inşallah.2 ekimde 2 yıl olacak.adete 4 gün kaldı.su son günler atesmi ölçsem ne oldugu belli olur diyorum sonrada vazgeciyorum zaten lekelenmelerim baslarsa olmadığını anlarımBu ay olmasa da çok kuşa zamanda olacak bence.
Benimde cumartesi belli olacak hadi insallah canim atesin yüksekte olsa benim adet günü düşüyor istersen yarın ölç birde adet beklediğin gün ölç fikir verir en azındaninşallah.2 ekimde 2 yıl olacak.adete 4 gün kaldı.su son günler atesmi ölçsem ne oldugu belli olur diyorum sonrada vazgeciyorum zaten lekelenmelerim baslarsa olmadığını anlarım
inşallah güzel haberler aliriz senden de canim.benim atesim adete kadar kademe kademe düşüyor hep.lekelenmem olmazsa adet bekledigim gün yada bir gün önce ölçerim ateşimiBenimde cumartesi belli olacak hadi insallah canim atesin yüksekte olsa benim adet günü düşüyor istersen yarın ölç birde adet beklediğin gün ölç fikir verir en azından
İnsallah canim hepimiz muradımıza erelim senin ilk bebek mi olacakinşallah güzel haberler aliriz senden de canim.benim atesim adete kadar kademe kademe düşüyor hep.lekelenmem olmazsa adet bekledigim gün yada bir gün önce ölçerim ateşimi
Canim çok sert düşmüş ama adet günün ne zaman hayirlisi olsun insallah termometrenin pili de bitiyor olabilir eskiyseBenim tablo yine cok garip. Her ay farkli tablolar çıkıyor ortaya. Termometre mi bozuldu acaba. Cok oynak atesim var
aynen canım nasip olursa ilk bebek olacak.2 yıla yakındır deniyoruz.İnsallah canim hepimiz muradımıza erelim senin ilk bebek mi olacak
Adet gunume bir hafta var. Termometreyi de yeni aldim ates takibi yapmak icin.Canim çok sert düşmüş ama adet günün ne zaman hayirlisi olsun insallah termometrenin pili de bitiyor olabilir eskiyse
İnsallah bu ay olmustur canim kim önce kalırsa dua etsin bol bolaynen canım nasip olursa ilk bebek olacak.2 yıla yakındır deniyoruz.
Bir hafta varsa korkma bence kizlar daha iyi bilir ama bu şekilde inip çıkmalar oluyor sanırım hepAdet gunume bir hafta var. Termometreyi de yeni aldim ates takibi yapmak icin.
inşallah bu ay bekleyen herkes güzel haberler veriri burdan.zaten sürekli dua ediyoruz birbirimizeİnsallah bu ay olmustur canim kim önce kalırsa dua etsin bol bolben 5 aydir deniyorum 2.icin ama ilki çok kolay olmustu şimdi yasta tabi ilerledi endişe ediyorum biraz
Korkma canım bisey olmamıştır.hamileligin boyunca hapşıracaksinda öksüreceksinde.ben gecen sirt üstü yatarken hapşırdım.kasigima giren ağrıdan iki büklüm oldum.korkma sakın canımHanımlar meraba. Az önce hapşırdım ve sağ kasığım içerden yırtılırcasına ağrıdı. Yaklaşık üç dört dakika nefes aldırmadı. Bu ağrı normal mi? Normalde hapşırırken kendimi topluyodm, temkinli bi şekilde duruyodm. Bu kez boş bulundum.
canim henüz erken.bende 23.gün yaptım benimkide negatifti ama genede umudum var .hemen umudunu yitirmeBugün bende test yaptım negatif çıktı
Aslinda evet ama tablo korkutucu görünüyor bakincaBir hafta varsa korkma bence kizlar daha iyi bilir ama bu şekilde inip çıkmalar oluyor sanırım hep
Hayırlısı CNm üzülme adet olmak da bir nimetVeson Regl oldum bu sabah yeni kendime gelebildim.. çok üzgünüm bu ay çok umutluydum 3 gün erken oldum..
Yarından itibaren her sabah 7 de ateşimi ölçsem yumurtlama zamanını ayarlayabilir miyiz?
Artık gün aşırı istemiyorum çok yıprandım.. sadece yumurtlama gününü ayarlayıp denemek istiyorum
Bu ay doktora gidecektim fakat özel işlerim dolayısıyla yoğun bir ay geçireceğim tedaviye uyamam diye gitmiyorum.
Regl düşüşü olduğunu sanmıyorum am gerçekten ciddi bir düşüş olmuş ateş değerini doğru gördüğüne emin misin:)))Adet gunume bir hafta var. Termometreyi de yeni aldim ates takibi yapmak icin.
O hamile değilken de bazen oluyor yA gebelikle alakalı değil endişe etme bebek sağlam yerdeHanımlar meraba. Az önce hapşırdım ve sağ kasığım içerden yırtılırcasına ağrıdı. Yaklaşık üç dört dakika nefes aldırmadı. Bu ağrı normal mi? Normalde hapşırırken kendimi topluyodm, temkinli bi şekilde duruyodm. Bu kez boş bulundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?