Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba benim tablomun sacmaligina bakar misiniz bir. Neden bu kadar düşük ve ayni seyrediyor anlamiyorum. Catlamadi mi acaba? Cok moralim bozuk
Benimki de ayni baksana canim ne düşüyor ne artıyor ama benim bata az kaldı bu ay yok bende bebek sanırım zaten hiç güzel değerlendiremedik hayirlisi olsun artık önümüzdeki 2 ay ara vericem zaten kısmet bakalım

canım ben infolic combi almak için eczaneye gitmiştim omega 3 de aldım kendime hamile kaldığımda doktorun verdiği markadan aldım yine 780 mg olandan.ismi ff de tablomda yazıyor.
Bu arada adetin 1.günü gittim hastaneye yine planlama yapıldı..Bu sefer tarlusal yerine bana progestan verdi hap olandan vajinal kullanacaksın dedi 2 ekim ile 14 ekim arası kullanacağım.18 ekimde de gel dedi.Eğer erken adet olursan adetin ilk günü ara beni dedi.Yine bir sorun çıkmazsa inşallah bir sonraki adetle başlayacağım tedaviye.

Benim ateş düştü yarın gelir adet zaten bekliyordum ama her ay biraz daha zor oluyomuş beklemek. Dün eşimle konuştuk onun ısrarıyla 3. gün gidicem doktora bakalım ne diyecek doktor. Takip isteyeyim diyorum ben burda ateş ölçüyorum fln ama içerde ne oluyor merak ediyorum açıkçası inşallah sonuç alırım da işe yarar doktor ben erteledikçe olacağı yok gideyim bari

Kizlar merhaba benim tablomun sacmaligina bakar misiniz bir. Neden bu kadar düşük ve ayni seyrediyor anlamiyorum. Catlamadi mi acaba? Cok moralim bozuk
Normalde reglden sonraki atesin kac cıkıyor sanki catlamis gibi biraz daha yüksek

İnşallah tedavinin sonu bebis olur ama gerek kalmadan güzel haberi verirsin takviyelerin işe yaradığını düşünüyorum ben de, en azından kaliteli yumurta icin, ben de krill oil e basladim ve decavite devam bu aydan da umudum kalmadi ates düşük seyrediyor

Bende esime diyorumki su köseye ultrason cihazimi alsak ne takip ederim habire

Balık yağı imom vardı onu kullandım zamanında.tekrar başlasam mı diyorum bakalım bu ay relax takılıyorum:) CNm inşallah seninde bu ay herşey yolunda gider valla yılan hikayesine döndü

Evet yaptır bakalım takip ilaçsız takip yaptır gerekirse

Bugün smear testi yaptilar gec kaldigim icin kan veremedim yarın progesteron ve beta hcg ye bakılacak merakla bekliyor olacağım sonucu gerçi beta dan umudum yok ama progesteronu merak ediyorum açıkçası

Amin canım inşallah, Seninde ateşin maşallah bugün yükselmiş inşallah 9 ay düşmeden böyle devam eder

Balık yağı imom vardı onu kullandım zamanında.tekrar başlasam mı diyorum bakalım bu ay relax takılıyorum:) CNm inşallah seninde bu ay herşey yolunda gider valla yılan hikayesine döndü

Kullan canım sonuçta omega 3 faydaları saymakla bitmez,yine de relax takılırsın.İnşallah canım, gerçekten öyle oldu bende bekle bekle bir hal oldum artık ama içimden bir ses bu sefer sorun çıkmayacağı yönünde Rabbim hayırlısıyla başlamayı nasip etsin bana da inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…