Çok erkenBugün bende test yaptım negatif çıktı
Birkac kez baktim tatlim ya. Acaba 8 olmasin o diye. Sıfırın ortasinda cizgi aradim resmen 8 e benzetmek icin.Regl düşüşü olduğunu sanmıyorum am gerçekten ciddi bir düşüş olmuş ateş değerini doğru gördüğüne emin misin:)))
Tekrar test var mı yoksa kan mı vereceksin?
Oy oy maasallah cizgi netlesiyor
Kız ne uyuması ben sabahı zor ederdim
Yarın ola hayrola diyelim o zaman:)Birkac kez baktim tatlim ya. Acaba 8 olmasin o diye. Sıfırın ortasinda cizgi aradim resmen 8 e benzetmek icin.
Çizgi netleşmiş.nasıl uyuyakaldın kız burda hamile kalamıyorum diye bizi sıkıştır.evde kan vermeye üşen oldu mu şimdi
Diyelim,bekleyelim ve gorelimYarın ola hayrola diyelim o zaman:)
Gece uyuyamadimKız ne uyuması ben sabahı zor ederdimnneyse hadi hamileliğine verelim bu durumu
Ya saati kapatmisim hic hatirlamiyorumÇizgi netleşmiş.nasıl uyuyakaldın kız burda hamile kalamıyorum diye bizi sıkıştır.evde kan vermeye üşen oldu mu şimdi
Umudumu yitirmek değilde yarın oruç tutmak istiyorum iki arada kaldım.adetimede 6 gün kalmıştı hiç bir hamilelik belirtim de yok.canim henüz erken.bende 23.gün yaptım benimkide negatifti ama genede umudum var .hemen umudunu yitirme
Sence yarın oruç tutsam sıkıntı olur mu? Birde hiç hamilelik belirtim de yok bu ay ilişki günleride iyiydi ama. Kadam karıştı.Çok erken
ayy bende uyuyamam kesinGece uyuyamadim
Soyledim guldu sevindi ama ben telefondaki sesinden bisey oldugunu anlamistim zaten dedi zeki kocamayy bende uyuyamam kesinne yaptin kocişine söyledin mi ?
bende dört gözle kocama bu haberi vermeyi bekliyorum.ama biz çok ağlarız.ben duygusalım o benden de duygusal :)) inşallah bizede nasip olurSoyledim guldu sevindi ama ben telefondaki sesinden bisey oldugunu anlamistim zaten dedi zeki kocam
En kisa zamanda olur umarim canimbende dört gözle kocama bu haberi vermeyi bekliyorum.ama biz çok ağlarız.ben duygusalım o benden de duygusal :)) inşallah bizede nasip olur
Benim 1 gun olmustu oyleDaha önce olmuşmuydu adete yakın bilmiyorum ama altım ıslak gibi geziyorum.renksiz normal su gibi bi akıntım var.günlük ped komple ıslanıyor.afedersiniz altıma kaçırmışım gbi.bu bi belirti olabilirmi acabaa
seninde mi adete yakın olmuştu canım.genelde yumurtlama zamanlarımda oluyordu böyle ama .adete yakın hiç hatırlamıyorum yada dikkat etmedimEn kisa zamanda olur umarim canim
Benim 1 gun olmustu oyle
Tam hatırlamıyorum ama cok yakin degildiseninde mi adete yakın olmuştu canım.genelde yumurtlama zamanlarımda oluyordu böyle ama .adete yakın hiç hatırlamıyorum yada dikkat etmedim
Belirtilere inanmıyorum. Su gibi akıntılarıda sevmem. Ana inşallah hamilesindir.Daha önce olmuşmuydu adete yakın bilmiyorum ama altım ıslak gibi geziyorum.renksiz normal su gibi bi akıntım var.günlük ped komple ıslanıyor.afedersiniz altıma kaçırmışım gbi.bu bi belirti olabilirmi acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?