bakalım atesim ne çıkacak.umarim bu gece doğru düzgün uyurumda atesimden emin olurum.yüksek çıkarsa test yaparım canım.Hamile kalanların ates tablolarını hep inceliyorum bence senin gayet iyi şuanda tablon.. hiç canını sıkma.
Yarın bu seyirde olursa veya artış olursa yaptır derim ben. Zaten yumurtlamanın üstünden baya geçmiş
Canım cok farketmez ki bir iki gun oynamasi, degerde hata yok ama yumurtlamayi sorarsan bence de erken olmus bana 12.gun gibi geldi bazi kisilerde progesteron hemen atesi yukseltmiyor mesela benim yumurta catladiktan bi kac gun sonta ates yukseliyor herkesin tepkisi farkli ovulasyon testi daha net sonuc verebilirSon 4 ayda bu kadar gunde adet oldum kizlar.
26 gun
27 gun
29 gun
24 gun ve bugun adet oldum. Atesim zaten 3 gundur indi ve bugun geldi. Tabloma gore 14 gunde yunurtladim ama adet gunune gore 11 gun? Nasil oldu anlamadim gercekten. Bide 24 gun cok erken benim icin en kisa 26 gunde olurdum.Veson Meyveliturta19 @deeploneliness kizlar benim progesteron testimide 21. Gunde vermem yanlis olmadimi? 11de adete gore yunurtladiysam 18. Gun mu vermemmi lazimdi. Neden duzenim boyle oldu offf
Günaydın canım, hemen moralini bozma. Uyuyamaman bile heyecanını gösteriyor. Sabahın o saatinde soğuk olur. Uyanık olunca da ateş hatalı çıkabiliyor. 36. 3 yada 2 görmedikçe umut var. Bazı hamilelerde 14-15 günlerde bile yerleşme düşüşü gibi bir düşüş olabiliyor. Moralini yüksek tutmaya çalış. Ne zor bir çile bizimki.Bende bugun gene 5.20 de uyandim.6buçuğa kadar uykuya dalamadan yattım ölçtüm 36.5 çıktı.sonra 7 de ölçtüm 36.6 çıktı.ben sağlıksız olsada 36.5 i yazdım.bence benimde bu ay gene olmadı.ateşim düşmeye başlıyor.test falan yapmayacağım adeti bekleyeceğim
Günaydın, Biraz bekleyelim bakalım. Programın dediği tarihte çatladı ise test için erken. İnşallah hamilesindirBende bugun gene 5.20 de uyandim.6buçuğa kadar uykuya dalamadan yattım ölçtüm 36.5 çıktı.sonra 7 de ölçtüm 36.6 çıktı.ben sağlıksız olsada 36.5 i yazdım.bence benimde bu ay gene olmadı.ateşim düşmeye başlıyor.test falan yapmayacağım adeti bekleyeceğim
günaydın canım.ya sorma ya.gerçekten cok stresliyim acaba yarın atesim kac çıkacak heyecaniyla uyku düzenimde bozuldu.5.20 de uyandım diyorum ama o gözümü actigim saat.aslında daha erken uyanıyorum ama saatin erken olduğunu tahmin ettigim icin gözümü acmayip birazda öyle yatiyorum.diger asilamalarimda hep 14.ve 15.gün adet olmuştum.ama bu asilamada yumurtlama cok erken oldu ya adetim nasıl gelecek bilemiyorum.gene yarın ola hayrola diyorumGünaydın canım, hemen moralini bozma. Uyuyamaman bile heyecanını gösteriyor. Sabahın o saatinde soğuk olur. Uyanık olunca da ateş hatalı çıkabiliyor. 36. 3 yada 2 görmedikçe umut var. Bazı hamilelerde 14-15 günlerde bile yerleşme düşüşü gibi bir düşüş olabiliyor. Moralini yüksek tutmaya çalış. Ne zor bir çile bizimki.
