Amin inşallahAmin canım inşallah, Seninde ateşin maşallah bugün yükselmiş inşallah 9 ay düşmeden böyle devam eder
Kullan canım sonuçta omega 3 faydaları saymakla bitmez,yine de relax takılırsın.İnşallah canım, gerçekten öyle oldu bende bekle bekle bir hal oldum artıkama içimden bir ses bu sefer sorun çıkmayacağı yönünde Rabbim hayırlısıyla başlamayı nasip etsin bana da inşallah.
İnşallah 37 derecelerde sabitlensin o zaman canim, sonu da yesillensinAslinda sinir bozucu yukselsin ya da dussun anlayayim ne olacak
İnşallah canımGüzel sonuçlarla gel inşallah
Amin çok sağolasın canım, dediğim gibi bu aydan umudum yok, çok inişli çıkışlı oluyor yukselmeler..Amin canım inşallah, Seninde ateşin maşallah bugün yükselmiş inşallah 9 ay düşmeden böyle devam eder
Kullan canım sonuçta omega 3 faydaları saymakla bitmez,yine de relax takılırsın.İnşallah canım, gerçekten öyle oldu bende bekle bekle bir hal oldum artıkama içimden bir ses bu sefer sorun çıkmayacağı yönünde Rabbim hayırlısıyla başlamayı nasip etsin bana da inşallah.
Beta için belki erkendir ama progesteron da 10 üstü kaliteli deniliyor dr ne dediBeta beklediğim gibi negatif, progesteron 10 çıkmış canimVeson
Goruyor musunuz aslinda ben net goruyorum ama telefon net cekmiyoEki Görüntüle 2189986 Eki Görüntüle 2189987 1
Keske benim gordugum gibi net cekse telefon ama bu kadar cekebildim :)Ben gördümmm :)
canım tebrik ederim.ikinci cizgi görünüyor.Allah sağlıkla devam ettirsin insallahGoruyor musunuz aslinda ben net goruyorum ama telefon net cekmiyoEki Görüntüle 2189986 Eki Görüntüle 2189987 1
Ben hala inanamiyorum sende en kisa zamanda gorursun 2.cizgiyi umarim canimcanım tebrik ederim.ikinci cizgi görünüyor.Allah sağlıkla devam ettirsin insallah
inşallah canım benim.bende bugün sabah test yaptım ama benimki gene bembeyaz çıktı.belki daha erkendir diye teselli ediyorum kendimi :)Ben hala inanamiyorum sende en kisa zamanda gorursun 2.cizgiyi umarim canim
Canim bu ay bende hic beklemiyordum hatta ates tablom sacma sapan diye dalga gectim bi arkadasim yap hadi yap deyince iyi yapayim dedim ve cikti hic umutlu degildiminşallah canım benim.bende bugün sabah test yaptım ama benimki gene bembeyaz çıktı.belki daha erkendir diye teselli ediyorum kendimi :)
Foto fotoKizlar test yaptim hamileyim galiba silik cizgi ama var eminim
Ben gördümGoruyor musunuz aslinda ben net goruyorum ama telefon net cekmiyoEki Görüntüle 2189986 Eki Görüntüle 2189987 1
Ayy çok sevindim canim hadi insallah bak ateş artmadı ama gösterdi bebis kendini yarın sabahtan yaparsın birde adete kaç gün varCanim bu ay bende hic beklemiyordum hatta ates tablom sacma sapan diye dalga gectim bi arkadasim yap hadi yap deyince iyi yapayim dedim ve cikti hic umutlu degildim
Sen de tablona taktın tablon gayet normalCanim bu ay bende hic beklemiyordum hatta ates tablom sacma sapan diye dalga gectim bi arkadasim yap hadi yap deyince iyi yapayim dedim ve cikti hic umutlu degildim
Doktora gostermedim henuz sistemden baktım ama mutluyum artık esime takviye zamanıBeta için belki erkendir ama progesteron da 10 üstü kaliteli deniliyor dr ne dedi
Canimm cizgi var, tebrik ederimKizlar test yaptim hamileyim galiba silik cizgi ama var eminim
Sagol canim 4 gun var ve hic umudum yoktuAyy çok sevindim canim hadi insallah bak ateş artmadı ama gösterdi bebis kendini yarın sabahtan yaparsın birde adete kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?