- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.618
- 158
Onu bilmiyodum canım tamamİlk sayfada tablon var her seferinde kopyala yapıştır yapmana gerek yok.yarınki ateşi de görelim öyle yorum yapalım
kuzum bak emoji yapmak icin mesaj yazdigin yerin en üstüne çık gülen yüze tıkla sonra sayfanin tekrar aşağısına in istediğin emojiyi kullanYa arkadaşlar benim tablom neden bu kadar anormal ilerliyo yaa off sinir ediyo beni.Veson canım kopyala yapıştır yapcaktim ama olmadı kopyalanmadı nedense. Canım coook sıkkın. Üzgün üzgün üzgün emoji.
Hadi ins. canim güzel haberler verirsin burdan
hadi insallah canım.umarım guzel haberler verirsinbende evlilik yıl dönümünüzde asilama yaptırdım salı günüde benim doğum günüm.insallah Allahım en güzel hediyemi bana nasip eder
insallah bu ay adetler gelmez,sayfamız hamiş dolarAminn inşallahh .. hayatın boyunca unutamayacağın bir hediye olur :) Rabbim inşallah güzel haberler vermeyi nasip eder
kuzum bak emoji yapmak icin mesaj yazdigin yerin en üstüne çık gülen yüze tıkla sonra sayfanin tekrar aşağısına in istediğin emojiyi kullan
Eki Görüntüle 2197667
işte bu kadar basittey tey tey çok teşekkür ederim canım
Cansınişte bu kadar basitne demek kuzum yardımcı olabildiğime sevindim
Ben galiba stres yaptım o yüzden uyku düzenim bozuldubugunde 5i ceyrek gece uyandim.uyanmışken ölçeyim dedim 36.5 çıktı.sonra 7 ye kadar uyudum ama ara ara gene uyandim.7 de 36.6 çıktı.1,5 saat geri uyudum kalkınca tekrar baktım gene 36.6 çıktı.önceden elimin altında test olmayınca deli gibi yapayım diye uğraşırdım.simdi elimin altında test var korkumdan yapamıyorum
yaa inanirmisin dün bende gec yatmaya calistim gece uyanmayim diye :) ama iste calisiyorum sabahlari erken kalkıyorum o yüzden erkenden uykum geliyor.benim normalde yarın kan testi günüm ama gitmeyi düşünmüyorumAynı durumdayız bilerek geç yattım ki tam 7 de uyanayım 5:45 te uyandım bi 20 dk sonra tekrar uyumuşum 7 de kalktım.. gerçi düşmüş yine benim.
Yarın ola hayrola.. akşam daha geç yatıcam yarın çıkarsa test yapacağım yoksa yapmam bende
yaa inanirmisin dün bende gec yatmaya calistim gece uyanmayim diye :) ama iste calisiyorum sabahlari erken kalkıyorum o yüzden erkenden uykum geliyor.benim normalde yarın kan testi günüm ama gitmeyi düşünmüyorum
Size diyodum dün test yapmayın diye ama kendim dayanamadım
Size diyodum dün test yapmayın diye ama kendim dayanamadımsabah yaptım ve negatifi gördüm
Son 4 ayda bu kadar gunde adet oldum kizlar.
26 gun
27 gun
29 gun
24 gun ve bugun adet oldum. Atesim zaten 3 gundur indi ve bugun geldi. Tabloma gore 14 gunde yunurtladim ama adet gunune gore 11 gun? Nasil oldu anlamadim gercekten. Bide 24 gun cok erken benim icin en kisa 26 gunde olurdum.Veson Meyveliturta19 @deeploneliness kizlar benim progesteron testimide 21. Gunde vermem yanlis olmadimi? 11de adete gore yunurtladiysam 18. Gun mu vermemmi lazimdi. Neden duzenim boyle oldu offf
Ff perşembeyi gösteriyor ama ben genelde 29 günde olurum belki çarşamba da olabilirBat ne zaman? Daha erken olabilir.. Ben de zor tutuyorum şuan kendimi
12.gün de çatlamış olabilirSon 4 ayda bu kadar gunde adet oldum kizlar.
26 gun
27 gun
29 gun
24 gun ve bugun adet oldum. Atesim zaten 3 gundur indi ve bugun geldi. Tabloma gore 14 gunde yunurtladim ama adet gunune gore 11 gun? Nasil oldu anlamadim gercekten. Bide 24 gun cok erken benim icin en kisa 26 gunde olurdum.Veson Meyveliturta19 @deeploneliness kizlar benim progesteron testimide 21. Gunde vermem yanlis olmadimi? 11de adete gore yunurtladiysam 18. Gun mu vermemmi lazimdi. Neden duzenim boyle oldu offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?