Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah.2 ekimde 2 yıl olacak.adete 4 gün kaldı.su son günler atesmi ölçsem ne oldugu belli olur diyorum sonrada vazgeciyorum zaten lekelenmelerim baslarsa olmadığını anlarım
Benimde cumartesi belli olacak hadi insallah canim atesin yüksekte olsa benim adet günü düşüyor istersen yarın ölç birde adet beklediğin gün ölç fikir verir en azından

Benimde cumartesi belli olacak hadi insallah canim atesin yüksekte olsa benim adet günü düşüyor istersen yarın ölç birde adet beklediğin gün ölç fikir verir en azından
inşallah güzel haberler aliriz senden de canim.benim atesim adete kadar kademe kademe düşüyor hep.lekelenmem olmazsa adet bekledigim gün yada bir gün önce ölçerim ateşimi

Veson Regl oldum bu sabah yeni kendime gelebildim.. çok üzgünüm bu ay çok umutluydum 3 gün erken oldum..
Yarından itibaren her sabah 7 de ateşimi ölçsem yumurtlama zamanını ayarlayabilir miyiz?
Artık gün aşırı istemiyorum çok yıprandım.. sadece yumurtlama gününü ayarlayıp denemek istiyorum
Bu ay doktora gidecektim fakat özel işlerim dolayısıyla yoğun bir ay geçireceğim tedaviye uyamam diye gitmiyorum.

İnsallah bu ay olmustur canim kim önce kalırsa dua etsin bol bol ben 5 aydir deniyorum 2.icin ama ilki çok kolay olmustu şimdi yasta tabi ilerledi endişe ediyorum biraz
inşallah bu ay bekleyen herkes güzel haberler veriri burdan.zaten sürekli dua ediyoruz birbirimize endişe etme canım daha yaşında bisey yok.ben 35 yaşındayım.hatta ekimde 36 ya gircem.

Hanımlar meraba. Az önce hapşırdım ve sağ kasığım içerden yırtılırcasına ağrıdı. Yaklaşık üç dört dakika nefes aldırmadı. Bu ağrı normal mi? Normalde hapşırırken kendimi topluyodm, temkinli bi şekilde duruyodm. Bu kez boş bulundum.

Korkma canım bisey olmamıştır.hamileligin boyunca hapşıracaksinda öksüreceksinde.ben gecen sirt üstü yatarken hapşırdım.kasigima giren ağrıdan iki büklüm oldum.korkma sakın canım

Hayırlısı CNm üzülme adet olmak da bir nimet geçen ayın tablosunu yolla bir bakalım.bu ay da hergün aynı saatte ölçecek şekilde kendini ayarla mümkünse ilk sayfadan yardım alarak ff yükleyebilirsen güzel olur

O hamile değilken de bazen oluyor yA gebelikle alakalı değil endişe etme bebek sağlam yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…