Canım zaten test yaptigimi falan demdim bu ay gorev gibi olmasin diye dun kavga edince çıkardım gosterdim.kendine dedim zaten bundan sonra ugrasmayacagim ne zaman canin isterse dedim.karsimda benim kadar isteyen biri yok çünkü dedim.su an barışma modunda plan yapmıştık daha once sinema icin.yarina bilet alayım mi falan yaziyor.bakalim bundan sonra nasil olacakHilal seni çok iyi anlıyorum sanki sapık gibi hadi hadi demekten anlatmaktan gece için randevu almaktan bende yorulmuştumkafaları basmıyor yumurtlama olayına yada kıymete biniyorlar bilmiyorum bence bi süre üstüne gitme kapatın bebek konusunu sorarsada kendi haline bıraktım de bende şuan ara vermiş durumdayım test yaptım şu bu deme ona yumurtlama günü mesela bugün pik yaptıya önümüzdeki ay böyle bi gün çocuk için değilde onu istediğin için yaklaş yada o öyle bilsin farklı birşeyler organize et ama çocuk deme sakın isteksiz yaptıkları içinde olmazmış bilmiyorum bu benim fikrim Allah yardımcın olsun soğuk soğuk olacak iş değil bende yapamazdım
Aynen canım kafa rahat olunca oda rahat oluyor. 5 gün tatile gittik 4 gun iliski oldu mesela orda. Çünkü is guc yok stres yok bebek muhabbeti hic olmadi.ve hep kendi istekli olarak geldi.üstelik alkol almasına ragmen oldu.dediğim gibi bugun yanasirsa olur yoksa ben o kadar lafimin üstüne iliski olsun diye yanasmam yani.bugun kendi gelirse yarin icin ben bi yoklarimhilallll cnm önce bu isteksizliğin nedenini bilip onun üzerine gitmek gerek.hormonal mi psikolojik mi? Kelin ilacı hesabı nasıl olur hiç bilmiyorum.o kırıp dökme fırlatma bende de oluyor tam da ovulasyon zamanı hormonal oluyor biraz da.insan sinirlerine hakim olamıyor.sen eşinin üzerine gitme artık test de pik yapmış.sanki takip yapmadığınız aylarda daha düzenli ilişki olmuştu.ben inanıyorum ki ne zaman be ek işini rafa kaldırınca bebek gelecek ama o da çok zor seni anlıyorum
Ya onlarda haklı aslında iş stresi maddi güçlükler olabiliyor herşeyi bize yansıtmıyorlar o kadar işten yorularak gel ki bende aynı şekilde çalışıyorum bizim birde çocuk var o uyusun diye bekliyoruz o uyuyacakken eşim koltukta uyuyordu çoğu zaman senin dediğin gibi benimki de içiyor içince de isteksizlik değilde uyku basıyor ve zor oluyor bende artık konuyu kapattım.bizde de şöyle bir durumda söz konusu hep benden bekliyorsun der mesela normal ilişkilerde de benden bekler ama bende hep o gelsin diye beklerim o isteyince olur konuşuncada ben sadece onu düşünmüyorum hayatta der işte libido düşüklüğü benceAynen canım kafa rahat olunca oda rahat oluyor. 5 gün tatile gittik 4 gun iliski oldu mesela orda. Çünkü is guc yok stres yok bebek muhabbeti hic olmadi.ve hep kendi istekli olarak geldi.üstelik alkol almasına ragmen oldu.dediğim gibi bugun yanasirsa olur yoksa ben o kadar lafimin üstüne iliski olsun diye yanasmam yani.bugun kendi gelirse yarin icin ben bi yoklarim
Tabiki hakli olduklari yanlarda var ama elinden geleni yapmadığını düşünüyorum. Dediğin gibi bende hep onu bekliyorum sirf zorluyor gibi olmamak icin.yanasincada zaten bugün o günlerden mi diye soruyor ve genelde gözü uykuda oluyor. Nasil olacak bilmiyorum.Ya onlarda haklı aslında iş stresi maddi güçlükler olabiliyor herşeyi bize yansıtmıyorlar o kadar işten yorularak gel ki bende aynı şekilde çalışıyorum bizim birde çocuk var o uyusun diye bekliyoruz o uyuyacakken eşim koltukta uyuyordu çoğu zaman senin dediğin gibi benimki de içiyor içince de isteksizlik değilde uyku basıyor ve zor oluyor bende artık konuyu kapattım.bizde de şöyle bir durumda söz konusu hep benden bekliyorsun der mesela normal ilişkilerde de benden bekler ama bende hep o gelsin diye beklerim o isteyince olur konuşuncada ben sadece onu düşünmüyorum hayatta der işte libido düşüklüğü bence
Aminn canım cok sağol. Aynen hep biz üzülüyoruz.bu üzüntüyle yumurta yi iflas ettircem herhaldehilallll canim uzme kendini. Uzulen hep biz oluyoruz. Moralini yuksek tutmaya calis. Rabbim biran once gönlüne göre versin
Tamam canım bekliycez. Ben öyle takipteyim bu ay. Çalışma yok ondan giremiyorum. Küsülüyüm birisiyleFree Women cnm henüz çatlamamış gözüküyor .bugünki saat farkı ne kadar? Çalışmaları girmemişsin düzenli çalışmaları bırakma.hla vakti var her ay aynı zamanda çatlayacak diye birşey yok sonuçta.
