hayırlı olsun çok sevindimKizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
Sagol canimhayırlı olsun çok sevindim
Dun anca sokuldu geldi. 3 4 gun leke geliyo sonra normale donuyor.Yeterli ateş Değeri olmadığı için ff emin olamamış olabilir yada zamanından ölçülmemiş ateş değerleri var içi boş onlardan dolayı da kesikli olabilir.sonuç itibari ile ateş düşmüş çok da Önemi yok zaten adet eli kulağındadır inşallah son ay olur senin için
Çizgi doğru yerde ise 2 güne adet gelmez merak etme.çizgi de yeterli yükselişe ulaştı daha ileri gitmez.ateşin düşüşe geçer düşük seyrederse belki eski yerine dönebilir.çalışmalar güzel ve yerinde.bundan sonraki çalışmalar sizin isteğinize kalmışEvet hatırlıyorum.. iki yüksek görünce rahata verdim dün değerlendirmedim.. çizgi hala kesik korkuyorum artık bugün değerlendireyim mi? 2 gün sonra regl olacağım benim çizgi hala oynamanin peşinde :)
Rabbim kolaylaştırsın inşallahcanım normalde ateşin düştüğü gün en geç dpo 14 de regl olmam gerekiyordu.Progestan kullandığım için gelmiyor regl.Biliyorsun en son planlama yapılmıştı.Şu anda planı bozacak bir gelişme yaşanmadı çok şükür.14 ekim de son progestanı kullanacağım.18 ekimde de gel dediler.Büyük ihtimalle progestanı kesince regl de gelecek.15-18 ekim arasıda regl olursam bu sefer planlama başarıyla tamamlanır.İnşallah kontrolde de bir sorun çıkmazsa tedavi başlayacak.
Ff 20 dakikalık farka bile farklı saat gözüyle bakıyor.ondandır içi boş yuvarlaklar.inşallah yeni ay Bebeğini getirir:)Dun anca sokuldu geldi. 3 4 gun leke geliyo sonra normale donuyor.
Zamaninda olctum aslinda hepsini sabah 6 ile 8 arasi bi vakitte degil miydi? Genelde 7-7bucuk arasinda uyaniyorum ve oyle olcuyorum. Dakikasi dakikasina uymadiginda sanirim ici bos birakiyor.
Insallah.. ben de dr.a gittim bu ay ama ne olur gorucez bakalim..
Çizgi doğru yerde ise 2 güne adet gelmez merak etme.çizgi de yeterli yükselişe ulaştı daha ileri gitmez.ateşin düşüşe geçer düşük seyrederse belki eski yerine dönebilir.çalışmalar güzel ve yerinde.bundan sonraki çalışmalar sizin isteğinize kalmış
Sağol cnm.iyiyim çok şükür..32.haftaya girdik.cumartesi kontrol var..bakalım ne diyecek doktorumuz..Sen nasılsın cnm?varmı gelişmeler?
Link yolla kaç günde bir adet oluyorsunBen grafigi simdi yaptım ilk kez yapiyorum tecrübeli arkadaslar yardimci olurmu
Hadi inşallah güzel haberler alırsın.ben kürtaj sonrası adet bekliyorum henüz bir gelişme yokSağol cnm.iyiyim çok şükür..32.haftaya girdik.cumartesi kontrol var..bakalım ne diyecek doktorumuz..Sen nasılsın cnm?varmı gelişmeler?
Amin inşallah...Geçmiş olsun cnm..sağlıkla yeniden nasip etsin Rabbim..Hadi inşallah güzel haberler alırsın.ben kürtaj sonrası adet bekliyorum henüz bir gelişme yok
Hadi inşallah güzel haberler alırsın.ben kürtaj sonrası adet bekliyorum henüz bir gelişme yok
Çok sağol cnm geldi geçti inşallah çok daha iyiyim.kızım 1.sınıfa başladı tüm enerjimi alıyor kardeş düşünecek fırsat bulamıyoruz iyi geldi bize okul .rabbim evlat hasreti çeken herkesin hasretini bitirsin inşallahAa hiç bilmiyordum.. öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim inşallah sağlıklı bir evlat kucağına almayı nasip etsin..
Burada bizlerle tek tek uğraşıyorsun.. Valla Allahım en güzel şekilde seni evladına kavuştursun inşallah
Çok sağol cnm geldi geçti inşallah çok daha iyiyim.kızım 1.sınıfa başladı tüm enerjimi alıyor kardeş düşünecek fırsat bulamıyoruz iyi geldi bize okul .rabbim evlat hasreti çeken herkesin hasretini bitirsin inşallah
Yumurtlama olmuş demek, biraz daha progesteron degerin yuksek olsa daha iyi olurdu takviye kullaniyor musun ?Ben de geçen ay aynı testleri yaptırdım beta yukselmedi maalesefVeson canim benim çok gecmis olsun yeni okudum. Allah hayirlisini versin senin icin hayirli zamanda. Gercekten hepimizle tek tek ugrasip dogru yonlendiriyosun duamdasiniz hepiniz.
Simdik bana gelince ben 15.gun yumurtladim ama 21. Gun progesteron verdim ve bhcg. 22. Gün vermem lazimdi sanirim 1 gun gec yumuradigim icin. Progesteron 6.63 cikti ve beta 0.1 yani bi ayda olmadi. Beta yukselirmi kizlar 21.gunde cikarmi kanda. Bide progesteron colmu kotu ne demek oluyo bu test anlatirmisiniz
Yok hic takviye almadim bilniyorumda ne alinir. Simdi okudum kk de 10 alti kotu diyolar ama bazilarida 9la 5 haftalik hamile. Ya betayi 1 2 falan gorsemde sevinicem artik :))) senin nasil sonuclarinYumurtlama olmuş demek, biraz daha progesteron degerin yuksek olsa daha iyi olurdu takviye kullaniyor musun ?Ben de geçen ay aynı testleri yaptırdım beta yukselmedi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?