- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Evet çizginin yeride değişti. Tamam diğer günleri ölçeyim ona göre belli olur inşallah.Sağlıksız ateş olabilir.yüksek çıkınca çizginin yeri de değişmiş.birkaç gün daha ölçüm yap bakalım kaç çıkacak
BENCe çatlamış bit sıkıntı Yok tabloda .sadece ilk başlarda ateş değerleri olmadığı için yükselişi göremiyoruz.Kizlar merhaba benim tablomun sacmaligina bakar misiniz bir. Neden bu kadar düşük ve ayni seyrediyor anlamiyorum. Catlamadi mi acaba? Cok moralim bozuk
Benimki de ayni baksana canim ne düşüyor ne artıyor ama benim bata az kaldı bu ay yok bende bebek sanırım zaten hiç güzel değerlendiremedik hayirlisi olsun artık önümüzdeki 2 ay ara vericem zaten kısmet bakalımKizlar merhaba benim tablomun sacmaligina bakar misiniz bir. Neden bu kadar düşük ve ayni seyrediyor anlamiyorum. Catlamadi mi acaba? Cok moralim bozuk
Yumurta tabloya göre çatlamış gözüküyor.çizgi doğru yerde gibi.ilişkiler güzel.evet ateş biraz nazlı ilerliyor iniş çıkışlar var ama adete daha var.birşey demek için bekleyelim.hiç belli olmaz bu işler.tatil deniz yüzme hiç akdırış etmez tutuverir belli olmaz.kür deneyebilirsin.benim için en kolayı bal çörekotu tarçındı.onega3 hangisini kullanıyorsun.dr dan vitamin falan birşeyler istedim hormon ilacı kullanma deyince son tercih edilen bir ürünnismi verdi araştır dedi daha bakmadım neymiş neciymiş:))
Evet duymuştum inşallah şifa olur.dr un verdiği ne idi İnan bilmiyorum kağıdı kaybetmişim ama evin bir köşesindedir kesinbulunca mutlaka yazarım.ben de doğaldan yanayım ama bazen mecburen kimyasal ilaçlara başvurmak zorunda kalıyoruz.dr da açık açık konuştu kan sulandırıcıları boşuna kullanıyorsun demişti Prof onu dedim.ben de boşuna kullandığımı düşünüyorum dedim.açıkcası kullanmana gerek Yok ama elimizde başka tutunacak birşey de Yok dedi.
ilk bebek için aceleyi gayet iyi anlıyorum hak veriyorum hele yaş ileri ise.ben de 2. İçin çok uğraştım ama artık yavaş yavaş pes ediyorum.elimden gelmiyor birşey.rabbim evladıma hayırlı uzun ömür versin.rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah.ama 2. İçin kimyasal ilaçlara çok yüklenmemek gerek dr uma hakveriyorum bu noktada.yavaş yavaş pes ediyorum sanırım.seninki ilk elinden geleni yap pes etme tabi.
Tüp için dr yaşım ileri onu Da denedim olmadı demek için en azından bir kez dene dedi.çünkü dr pgt ile tüpü De önermedi açıkcası.çünkü birçok hastalık var herşeye bakılmıyor konulan embriyo kesin sağlamdır demek imkansız dedi.
Bugun 27. Gunum ve ates düsmekten bi hal oldu 36.3 bugun en son. Bu ayda olmadi zaten yumurtayi kacirmistik beyfendinin kavgasi yuzunden.Gebelik uyku yapar .aslında belirti için çok erken ama erken belirti yaşadığını söyleyen de çok hadi hayırlısı :)
Normalde reglden sonraki atesin kac cıkıyor sanki catlamis gibi biraz daha yüksekKizlar merhaba benim tablomun sacmaligina bakar misiniz bir. Neden bu kadar düşük ve ayni seyrediyor anlamiyorum. Catlamadi mi acaba? Cok moralim bozuk
İnşallah tedavinin sonu bebis olur ama gerek kalmadan güzel haberi verirsin takviyelerin işe yaradığını düşünüyorum ben de, en azından kaliteli yumurta icin, ben de krill oil e basladim ve decavite devam bu aydan da umudum kalmadi ates düşük seyrediyorcanım ben infolic combi almak için eczaneye gitmiştim omega 3 de aldım kendime hamile kaldığımda doktorun verdiği markadan aldım yine 780 mg olandan.ismi ff de tablomda yazıyor.