Ayrıca tam saatinde ölçüm yaptım 8 30Free Women cnm henüz çatlamamış gözüküyor .bugünki saat farkı ne kadar? Çalışmaları girmemişsin düzenli çalışmaları bırakma.hla vakti var her ay aynı zamanda çatlayacak diye birşey yok sonuçta.
Ya ne diyorsun, neden vefat etti.. Basi sag olsun.. Gercekten cok uzuldum. Kaybin icin de cok uzgunum canim..Maşallah size.benim kız da büyüdü 1.sınıfa başladık başımı kaşıyacak vakit bulamıyorum:) buraya bile eskisi kadar giremiyorum.passionete in oğlu Kaan tekrar ameliyat olacak gibi.iiz in eşi de vefat etti.bilmiyorum hatırlıyor musun? Bir avuç kaldık hamile kalamayan .kuzlardan tüp deneyenler oldu maalesef tutmadı.ben de iki ay kadar önce kürtaj oldum yine.geçenlerde ilk adetimi oldum bitmek üzere.eşim de yoğun artık takip Yapmıyorum.bir araya geldikçe çalışma yaparız artık ya tutarsa hesabı:))aslında kız okula başlayınca bebek işi unutuldu gitti.2.yi istediğimden artık emin değilim.kız da eskisi kadar sormuyor.okuma yazma derdindeyiz.senin kız ne kadar oldu?
Yumurtayı çatlat sonra küs:))Tamam canım bekliycez. Ben öyle takipteyim bu ay. Çalışma yok ondan giremiyorum. Küsülüyüm birisiyle
o zaman ff deki ölçüm saatini düzeltAyrıca tam saatinde ölçüm yaptım 8 30
Sağol cnm.Akciğer kanseri hertarafa yayılmıştı maalesef.leyla az kaldı doğuracak inşallah.kaanın damarınında tıkanıklık varmış ama şimdilik ameliyat yok demiş Dr lar.ileeleten yıllarda tekrar değerlendirilecekmiş.Ya ne diyorsun, neden vefat etti.. Basi sag olsun.. Gercekten cok uzuldum. Kaybin icin de cok uzgunum canim..
Leyla abla ne yapti ?
Kaan neden tekrar ameliyat olacak ? Olmustu, iyiydi..
Yumurtayı çatlat sonra küs:))
o zaman ff deki ölçüm saatini düzelt
Ateşini kaçta ölçtüysen onu yap:))canım hiç güleceğim yoktu. Sende hep gül inşallah. Saati kaç yapayım o zaman?
Meyveliturta19 cnm Rabbim dilesin geri çekilme tek ilişki dinleniyor.bu bevek işi biraz sınav oluyor insana istemeyince küt hamile kalıyorsun çok isteyince Rabbim nasip etmiyor.yaradanın bir bildiği var elbet
O sekilde yasayabiliyor mu peki ? Beklemelerinde risk var mi ? Senin neden dusuk oldugu hala tespit edilemedi mi ?Sağol cnm.Akciğer kanseri hertarafa yayılmıştı maalesef.leyla az kaldı doğuracak inşallah.kaanın damarınında tıkanıklık varmış ama şimdilik ameliyat yok demiş Dr lar.ileeleten yıllarda tekrar değerlendirilecekmiş.
Hımmm okeyy teşekkürlerAteşini kaçta ölçtüysen onu yap:))
Hoşgeldin özgecim..nasılsın kızın büyümüştür. Beni sormuşsun çok sağol kuzum..bizim doğuma az kaldı. Şuan herşey yolunda Çok şükür. Her hafta Nst ye giriyom..bize dua et cnm.saglikla kavuşalım ınslh...Ya ne diyorsun, neden vefat etti.. Basi sag olsun.. Gercekten cok uzuldum. Kaybin icin de cok uzgunum canim..
Leyla abla ne yapti ?
Kaan neden tekrar ameliyat olacak ? Olmustu, iyiydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?