar para vereceksin dyor ille hızlandırmak istiyorsan klomen dene bir kaç ay dyor bilemedim ne yapsam. Leke leke geldi adetmiydi bu simdi anlamadim 1 2 ay yine rötarlı gider düzene girene kadar
Canım çok sevindim. MaşallahGoruyor musunuz aslinda ben net goruyorum ama telefon net cekmiyoEki Görüntüle 2189986 Eki Görüntüle 2189987 1
Sagol canim aynen bende cok sasirdim 4 gun var cikmaz saniyordum hepinizin hamilelik haberini alalim en kisa zamandaCanım çok sevindim. Maşallah. Sağlıkla devam etsin inşallah . Adete 4 gün olmasına rağmen gayet belli bir çizgi var. Maşallah. Darısı isteyen tüm arkadaşlara olsun
Canım görüyorum ben. Çok sevindim. Biliyordum desem ayıp olmaz herhalde. Opüyorum.sağlıkla kucağına al. Tebrikler.Goruyor musunuz aslinda ben net goruyorum ama telefon net cekmiyoEki Görüntüle 2189986 Eki Görüntüle 2189987 1
Nerden biliyordun :) ben bu ay hic umutlu degildimCanım görüyorum ben. Çok sevindim. Biliyordum desem ayıp olmaz herhalde
[/QUOTE]Canım görüyorum ben. Çok sevindim. Biliyordum desem ayıp olmaz herhalde. Opüyorum.sağlıkla kucağına al. Tebrikler.
[QUOTE="Cordelia_1605, post: 56987677,
Naberr mmm tablonuz aynı değil. Senin tablo bağırmıyor ama hislerim senin kısa zamanda hamile kalacağını söylüyor. Bu ay olur inşallah.
hilallll yarın sabah yüksek ateş gir lütfen. Bu ay senden de hamilelik bekliyorum. Eşin haketti bu güzel haberi. @Zamansiz yolcu kese görünmüş galiba. Sağlıkla devam etsin. Herşey yolunda mı Veson sen hala hamileyim yazmadın... de haydiii..
O bilir hamile kalacaksın dediği tuttu genelde hisleri kuvvetlidir:)Nerden biliyordun :) ben bu ay hic umutlu degildim
16 ağustosta yazmışım sana tatlım. Ne zamandır kaç kez dedim.. Çok mutlu oldum.Nerden biliyordun :) ben bu ay hic umutlu degildim
[/QUOTE]Canım görüyorum ben. Çok sevindim. Biliyordum desem ayıp olmaz herhalde. Opüyorum.sağlıkla kucağına al. Tebrikler.
[QUOTE="Cordelia_1605, post: 56987677,
Naberr mmm tablonuz aynı değil. Senin tablo bağırmıyor ama hislerim senin kısa zamanda hamile kalacağını söylüyor. Bu ay olur inşallah.
hilallll yarın sabah yüksek ateş gir lütfen. Bu ay senden de hamilelik bekliyorum. Eşin haketti bu güzel haberi. @Zamansiz yolcu kese görünmüş galiba. Sağlıkla devam etsin. Herşey yolunda mı Veson sen hala hamileyim yazmadın... de haydiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?