Regl e 3 gün kalmıştı. İç çamaşırımda baya akıntı vardı. Pembe adet başlangıcı gibi bişiler geldi yine ya
İşin kötü yanı bugün adet olursam
Cuma1. Gün
Ctes 2. Gün
Pazar 3. Gün oluyor
Doktora gidip hormon vs testi de yaptıramam. Adet sökülürse yani adet olursam hormon testsiz vs yumurta takibi yaptırabilir miyim ilaç vs istemeden. Doktor testlerin yok olmaz der mi ? Özele gideceğim.
Boyutu ufak, yeri de rahmin üstünde. Şu an için sorun teşkil etmiyo, endişe etmene gerek yok dedi. Zamanla büyüme olur mu acaba, sormayı unuttumYakın bir arkadaşım miyomla doğum yaptı ama bir sıkıntı yaşamadı canım. Sanırım yeri ve boyutu önemli ama üstte oluşu avantaj sanirim. Ne dedi Dr?
Güzel ilerliyor ateşin inşallah bebeğin seninledir canım benimEki Görüntüle 2197384 altdaki önceki aşılama tablom,üsttekide simdiki.daha öncekinde de progesteron jel kullanmıştım ama bu asilamada ates sabit ilerliyor
Eki Görüntüle 2197384 altdaki önceki aşılama tablom,üsttekide simdiki.daha öncekinde de progesteron jel kullanmıştım ama bu asilamada ates sabit ilerliyor
Güzel ilerliyor ateşin inşallah bebeğin seninledir canım benim
İnşallah kizlar.kendimi genede cok umutlandirmiyorum.eger pazartesiye kadar ateşim böyle ilerlerse test yaparım artiksonu bebiş olsun inşallah
takipteyim
İlk gidince bana neler yapacak? Rahim filmi ister mi hemen??4.gun de gidebilirsin canım test yapılır.
Daha şimdiden boyle olma derim, bunun bir de hamilelik sureci kesesi, kalp atisi, ikili testi ayrintili usgsi nstsi dogumu emzirmesi, alerjisi, reflüsu vs. böyle uzar gider bu süreç hicbirseycik olmaz korkma gereksiz yere ilac da alma derim drun yonlendirmesi onemli olanKızlar bir şey sorucam ben galiba gereksiz pimpirikliyim mesela çatlatma iğnesi vs varya onu olup ilişki yaşanıyor vs ben korkuyorum bebeğe bir şey olur diye yani şöyle.
O çatlatma iğnesini oldum bugün ilişki olursa bebeğe zarar verirsem??
Ya da o iğneyi olmadan ilişki olursa sonra iğne olursam o bebeğe zarar verirse.
Böyle yazarken salak gibi hissediyorum inanın böyle değilim normalde ama bebek yapma olayo beni çol etkiledi.
Sabırla buraya kadar okuyan varsa bu iğneler, haplar vsler bebek olsun diye içtiğimiz bebeğe zarar vermez dimi
Adım atınca korkuyorum bir şey olursa diye. Ayy delirdim mi acaba.
Yumurta takibinden önce psikoloğa mı gitsem.
Canim yanlis anlamadiysam aşılama surecinde yada ilaçlı takipte kullanılan iğne ve ilaclardan bahsediyorsun.bunlar zaten bebek olsun diye yapilan şeyler.verdikleri ilaç yumurtalarin gelişsin diye.catlama ignesini vurduktan sonrada sana iliski günlerini söylüyorlarki gebe kalma sansin yüksek olsun diye.ha yok normal agri kesiciydi suydu buydu o ilaclari diyorsan onlar hamileligi öğrenene kadar pek etkili değil diye biliyorum.Kızlar bir şey sorucam ben galiba gereksiz pimpirikliyim mesela çatlatma iğnesi vs varya onu olup ilişki yaşanıyor vs ben korkuyorum bebeğe bir şey olur diye yani şöyle.
O çatlatma iğnesini oldum bugün ilişki olursa bebeğe zarar verirsem??
Ya da o iğneyi olmadan ilişki olursa sonra iğne olursam o bebeğe zarar verirse.
Böyle yazarken salak gibi hissediyorum inanın böyle değilim normalde ama bebek yapma olayo beni çol etkiledi.
Sabırla buraya kadar okuyan varsa bu iğneler, haplar vsler bebek olsun diye içtiğimiz bebeğe zarar vermez dimi
Adım atınca korkuyorum bir şey olursa diye. Ayy delirdim mi acaba.
Yumurta takibinden önce psikoloğa mı gitsem.
