Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ay bebiş için uğraşmıyorum bahsetmiştim ama yumurtlama günümden beri ara ara sanki adet olucam da sökülmüyor gibi ağrıyor geçiyor ve batmalar oluyor yumurtlama gününden önce korunmasız bir ilişkim oldu onada zaten ihtimal vermiyorum ama neden bu ağrı var kafama takılıyor kist mi oluşuyor acaba adetime 10 gün var daha adet olucam desem çok erken

İdrar yolu iltihabı olabilir. Kasıklarda ise. Karın bölgesinde yanı rahimde ise batmalar gebelik olabilir. Yada bilemiyorum.

Kafam allak bullak oldu çizgiye bakabilir misin.. ileri geldi. Bu yine gelir mi? Dün yumurtladım diye değerlendirme olmadı?
Ateşim ilk kez böyle çıktı
Kayabileceğini sana söylemiştim hatırlıyorsan çünkü ateşin yeterli yükselişi gösterememişti.daha da kaymaz merak etme çalışmalarda güzel bekleme zamanı

Kayabileceğini sana söylemiştim hatırlıyorsan çünkü ateşin yeterli yükselişi gösterememişti.daha da kaymaz merak etme çalışmalarda güzel bekleme zamanı

Evet hatırlıyorum.. iki yüksek görünce rahata verdim dün değerlendirmedim.. çizgi hala kesik korkuyorum artık bugün değerlendireyim mi? 2 gün sonra regl olacağım benim çizgi hala oynamanin peşinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…