Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hilallll bu sayfa diye seni mart annelerine etiketleyip msj yazmışım
canım okudum mesajini.dedigin seyede internetten baktım eger öyle bisey varsa benim gebe kalmamda zor.rahim filmi cekilmistim ama bunun tanısı icin rahim filmi yeterli degil galiba.kasıklarda ağrıda yaparmış.benimde kasık agrim var 1,2 gündür.canım sıkıldı valla simdi

Su gibi akıntı kafama takıldı baya baktim.bi sorun teskil ettiği anlamına gelmiyormus.sağlıklı her kadinda olan bisey diyede yazıyor.hamilelikte ve yumurtlama dönemlerinde daha cok görünürmüş vs. İnsallah artı bi rahatsizlik değildir.

Birşey sorucam birde size kizlar diyorlar ya ovulasyon testinde gebelik belli olur diye bugün onu yaptım koyulaşma falan olmadı bebek olsaydi 3 gün öncesinden en azından onda çıkardı demi yok sanırsam
ona bakma canım.ben adete bi kac gun kala ovu testi yapmistim ikinci cizgi kop koyu çıkmıştı ama gebelik yoktu

Bence bi rahatsızlık değildir ve bence gebelik belirtisi normalde yoksa çünkü akıntı peynir kesigi gibi ve kokulu olursa iyi değildir

Korkma canım bisey olmamıştır.hamileligin boyunca hapşıracaksinda öksüreceksinde.ben gecen sirt üstü yatarken hapşırdım.kasigima giren ağrıdan iki büklüm oldum.korkma sakın canım
Normalde bende de ufak yollu ağrı oluyodu hapşırınca öksürünce ama bunun şiddeti korkuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…