Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alkol alınca istek artar fakat erkeklerde ilişki zorlaşır ama olur. Senin eşinin durumunda olamaması normal canım.
Aynen. Yani moda giriyor ama sonu gelmiyor.o yüzden de alkol alınca hic denemek bile istemiyorum .Çünkü olmuyor. Allah razi olsun hepinizden gene beni dinleyip sıkıntıma ortak oldunuz. Allah ne muradiniz varsa versin insallah

hilallll cnm son durum nedir? Nasılsınız? Rabbim muhabbetininizi arttırsın.bizim evde de tam tersi durumlar yaşanıyor.bu isteksizlik gerçekten kötü bir durum.biraz eşini Anlıyorum.ama ben eşli destek almaya razıyım eşim yanaşmıyor.sende sorun doktora git diyor.ama biyolojik hiçbir sorunum yok tüm kan ve hormon testlerim normal.kadın doğum ne yapsın.psikolojik benimki.eşinin hormonları nasıl?

Veson 2 gündür gece 4 gibi yattığım için sabah uyanamadım
Dün saat 10 da ölçebildim 36.2 ydi.
Bu sabahta 9:30 da uyananildim 35.7 çıktı.
Bu sabahki ölçüme çok şaşırdım.. genelde geç saatte artış olurdu.

Yoğunluğumu atlattım çok şükür.. eşimede kavuştum değerlendirmelere başlayabilirim:)
Ama ben bu dengesiz tabloyla yumurtlamayı anlayamam dimi

Sadece bugünki değer işi bozmuş.diğer değerlerde çok fark yok.düzenli ölçmeye çalış yakalayabiliriz yinede.hadi bol çalışmalar:)

Kızlar dün ablamın hamile haberiyle havalara uçtum :)
2 aylık hamileymiş ve utandığı için kimseye soyleyememiş psikopat.. 1 bucuk ve 5 yaşinda kızları var.

Geri çekilme yöntemiyle korunuyormuş. Çok dikkatliydik diyor ve tek ilişki :)
Rabbim yeterki ol desin.. moralleri bozmayalım

Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı biz ve bizim gibi isteyen herkesin başına

hilallll kuzum benim.. öncelikle henüz yumurtlama gerçekleşmemiş moralini bozma hiç. Dün olmadıysa bugün olur bu dönemde trip yok :)

Eşin şuan cinselliği görev gibi gördüğü için isteksiz olabilir mi?
Çünkü şuan bir çoğumuz bu durumuz görev gibi yapıyoruz.
"Hadi bugün yumurlama olabilir değerlendirelim" mantığıyla yapıyoruz o yüzden cinsellik kavramındaki heyecan aşk istek arzu vb. kavramlarından uzaklaşıyoruz
Bir de her ay hüsran olunca erkekler daha çabuk koyverebiliyor.
Üzme sakın kendini, stres bize yaramıyor biliyorsun.
Seni çok iyi anlıyorum ama ne demiştik köprüyü geçene kadar böyle :)

Dünün artcilari hala devam ediyor.dun ben bayağı yukseldim biseyleri yere firlattim kendime hakim olamadim.dolum noktamdi galiba.sabah onlari yazdi.söylediklerinde hakliydin ama yaptiklarin buna gölge düşürdü diyo.karşılıklı özür diledik ama sırf konu kapansin diye.sogukluk devam.esimin hormonlara hic bakilmadi.bilmiyorum.artik ona bisey de demem.atesim yukselmedi oglen test yapcam gene ama iliski olacağını sanmiyorum.bu aydan sonrada iliski konusunda tek kelime demem.ne zaman cani isterse. Yoruldum ben

Evet yumurtama henuz olmadi ama dun belki de en büyük kavgamizi ettik.ben cok idare ettim cok icime attım ama o ufacık bir fedakarlik yapıp keyfin den geri kalmadi.o yüzden artik bildigi yere kadar.
Bu arada ablanada Allah sağlıklı bi dogum sureci ve saglikla kucagina almak nasip etsin darisida senin başına olsun en kısa zamanda insallah

Aminn çok sagoll hepimizin basina insallah
Ama yapma böyle lütfen hadi..
Çok sinirlisin, çok üzgünsün inan seni anlayabiliyorum.
Ama sen şuan cok önemli günlerdesin. Bugünleri ayda 1 kere yaşıyoruz.
Evet eşin bugünlerin önemini belki anlayamıyor ama sen çok iyi biliyorsun.. kendin için bebeğin için şu hafta idare et.
Yumurtlamadan sonra bi bahaneyle annesinden doğduğuna pişman edersin.

Bir kaç gün sonra aranız illaki düzelecek.. boş yere bu ay çöp olmasın.

Hadi güzel bir kahve yap kendine şöyle bugün biraz dinlen sonra buzları eritin..

Yumurtlamadan sonra hakkından gelirsin :)

Son düzenleme:
Inan elimde degil duzeltemiyorum su an kendimi.hala aglayasim var.yani bu ay cop olacak gibi.bu artik tamamen onun tavrına bağlı. O yaklaşırsa bende elimden geleni yaparım ama yaklasmazsa hic birsey yapmam.bugunlerin onemini dun oda cok iyi anladı .ovu testini gözüne soktum çünkü. Bak bu suan yumurtalama zamanimin geldiğini ve bir kac gün icinde yumurtlama olacagini söylüyor dedim.senin yapacağın sadece su gunler biaz daha dikkat etmek deyip onuda yere firlattim.sabah evden çıkarkende hala ortadaydi.cok iyi anladi yani bugunlerin önemini. Buna ragmen yaklasmazsada kendi bilir.

Hilal seni çok iyi anlıyorum sanki sapık gibi hadi hadi demekten anlatmaktan gece için randevu almaktan bende yorulmuştum kafaları basmıyor yumurtlama olayına yada kıymete biniyorlar bilmiyorum bence bi süre üstüne gitme kapatın bebek konusunu sorarsada kendi haline bıraktım de bende şuan ara vermiş durumdayım test yaptım şu bu deme ona yumurtlama günü mesela bugün pik yaptıya önümüzdeki ay böyle bi gün çocuk için değilde onu istediğin için yaklaş yada o öyle bilsin farklı birşeyler organize et ama çocuk deme sakın isteksiz yaptıkları içinde olmazmış bilmiyorum bu benim fikrim Allah yardımcın olsun soğuk soğuk olacak iş değil bende yapamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…