İlk gidince bana neler yapacak? Rahim filmi ister mi hemen??
İlaçsı takip istiyorum ben.
Ateş düştü umutlar da düştüO zaman pazartesi ola hayrola ikimiz icinde
Ateş düştü umutlar da düştü
Bence senin ovulasyon daha erken gerçekleşti 15.günde, senin gebelik testi dogruyduRegl olana kadar umutları düşürmeyin.
Dün aynı hataya düştüm çok ağır temizlik yaptım.. bugün tekrar yükseldi.
Önümüzdeki hafta güzel haberler veririz inşallah..
Ateş düştü umutlar da düştü
Bence senin ovulasyon daha erken gerçekleşti 15.günde, senin gebelik testi dogruydu
hadi insallah canım.umarım guzel haberler verirsinPazartesi evlilik yıldönümüm testi tekrarlayacağım o zamana kadar olmazsam :) inşallah Rabbim güzel bir hediye verir (Hepimize inşallah) Bu arada normalde 28 günde bir regl olurdum.. korunmayı bıraktıktan sonra 25 lere düştü.
Salı günü 28.günüm.. onu da atlatırsam heyecanlanmaya başlarım :)
Canim bunu ben cok yasadim uyuyamasamda uyuyor gibi yaptim ağzımı acmadim atesimde oynama olmadi normal seyrinde devam ettiGünaydınlar..Veson bugün ölçümüm hic sağlıklı olmadı.4buçukta tuvalet icin kalktim bi dahada uykuya dalamadim.öyle gözüm kapali yattim saatim gelince ölçtüm 36.6 çıktı.yarim saat sonra 36.7 çıktı.belki uyumus olsam düşük çıkardı.
ağzımi açıp acmadigimi bilmiyorum ama esnerken yada öksürürken açmışımdır sadece :) o zaman benim bu ateste uyumuş olsamda çıkacak dereceyle aynımıdır ki.ben de uyusam acaba düşük mu çıkardi diye düşünmüştümCanim bunu ben cok yasadim uyuyamasamda uyuyor gibi yaptim ağzımı acmadim atesimde oynama olmadi normal seyrinde devam etti
Hadi ins. canim güzel haberler verirsin burdanPazartesi evlilik yıldönümüm testi tekrarlayacağım o zamana kadar olmazsam :) inşallah Rabbim güzel bir hediye verir (Hepimize inşallah) Bu arada normalde 28 günde bir regl olurdum.. korunmayı bıraktıktan sonra 25 lere düştü.
Salı günü 28.günüm.. onu da atlatırsam heyecanlanmaya başlarım :)
Yarın ola hayrola öyleyseGünaydınlar..Veson bugün ölçümüm hic sağlıklı olmadı.4buçukta tuvalet icin kalktim bi dahada uykuya dalamadim.öyle gözüm kapali yattim saatim gelince ölçtüm 36.6 çıktı.yarim saat sonra 36.7 çıktı.belki uyumus olsam düşük çıkardı.
Birşey olmaz Allah'ın izni ikeDün çok yoğundum giremedim buraya .. geçen ay 25.günde regl olmuştum ateşim 36.3 tü.
Bugün 25.gündeyim 36.7 çıktı :)
Dün ben umudu kesmiştim çok fena temizlik yaptım hiç dikkat etmedim :)
Regl olana kadar umutları düşürmeyin.
Dün aynı hataya düştüm çok ağır temizlik yaptım.. bugün tekrar yükseldi.
Önümüzdeki hafta güzel haberler veririz inşallah..
Benim doğum günüm de 22sinde bende doğum günü hediyem olur inşallah diye düşünüyorum:))hadi insallah canım.umarım guzel haberler verirsinbende evlilik yıl dönümünüzde asilama yaptırdım salı günüde benim doğum günüm.insallah Allahım en güzel hediyemi bana nasip eder
inşallah canım.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.doktor 13.gün kan testi demişti.eğer aşılama gününü sayarsam yarın 13.gün.ateşim de yüksek çıkarsa belki idrar testi yaparım.ama korkuyorumBenim doğum günüm de 22sinde bende doğum günü hediyem olur inşallah diye düşünüyorum:))
Bence aynidir canim yarinki atesinden daha iyi anlasilirağzımi açıp acmadigimi bilmiyorum ama esnerken yada öksürürken açmışımdır sadece :) o zaman benim bu ateste uyumuş olsamda çıkacak dereceyle aynımıdır ki.ben de uyusam acaba düşük mu çıkardi diye düşünmüştüm
Ateşe göre yap bence canım ateşin düştüğünü görmek negatif görmekten daha az üzüyor bence en azından bende öyle yaniinşallah canım.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.doktor 13.gün kan testi demişti.eğer aşılama gününü sayarsam yarın 13.gün.ateşim de yüksek çıkarsa belki idrar testi yaparım.ama korkuyorum
aynen öyle canim.atesim düşük cikarsa hic yapmam.2 yıldır silik cizgi bile görmedim.sanki hic goremeyecekmisim gibi geldigi icin de yapmaya korkuyorum artıkAteşe göre yap bence canım ateşin düştüğünü görmek negatif görmekten daha az üzüyor bence en azından bende öyle yani
İlk sayfada tablon var her seferinde kopyala yapıştır yapmana gerek yok.yarınki ateşi de görelim öyle yorum yapalımYa arkadaşlar benim tablom neden bu kadar anormal ilerliyo yaa off sinir ediyo beni.Veson canım kopyala yapıştır yapcaktim ama olmadı kopyalanmadı nedense. Canım coook sıkkın. Üzgün üzgün üzgün emoji.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?