Bu arada adetin 1.günü gittim hastaneye yine planlama yapıldı..Bu sefer tarlusal yerine bana progestan verdi hap olandan vajinal kullanacaksın dedi 2 ekim ile 14 ekim arası kullanacağım.18 ekimde de gel dedi.Eğer erken adet olursan adetin ilk günü ara beni dedi.Yine bir sorun çıkmazsa inşallah bir sonraki adetle başlayacağım tedaviye.
Bende esime diyorumki su köseye ultrason cihazimi alsak ne takip ederim habireBenim ateş düştü yarın gelir adet zaten bekliyordum ama her ay biraz daha zor oluyomuş beklemek. Dün eşimle konuştuk onun ısrarıyla 3. gün gidicem doktora bakalım ne diyecek doktor. Takip isteyeyim diyorum ben burda ateş ölçüyorum fln ama içerde ne oluyor merak ediyorum açıkçasıinşallah sonuç alırım da işe yarar doktor ben erteledikçe olacağı yok gideyim bari
Balık yağı imom vardı onu kullandım zamanında.tekrar başlasam mı diyorum bakalım bu ay relax takılıyorum:) CNm inşallah seninde bu ay herşey yolunda gider valla yılan hikayesine döndücanım ben infolic combi almak için eczaneye gitmiştim omega 3 de aldım kendime hamile kaldığımda doktorun verdiği markadan aldım yine 780 mg olandan.ismi ff de tablomda yazıyor.
Bu arada adetin 1.günü gittim hastaneye yine planlama yapıldı..Bu sefer tarlusal yerine bana progestan verdi hap olandan vajinal kullanacaksın dedi 2 ekim ile 14 ekim arası kullanacağım.18 ekimde de gel dedi.Eğer erken adet olursan adetin ilk günü ara beni dedi.Yine bir sorun çıkmazsa inşallah bir sonraki adetle başlayacağım tedaviye.
Evet yaptır bakalım takip ilaçsız takip yaptır gerekirseBenim ateş düştü yarın gelir adet zaten bekliyordum ama her ay biraz daha zor oluyomuş beklemek. Dün eşimle konuştuk onun ısrarıyla 3. gün gidicem doktora bakalım ne diyecek doktor. Takip isteyeyim diyorum ben burda ateş ölçüyorum fln ama içerde ne oluyor merak ediyorum açıkçasıinşallah sonuç alırım da işe yarar doktor ben erteledikçe olacağı yok gideyim bari
Hayırlısı bakalım ovulasyon zamanı barış imzalayacaksınBugun 27. Gunum ve ates düsmekten bi hal oldu 36.3 bugun en son. Bu ayda olmadi zaten yumurtayi kacirmistik beyfendinin kavgasi yuzunden.
Gecen aylarda bu civarlardaydi ama en azindan bi kac gun 36.5in ustune cikmisti bu ay 9 gundur ayni devam ediyorNormalde reglden sonraki atesin kac cıkıyor sanki catlamis gibi biraz daha yüksek
İnsanı yormayan sirin bir tabloAtesim sanki kendim sekil çiziyormusum gibi
Aslinda sinir bozucu yukselsin ya da dussun anlayayim ne olacakİnsanı yormayan sirin bir tablo
İnşallah tedavinin sonu bebis olur ama gerek kalmadan güzel haberi verirsin takviyelerin işe yaradığını düşünüyorum ben de, en azından kaliteli yumurta icin, ben de krill oil e basladim ve decavite devam bu aydan da umudum kalmadi ates düşük seyrediyor
Balık yağı imom vardı onu kullandım zamanında.tekrar başlasam mı diyorum bakalım bu ay relax takılıyorum:) CNm inşallah seninde bu ay herşey yolunda gider valla yılan hikayesine döndü
Güzel sonuçlarla gel inşallahBugün smear testi yaptilar gec kaldigim icin kan veremedim yarın progesteron ve beta hcg ye bakılacak merakla bekliyor olacağım sonucu gerçi beta dan umudum yok ama progesteronu merak ediyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?