bu mesajınGünaydın, Biraz bekleyelim bakalım. Programın dediği tarihte çatladı ise test için erken. İnşallah hamilesindir
öyle şey olurmu kuzum.ben dün okudum ama bi fikrim olmadigi icin kafani karıştırmamak adına bisey demedim.bazi yerlerde hamile kalanlarda adete yakın akıntı arttığını okumuştum sadeceBana niye hiç kimse cvp vermiyor sonradan buraya dahil oldum diye sanırım
EvetGünaydın, Biraz bekleyelim bakalım. Programın dediği tarihte çatladı ise test için erken. İnşallah hamilesindir
sakin ol canım.genelde 3.gün yapıyorlar o testleri.bildigim kadarıyla açlık tokluk farketmiyor bu testler icin ama sen.gene ac git istersen.sen zaten kontrol icin gidiyorsun her hangi bi tedavi istemiyorsun simdilik.takip istedigini demen yeterli olacaktır.ben mesela ilk gittiğimde aşılama yaptirmak istiyorum dedim.bütün testlerim bitince direk aşılamaya yollamıştıKızlar günaydın. Bugün adetim 3. Gününde. Doktor randevusu 12.45 e buldum. Hormon testleri o saatte aç olduğumda yapılabilir dedi randevu aldığım kız. En güzel sonuçlar 3. Gün çıkıyor ya o yüzden bugün yaptırmak istedim. Yapılıyor dimi öğleden sonra?
sanırım adetin 3.-4.-5. Günü yapılırmış. Bu testler zaten.
İlaç vs kullanmadan yumurta takibi isteyeceğim bir de 21. Gün yapılan testi. Bunu söylemem yeterli dimi? Bir de sizin infolic combi ve agnucaston ilaclarını sorcam.
Biraz gerildim sanırım. Adet olacağımda ateşim 36,3 36,2 oldu ve adet başladı bende hep.
Günaydın. 3. Gün yapılır testler. Aklındaki herşeyi sor. Her şeyin hayırlısı. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar günaydın. Bugün adetim 3. Gününde. Doktor randevusu 12.45 e buldum. Hormon testleri o saatte aç olduğumda yapılabilir dedi randevu aldığım kız. En güzel sonuçlar 3. Gün çıkıyor ya o yüzden bugün yaptırmak istedim. Yapılıyor dimi öğleden sonra?
sanırım adetin 3.-4.-5. Günü yapılırmış. Bu testler zaten.
İlaç vs kullanmadan yumurta takibi isteyeceğim bir de 21. Gün yapılan testi. Bunu söylemem yeterli dimi? Bir de sizin infolic combi ve agnucaston ilaclarını sorcam.
Biraz gerildim sanırım. Adet olacağımda ateşim 36,3 36,2 oldu ve adet başladı bende hep.
Bende moralini bozmamak için yazmadımBana niye hiç kimse cvp vermiyor sonradan buraya dahil oldum diye sanırım
Ha geldi ha geliyo derken iyiyce stres olduk ondan oluyo bunlargünaydın canım.ya sorma ya.gerçekten cok stresliyim acaba yarın atesim kac çıkacak heyecaniyla uyku düzenimde bozuldu.5.20 de uyandım diyorum ama o gözümü actigim saat.aslında daha erken uyanıyorum ama saatin erken olduğunu tahmin ettigim icin gözümü acmayip birazda öyle yatiyorum.diger asilamalarimda hep 14.ve 15.gün adet olmuştum.ama bu asilamada yumurtlama cok erken oldu ya adetim nasıl gelecek bilemiyorum.gene yarın ola hayrola diyorum
Ayyy not defterimle gidicem :) kadını darlıcam çünkü neden sormayım :))Günaydın. 3. Gün yapılır testler. Aklındaki herşeyi sor. Her şeyin hayırlısı. Güzel haberlerini bekliyoruz
Kuzum aralık ayında gittiğim yer hemen klomen iç çatlatma iğnesi ol 27 yaşındasın olmaması büyük problem en doğurgan yaşındasın diye diye psikolojimin içine tükürdü. Yeni birine gitme kararımı bile çok geç verdim.sakin ol canım.genelde 3.gün yapıyorlar o testleri.bildigim kadarıyla açlık tokluk farketmiyor bu testler icin ama sen.gene ac git istersen.sen zaten kontrol icin gidiyorsun her hangi bi tedavi istemiyorsun simdilik.takip istedigini demen yeterli olacaktır.ben mesela ilk gittiğimde aşılama yaptirmak istiyorum dedim.bütün testlerim bitince direk aşılamaya yollamıştı
Sor canım. Parayı almak kolay onlara. Cevap vermek öyle zor ki:)Ayyy not defterimle gidicem :) kadını darlıcam çünkü neden sormayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?