Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk gidince bana neler yapacak? Rahim filmi ister mi hemen??

İlaçsı takip istiyorum ben.

Ne asamadasin bilmiyorum kuzum ama hormon tahlilleriyle basliyorlar sonrasında bir sure ilaçlı yada ilaçsız takip en son rahim filmi istiyorlar. Özele gidiyorsan belki bekletmeden yapabilir.

Regl olana kadar umutları düşürmeyin.
Dün aynı hataya düştüm çok ağır temizlik yaptım.. bugün tekrar yükseldi.
Önümüzdeki hafta güzel haberler veririz inşallah..
Bence senin ovulasyon daha erken gerçekleşti 15.günde, senin gebelik testi dogruydu

Bence senin ovulasyon daha erken gerçekleşti 15.günde, senin gebelik testi dogruydu

Pazartesi evlilik yıldönümüm testi tekrarlayacağım o zamana kadar olmazsam :) inşallah Rabbim güzel bir hediye verir (Hepimize inşallah) Bu arada normalde 28 günde bir regl olurdum.. korunmayı bıraktıktan sonra 25 lere düştü.
Salı günü 28.günüm.. onu da atlatırsam heyecanlanmaya başlarım :)

hadi insallah canım.umarım guzel haberler verirsinbende evlilik yıl dönümünüzde asilama yaptırdım salı günüde benim doğum günüm.insallah Allahım en güzel hediyemi bana nasip eder

Canim bunu ben cok yasadim uyuyamasamda uyuyor gibi yaptim ağzımı acmadim atesimde oynama olmadi normal seyrinde devam etti

Canim bunu ben cok yasadim uyuyamasamda uyuyor gibi yaptim ağzımı acmadim atesimde oynama olmadi normal seyrinde devam etti
ağzımi açıp acmadigimi bilmiyorum ama esnerken yada öksürürken açmışımdır sadece :) o zaman benim bu ateste uyumuş olsamda çıkacak dereceyle aynımıdır ki.ben de uyusam acaba düşük mu çıkardi diye düşünmüştüm

Hadi ins. canim güzel haberler verirsin burdan

Regl olana kadar umutları düşürmeyin.
Dün aynı hataya düştüm çok ağır temizlik yaptım.. bugün tekrar yükseldi.
Önümüzdeki hafta güzel haberler veririz inşallah..

Meyveliturta19 doğru söylüyor tatlım.hemen umutları düşürmek yok.bekleyip göreceğiz

İki gündür belim ağrıyodu kasıklarımda hafiften adet gibi ağrıyınca ondan öyle dedim. İnşallah yanılıyorumdur bekleyelim bakalım :)

hadi insallah canım.umarım guzel haberler verirsinbende evlilik yıl dönümünüzde asilama yaptırdım salı günüde benim doğum günüm.insallah Allahım en güzel hediyemi bana nasip eder
Benim doğum günüm de 22sinde bende doğum günü hediyem olur inşallah diye düşünüyorum:))

Benim doğum günüm de 22sinde bende doğum günü hediyem olur inşallah diye düşünüyorum:))
inşallah canım.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.doktor 13.gün kan testi demişti.eğer aşılama gününü sayarsam yarın 13.gün.ateşim de yüksek çıkarsa belki idrar testi yaparım.ama korkuyorum

Son düzenleme:
Bence aynidir canim yarinki atesinden daha iyi anlasilir

Ateşe göre yap bence canım ateşin düştüğünü görmek negatif görmekten daha az üzüyor bence en azından bende öyle yani

Ya arkadaşlar benim tablom neden bu kadar anormal ilerliyo yaa off sinir ediyo beni. Veson canım kopyala yapıştır yapcaktim ama olmadı kopyalanmadı nedense. Canım coook sıkkın. Üzgün üzgün üzgün emoji.

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-13-13-52-01.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 37
Ateşe göre yap bence canım ateşin düştüğünü görmek negatif görmekten daha az üzüyor bence en azından bende öyle yani
aynen öyle canim.atesim düşük cikarsa hic yapmam.2 yıldır silik cizgi bile görmedim.sanki hic goremeyecekmisim gibi geldigi icin de yapmaya korkuyorum artık

İlk sayfada tablon var her seferinde kopyala yapıştır yapmana gerek yok.yarınki ateşi de görelim öyle yorum yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…