Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hilallll cnm önce bu isteksizliğin nedenini bilip onun üzerine gitmek gerek.hormonal mi psikolojik mi? Kelin ilacı hesabı nasıl olur hiç bilmiyorum.o kırıp dökme fırlatma bende de oluyor tam da ovulasyon zamanı hormonal oluyor biraz da.insan sinirlerine hakim olamıyor.sen eşinin üzerine gitme artık test de pik yapmış.sanki takip yapmadığınız aylarda daha düzenli ilişki olmuştu.ben inanıyorum ki ne zaman be ek işini rafa kaldırınca bebek gelecek ama o da çok zor seni anlıyorum

Canım zaten test yaptigimi falan demdim bu ay gorev gibi olmasin diye dun kavga edince çıkardım gosterdim.kendine dedim zaten bundan sonra ugrasmayacagim ne zaman canin isterse dedim.karsimda benim kadar isteyen biri yok çünkü dedim.su an barışma modunda plan yapmıştık daha once sinema icin.yarina bilet alayım mi falan yaziyor.bakalim bundan sonra nasil olacak

Aynen canım kafa rahat olunca oda rahat oluyor. 5 gün tatile gittik 4 gun iliski oldu mesela orda. Çünkü is guc yok stres yok bebek muhabbeti hic olmadi.ve hep kendi istekli olarak geldi.üstelik alkol almasına ragmen oldu.dediğim gibi bugun yanasirsa olur yoksa ben o kadar lafimin üstüne iliski olsun diye yanasmam yani.bugun kendi gelirse yarin icin ben bi yoklarim

Ya onlarda haklı aslında iş stresi maddi güçlükler olabiliyor herşeyi bize yansıtmıyorlar o kadar işten yorularak gel ki bende aynı şekilde çalışıyorum bizim birde çocuk var o uyusun diye bekliyoruz o uyuyacakken eşim koltukta uyuyordu çoğu zaman senin dediğin gibi benimki de içiyor içince de isteksizlik değilde uyku basıyor ve zor oluyor bende artık konuyu kapattım.bizde de şöyle bir durumda söz konusu hep benden bekliyorsun der mesela normal ilişkilerde de benden bekler ama bende hep o gelsin diye beklerim o isteyince olur konuşuncada ben sadece onu düşünmüyorum hayatta der işte libido düşüklüğü bence

Tabiki hakli olduklari yanlarda var ama elinden geleni yapmadığını düşünüyorum. Dediğin gibi bende hep onu bekliyorum sirf zorluyor gibi olmamak icin.yanasincada zaten bugün o günlerden mi diye soruyor ve genelde gözü uykuda oluyor. Nasil olacak bilmiyorum.

Tamam canım bekliycez. Ben öyle takipteyim bu ay. Çalışma yok ondan giremiyorum. Küsülüyüm birisiyle

Ya ne diyorsun, neden vefat etti.. Basi sag olsun.. Gercekten cok uzuldum. Kaybin icin de cok uzgunum canim..
Leyla abla ne yapti ?
Kaan neden tekrar ameliyat olacak ? Olmustu, iyiydi..

Ya ne diyorsun, neden vefat etti.. Basi sag olsun.. Gercekten cok uzuldum. Kaybin icin de cok uzgunum canim..
Leyla abla ne yapti ?
Sağol cnm.Akciğer kanseri hertarafa yayılmıştı maalesef.leyla az kaldı doğuracak inşallah.kaanın damarınında tıkanıklık varmış ama şimdilik ameliyat yok demiş Dr lar.ileeleten yıllarda tekrar değerlendirilecekmiş.

O sekilde yasayabiliyor mu peki ? Beklemelerinde risk var mi ? Senin neden dusuk oldugu hala tespit edilemedi mi ?

Leyla abla ne yapti ?
Hoşgeldin özgecim..nasılsın kızın büyümüştür. Beni sormuşsun çok sağol kuzum..bizim doğuma az kaldı. Şuan herşey yolunda Çok şükür. Her hafta Nst ye giriyom..bize dua et cnm.saglikla kavuşalım ınslh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…