Yok yok ilaçsız takip isteyip sadece hormon testi yaptıracağım. Planım bu Allahın izniyle ama dediğim gibi çatlatma iğnesi oldum bir gün önce ilişki yaşasam bir şey olur mu ? Onu yapsam bir şey olur mu sürekli kafamda kuruyorum. Sanırım o ilaçlar zaten bebek olsun diye tasarlanıyor bebeğe zarar vermez. Ama ben takıntılıyım. Of. Neyse teşekkür ediyorum pek çok.Daha şimdiden boyle olma derim, bunun bir de hamilelik sureci kesesi, kalp atisi, ikili testi ayrintili usgsi nstsi dogumu emzirmesi, alerjisi, reflüsu vs. böyle uzar gider bu süreç hicbirseycik olmaz korkma gereksiz yere ilac da alma derim drun yonlendirmesi onemli olan
Yok kuzum işte çatlatma iğnesi, ne bileyim yumurta geliştirici ilaçlar. Kafamda kuruyoum .Canim yanlis anlamadiysam aşılama surecinde yada ilaçlı takipte kullanılan iğne ve ilaclardan bahsediyorsun.bunlar zaten bebek olsun diye yapilan şeyler.verdikleri ilaç yumurtalarin gelişsin diye.catlama ignesini vurduktan sonrada sana iliski günlerini söylüyorlarki gebe kalma sansin yüksek olsun diye.ha yok normal agri kesiciydi suydu buydu o ilaclari diyorsan onlar hamileligi öğrenene kadar pek etkili değil diye biliyorum.
aynen öyle canim korkacak bisey yokYok kuzum işte çatlatma iğnesi, ne bileyim yumurta geliştirici ilaçlar. Kafamda kuruyoum .
Aralık ayında çatlatma iğnesi olacaktım bir gün önce ilişkiye girmeye korkmuştum.
Ya ilişkiye girdikten sonra o çatlatma iğnesi yapılır ve bir zararı olursa diye. Zaten mantık oymuş önce ilişki olacak ki çatladığı an içerde sperm bekliyoe olsun. En yüksek ihtimal önce ilişki olmasıymış.
Ağrı kesici parol dışında içmiyorum zorunda kalmadıkca. Diğer ilaçları da içmiyorum. Dikkat ediyorum.
İnşallah kuzum. Umarım sen de güzel haberi alırsın ardından ben gelirim.aynen öyle canim korkacak bisey yokinsan olmadıkça pimpirikleniyor.ya yanlış bisey yapiyorsam,ya da yaparsam diye.ama git hastaneye herseyine baktır.ayni şekilde eşinde.en azindan birsey varsa bir an önce önlem alınır.yoksada kafan rahat eder
Aksine ilişki olmasi gebelik olasiligini artırır, bebege de zarar vermez catlatma iğnesi, ilac dedigin catlatma ignesi beta hcg zaten bebek rahme tutundugunda o hormon salgilanacak bebegin alisik olduğu bir hormon, lh hormonuna benzer yapıda, lh yumurtayi catlatan hormon, dogal olaraksalgilaniyor yoklugunda catlatma ignesi yani beta hcg veriliyor lh hormonunu taklit ediyor o yüzden hicbir sey olmaz zaten o dönemde sık iliski olsun dr da önerecektir icini ferah tut, zaten dr yumurta catlamissa catlatma ignesi vermez usg kontrolu yapar o bir gun onceki iliski ile aninda gebelik olusmaz bebek rahme tutunana kadar zaten 5-6 gun geciyorYok yok ilaçsız takip isteyip sadece hormon testi yaptıracağım. Planım bu Allahın izniyle ama dediğim gibi çatlatma iğnesi oldum bir gün önce ilişki yaşasam bir şey olur mu ? Onu yapsam bir şey olur mu sürekli kafamda kuruyorum. Sanırım o ilaçlar zaten bebek olsun diye tasarlanıyor bebeğe zarar vermez. Ama ben takıntılıyım. Of. Neyse teşekkür ediyorum pek çok.
Sakinleşmeye çalışayım.
Bende pazartesi sabah test yapayım diye düşünüyorum:)İnşallah kizlar.kendimi genede cok umutlandirmiyorum.eger pazartesiye kadar ateşim böyle ilerlerse test yaparım artik
Teşekkür ediyorum tek tek anlatmışsınız.Aksine ilişki olmasi gebelik olasiligini artırır, bebege de zarar vermez catlatma iğnesi, ilac dedigin catlatma ignesi beta hcg zaten bebek rahme tutundugunda o hormon salgilanacak bebegin alisik olduğu bir hormon, lh hormonuna benzer yapıda, lh yumurtayi catlatan hormon, dogal olaraksalgilaniyor yoklugunda catlatma ignesi yani beta hcg veriliyor lh hormonunu taklit ediyor o yüzden hicbir sey olmaz zaten o dönemde sık iliski olsun dr da önerecektir icini ferah tut, zaten dr yumurta catlamissa catlatma ignesi vermez usg kontrolu yapar o bir gun onceki iliski ile aninda gebelik olusmaz bebek rahme tutunana kadar zaten 5-6 gun geciyor
O zaman pazartesi ola hayrola ikimiz icindeBende pazartesi sabah test yapayım diye düşünüyorum:)
Pek sağlıklı bir ölçüm olmamış bırak öyle kalsın yarınki ateşi görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?