Dr a gittim bugun cuma gel dedi onceki ile ayni saatte istiyormus...Dil-i bitab testi tekrarladın mı
Evet canim yaa. Hallettim şükürFree Women tablon düzelmiş sanırım
Aaaaa aydınlandım. Hani test 21. Gün yaptırılıyoe ya o yüzden sormak istemiştim teşekkürlerYumurta akı akıntı çatlayacağın işaretidir.30. Gün yumurtası çatlayıp hamile kalan tablo bile var
14 .gün çatlamış olabileceğini varsayarak 21.gün test Yapılıyor çünkü progesteron dpo7 de en yüksek çıkarAaaaa aydınlandım. Hani test 21. Gün yaptırılıyoe ya o yüzden sormak istemiştim teşekkürler
Nerdesin fıstık?Kızlar şeffaf akıntıyı gördüğümüzde yumurtladık mı demek yumurtlayacağız mı???
O akıntıyı gördüğüm gün ilişki oldu. Sonraki gün pas. Ondan sonraki gün yine ilişki oldu.
Yumurta en geç 21. Gün mü çatlar?
İdrar yolu iltihabı olabilir. Kasıklarda ise. Karın bölgesinde yanı rahimde ise batmalar gebelik olabilir. Yada bilemiyorum.Kızlar bu ay bebiş için uğraşmıyorum bahsetmiştim ama yumurtlama günümden beri ara ara sanki adet olucam da sökülmüyor gibi ağrıyor geçiyor ve batmalar oluyor yumurtlama gününden önce korunmasız bir ilişkim oldu onada zaten ihtimal vermiyorum ama neden bu ağrı var kafama takılıyor kist mi oluşuyor acaba adetime 10 gün var daha adet olucam desem çok erken
Kasıklarda sanki bilemiyorum bende rahimde değil batma hissi çok olmuyor ama ağrıyor genellikleİdrar yolu iltihabı olabilir. Kasıklarda ise. Karın bölgesinde yanı rahimde ise batmalar gebelik olabilir. Yada bilemiyorum.
Ayyy bu ay ateş ölçmedim ama çalışmalar fena değildi.Nerdesin fıstık?
En sevdiğim :) belirti yoksa herşey yolundadır. Kaçıncı gün?Ayyy bu ay ateş ölçmedim ama çalışmalar fena değildi.
Hiçbir belirtim yok. Bu ayda gol değil galiba.
28. Gün son 2 aydır 31. Gün regl oluyorum. Ama bence gelecek yine sıfır umut.En sevdiğim :) belirti yoksa herşey yolundadır. Kaçıncı gün?
Her ay aynı beklenti ondan bu umutsuzluk.28. Gün son 2 aydır 31. Gün regl oluyorum. Ama bence gelecek yine sıfır umut.
Malesef olmadı. Günüm doldu bekliyorum
43 e kadar yolu var stres yapmaMalesef olmadı. Günüm doldu bekliyorum
41’e kadar gelmezse suni sancıyla başlatırız dedi doktorum. O kadar beklemiyorlar malesef. Amaaan hayırlısıyla gelsin de geç olsun mühim değil.43 e kadar yolu var stres yapma
Bence yumurta çatlafı artık
Kayabileceğini sana söylemiştim hatırlıyorsan çünkü ateşin yeterli yükselişi gösterememişti.daha da kaymaz merak etme çalışmalarda güzel bekleme zamanıKafam allak bullak oldu çizgiye bakabilir misin.. ileri geldi. Bu yine gelir mi? Dün yumurtladım diye değerlendirme olmadı?
Ateşim ilk kez böyle çıktı
Kayabileceğini sana söylemiştim hatırlıyorsan çünkü ateşin yeterli yükselişi gösterememişti.daha da kaymaz merak etme çalışmalarda güzel bekleme zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?