- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
Oyy masallah gözünaydın tebriklerKalkıııınnnn çabukkk
gözünaydin darisi basimiza insallah :) cok sevindim saglikla devamini getirsin rabbim. sizleri disardan takipteyim.Kalkıııınnnn çabukkk
Sağol canım.darısı başına ve isteyen herkese olsun...Khaleesi21 ya bende de galiba bi ermislik var :) tövbe yaa.senin haberini bekliyordum valla.tebrik ederim canım. Sağlıkla büyüsün insallah
Sağol canım sıra sendeeeeAyyyy tebrikkk ederimm:))
Teşekkürler canım,inş en kısa zamanda sende yaşa bu sevinciOyy masallah gözünaydın tebrikler
11 e kayacak gibi duruyorFf çizgiyi cektiVeson canin ya cok erken çekti yumurtlamayı kaçırdık mı şimdi akraba yanındaydik gecen hafta degerlendiremedik bu kadar erken cizgi cekecegini sanmiyordum of of
Çok şükür cnm iyiyim kürtaj sonrası ilk adet bitti.dün ilk çalışma oldu takip Yapmıyorum.eşim de yoğun artık ne zaman biraraya gelirsek:))) sen nasılsın son durumlar ne
Yarın mıBu arada kan verdim.yarın öğleden sonra imiş sonuç.maşş ne teknoloji...
arada oluruna birakmak en güzeli canim inslalah hayirlisi olsun hakkimizda. ben 4. denememi yaptim test günümü bekliyorum evdeyim. rapor aldim. drum 5. gün embriyosu olmasina ragmen 14. güne test günü verdi bakalim zaman nasil gececek. 8 kasim test günüm rabbim hayilisini versinÇok şükür cnm iyiyim kürtaj sonrası ilk adet bitti.dün ilk çalışma oldu takip Yapmıyorum.eşim de yoğun artık ne zaman biraraya gelirsek:))) sen nasılsın son durumlar ne
Ay hafi inşallah sağlıcakla olur mutlaka sonucu yaz az kalmışarada oluruna birakmak en güzeli canim inslalah hayirlisi olsun hakkimizda. ben 4. denememi yaptim test günümü bekliyorum evdeyim. rapor aldim. drum 5. gün embriyosu olmasina ragmen 14. güne test günü verdi bakalim zaman nasil gececek. 8 kasim test günüm rabbim hayilisini versin
yazarim canim insalalh hamileyim demek nasip olur. bu sefer 3 embriyo transferi yapildi bakalim sonuc ne olacakAy hafi inşallah sağlıcakla olur mutlaka sonucu yaz az kalmış
İnşallah tutaryazarim canim insalalh hamileyim demek nasip olur. bu sefer 3 embriyo transferi yapildi bakalim sonuc ne olacak
Bende hamileyim canim suandaSağol canım.darısı başına ve isteyen herkese olsun...
Sağol canım sıra sendeeee
Teşekkürler canım,inş en kısa zamanda sende yaşa bu sevinci
Gece yada bu sabah çatladı bence. Yarın yükselir ateş.Veson cum eşim yanaşırsa iliski olur demiştim.aksam eve gittigimde gayet barışcıldi bende uzatmadim elim mahkum olduğu icin :) gecede iliski oldu.iliskiden önce özellikle sağ kasigim patlayacak gibi ağrıdı.daha öncede ovu zamani agrim olurdu ama bu fenaydi.bide yatmadan önce tuvalete girdigimde akıntıyla birlikte cizgi seklinde kan geldi.galiba gece catladi zamanlamada iyi oldu gibi.bugun ki testte böyle. Daha silikti yapalı 1 saat oldu.durunca koyulasmis
Eki Görüntüle 2201680
Aminnn inşallah Allah razı olsunİnşallah tutar
Kaçırmadın bence çizgi kayacak. Yalnız çalışmalara devam etmelisin.Ff çizgiyi cektiVeson canin ya cok erken çekti yumurtlamayı kaçırdık mı şimdi akraba yanındaydik gecen hafta degerlendiremedik bu kadar erken cizgi cekecegini sanmiyordum of of
yazarim canim insalalh hamileyim demek nasip olur. bu sefer 3 embriyo transferi yapildi bakalim sonuc ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?