Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Khaleesi21 ya bende de galiba bi ermislik var :) tövbe yaa.senin haberini bekliyordum valla.tebrik ederim canım. Sağlıkla büyüsün insallah
Sağol canım.darısı başına ve isteyen herkese olsun...

Ayyyy tebrikkk ederimm:))
Sağol canım sıra sendeeee

Oyy masallah gözünaydın tebrikler
Teşekkürler canım,inş en kısa zamanda sende yaşa bu sevinci

Veson canim sen nasilsin nasil gidiyor LeYLa_21 ablacim saglikla bebegine kavusursun insallah
Çok şükür cnm iyiyim kürtaj sonrası ilk adet bitti.dün ilk çalışma oldu takip Yapmıyorum.eşim de yoğun artık ne zaman biraraya gelirsek:))) sen nasılsın son durumlar ne

Çok şükür cnm iyiyim kürtaj sonrası ilk adet bitti.dün ilk çalışma oldu takip Yapmıyorum.eşim de yoğun artık ne zaman biraraya gelirsek:))) sen nasılsın son durumlar ne
arada oluruna birakmak en güzeli canim inslalah hayirlisi olsun hakkimizda. ben 4. denememi yaptim test günümü bekliyorum evdeyim. rapor aldim. drum 5. gün embriyosu olmasina ragmen 14. güne test günü verdi bakalim zaman nasil gececek. 8 kasim test günüm rabbim hayilisini versin

Ay hafi inşallah sağlıcakla olur mutlaka sonucu yaz az kalmış

Veson cum eşim yanaşırsa iliski olur demiştim.aksam eve gittigimde gayet barışcıldi bende uzatmadim elim mahkum olduğu icin :) gecede iliski oldu.iliskiden önce özellikle sağ kasigim patlayacak gibi ağrıdı.daha öncede ovu zamani agrim olurdu ama bu fenaydi.bide yatmadan önce tuvalete girdigimde akıntıyla birlikte cizgi seklinde kan geldi.galiba gece catladi zamanlamada iyi oldu gibi.bugun ki testte böyle. Daha silikti yapalı 1 saat oldu.durunca koyulasmis

Gece yada bu sabah çatladı bence. Yarın yükselir ateş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…