Dr lar beklemeyi uygun görmüş demekki şuanda ameliyat daha çok riskli.ben genetik baktırdım embriyoya ama sonucu ben ya da 1.derece yakın alması gerekiyormuş.bir arkadaşı yolladık vermediler ona.artık yolumuz o tarafa ne zaman düşerse o zaman.biraz yoğunum bu aralarO sekilde yasayabiliyor mu peki ? Beklemelerinde risk var mi ? Senin neden dusuk oldugu hala tespit edilemedi mi ?
Allah razı olsun canım inşallah rabbim tez vakitte hayırlısıyla snada bebiş verirAllah bize huzur sevgi mutluluk vardır versin. Sağlıklı bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.Zamansiz yolcu güzel çıksın sonuçlar. Sonuç ne olursa olsun inşallah bebek sağlıkla doğar. @LeYLa_21 her ikinizde sağlıkla nur topu gibi sağlıklı bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. @caglali9669 BirAsilAnnesi , cibi35 P Psikolazzz @Dil-i bitab ve tüm hamile ve hamile adayları dualarım sizinle.
Kalkıııınnnn çabukkk
Bu benim testim mi valla inanamıyorum.
Amin canım çok teşekkürler.inşşş gerçektirtatlım tebrikler. Sağlıkla ilerlesin. Çoook sevindim.
Bu benim testim mi valla inanamıyorum.
Bu topiğin de uyuyası tuttu
Senin senin. Sabah sabah kocaman gülümseme ile uyandım.Bu benim testim mi valla inanamıyorum.
Bu topiğin de uyuyası tuttu
Ay çok sevindim, Rabbim tamamina erdirsin ins. Takip ettigim kadarıyla buranin kemik kadrosundaydin böyle olunca insan daha bir seviniyorKalkıııınnnn çabukkk
Kalkıııınnnn çabukkk
Canım nasıl sevindim anlatamamKalkıııınnnn çabukkk
TebriklerKalkıııınnnn çabukkk
Amin canım inş sağlıkla devam eder.Rabbim sevincini de değerini de kat kat arttırsın canımm
Sağol bitanem.Burada sabırla bizi bekliyorsun.Mükafatın da ona göre olsun.Senin senin. Sabah sabah kocaman gülümseme ile uyandım.
Valla fosilim ben burda.demek ki neymiş pes etmeden devam etmek gerekiyormuş...sağolasın.Ay çok sevindim, Rabbim tamamina erdirsin ins. Takip ettigim kadarıyla buranin kemik kadrosundaydin böyle olunca insan daha bir seviniyor
Valla dersteyim şu an.kaset testi alnıma yapıştırıp göbek atasım var ....çığlık atmak istiyorummmmmm
maşallah canım benim.
Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah.
Sağol canımmmm.inş devamı gelir sağlıkla.Canım nasıl sevindim anlatamam. Gözün aydın .Sağlıkla ilerlesin inşallah
Teşekkürler darısı başına ve isteyen tüm arkadaşlarıma.Tebrikler
Amin canım inş sağlıkla devam eder.
Sağol bitanem.Burada sabırla bizi bekliyorsun.Mükafatın da ona göre olsun.
Valla fosilim ben burda.demek ki neymiş pes etmeden devam etmek gerekiyormuş...sağolasın.
Valla dersteyim şu an.kaset testi alnıma yapıştırıp göbek atasım var ....
Sağol canımmmm.inş devamı gelir sağlıkla.
Teşekkürler darısı başına ve isteyen tüm arkadaşlarıma.
Yok daha söylemedim,uyuyor o.kan vereyim sonra planlarım var.Kocaya söyledin mi naptın :))
Yok daha söylemedim,uyuyor o.kan vereyim sonra planlarım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?