- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
sen sevmiyorsan kesin bir bildigin vardırBelirtilere inanmıyorum. Su gibi akıntılarıda sevmem. Ana inşallah hamilesindir.
Valla CNm ateşin adet olacak kadar düşük değil.adet için erken geldi banaSence yarın oruç tutsam sıkıntı olur mu? Birde hiç hamilelik belirtim de yok bu ay ilişki günleride iyiydi ama. Kadam karıştı.
canım okudum mesajini.dedigin seyede internetten baktım eger öyle bisey varsa benim gebe kalmamda zor.rahim filmi cekilmistim ama bunun tanısı icin rahim filmi yeterli degil galiba.kasıklarda ağrıda yaparmış.benimde kasık agrim var 1,2 gündür.canım sıkıldı valla simdi
sen sevmiyorsan kesin bir bildigin vardırkesin adet olurum o zaman
gerçekten mi ya hisleri baya iyi galiba arkadaşınsen sevmiyorsan kesin bir bildigin vardırkesin adet olurum o zaman
Tamam canım cuma gidicem bakalım ne diyecek hayırlısı olsun2 ya da 3.gün git.uzun zaman olmuş.değerler değişebilir.dr gerekli görürse tekrarlar testleri.riske girip bu ayı da kaçırma
Teşekkür ederim canımcanım gözün aydın çok sevindim adına.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
gerçekten mi ya hisleri baya iyi galiba arkadaşınCordelia bana dair neler hissediyorsun canim açık ol lütfen
Gül diye dedim canimgüldürdün... hislerimi söyledim
ona bakma canım.ben adete bi kac gun kala ovu testi yapmistim ikinci cizgi kop koyu çıkmıştı ama gebelik yoktuBirşey sorucam birde size kizlar diyorlar ya ovulasyon testinde gebelik belli olur diye bugün onu yaptım koyulaşma falan olmadı bebek olsaydi 3 gün öncesinden en azından onda çıkardı demi yok sanırsam
Bence bi rahatsızlık değildir ve bence gebelik belirtisi normalde yoksa çünkü akıntı peynir kesigi gibi ve kokulu olursa iyi değildirSu gibi akıntı kafama takıldı baya baktim.bi sorun teskil ettiği anlamına gelmiyormus.sağlıklı her kadinda olan bisey diyede yazıyor.hamilelikte ve yumurtlama dönemlerinde daha cok görünürmüş vs. İnsallah artı bi rahatsizlik değildir.
ben normalde koku almam ama öyle bisey degil bildigin su gibi.Bence bi rahatsızlık değildir ve bence gebelik belirtisi normalde yoksa çünkü akıntı peynir kesigi gibi ve kokulu olursa iyi değildir
Evet onu da duydum hatta geçen ay gebelik testim bile adetten önce çizgi çıkmıştı ama adet geldi birgun sonra testlerede güven yok kiona bakma canım.ben adete bi kac gun kala ovu testi yapmistim ikinci cizgi kop koyu çıkmıştı ama gebelik yoktu
gene gebelik testlerine guven olurda ovu.testiyle gebelik anlamaya guvenilmezEvet onu da duydum hatta geçen ay gebelik testim bile adetten önce çizgi çıkmıştı ama adet geldi birgun sonra testlerede güven yok ki
Normalde bende de ufak yollu ağrı oluyodu hapşırınca öksürünce ama bunun şiddeti korkuttuKorkma canım bisey olmamıştır.hamileligin boyunca hapşıracaksinda öksüreceksinde.ben gecen sirt üstü yatarken hapşırdım.kasigima giren ağrıdan iki büklüm oldum.korkma sakın canım
İçimi rahatlattın Veson teşekkür ederimO hamile değilken de bazen oluyor yA gebelikle alakalı değil endişe etme bebek sağlam yerde
Anladım canim benim o test yanlisti yada kimyasal gebelikti bilmiyorum bekliycez bakalım paşa paşagene gebelik testlerine guven olurda ovu.testiyle gebelik anlamaya guvenilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?