Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar düşüklernizde kimyasal gebelıklerınızde hamılelık belirtileri oldumu bel ve kasık agrısı dısında ve bu agrılar cokmuydu arada bir azıcık mı?
Normal gebelikte de bel kasık agrısı cok olur 6.haftaya dogru o ağrılar azalır yerine bulantilar baslar genelde

yazarim canim insalalh hamileyim demek nasip olur. bu sefer 3 embriyo transferi yapildi bakalim sonuc ne olacak
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
sıra ateşin yükselmesinde hadi hayırlısı

Sakın arayı açma bunu diyenler boşuna dememişler Allahım inşallah sana da nasip etsin ve isteyen herkese canım benim kardeşim yok oğlumun olsun çok istiyorum

Sakın arayı açma bunu diyenler boşuna dememişler Allahım inşallah sana da nasip etsin ve isteyen herkese canım benim kardeşim yok oğlumun olsun çok istiyorum
Inşallah Allah oğluşuna bir kardes nasip eder.ilki olursa ikinci için fazla korunmam diyorum zaten zor oluyor akışına bırakırım.yeterki maddi manevi bakacak gücüm olsun düşünürüm hemen

Son düzenleme:
Tek ilişki ile hamile kalan çok gördük duyduk biliyorsun onlardan biri neden sen olmayasın
Ay insallah.burdaki örneklerimiz bizim icin büyük umut oluyor.olacak olduktan sonra her türlü olduğunu burda çok yaşadık.Allah hepimize sağlıklı hamilelikler,sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah

valla kavga küslük derken gene ilişki oldurduk o çok güler yüzle yaklaşınca küslüğün zamanı değil Hiloş gül sende dedim kendime :)) inşallah hepimizin yüzü güler canım

Çok çok iyi yapmışsın.. hepimizin başına geliyor öyle durumlar sıkma canını.
Hem kavganın üstüne daha keyifli oluyor öyle barışmak :))

Sağol canım.inş seninkini de göreceğiz burda.bak olabiliyormuş demek.doğru yumurta ile doğru spoşun karşılaşmasını bekle,pes etme.
Evet canım çok doğru söylüyosun ben stres yapmadığımı zannederken hep strese giriyorum rahat olmak lazım aslında bu ay baya rahatım çok şükür olursa olur olmazsa canımız sağolsun

Yanı bunlar saglıklı oldugunu gösterirmi ? Merak edıyorum . Yarın verecegim insallah
Sağlıklı olduğunu ancak kanda netleşir.iki kat artış iyidir.ne ateş ne de idrar testinden sağlıklı olup olmadığını anlamak güç.biraz rahat ol.herşey yolunda şuan .aşırı ağrı leke yoksa sıkıntı yok.tüm stresin bebeğe yansıyor.düşünme böyle Şeyler gebeliğin tasını çıkart

İster istemez bu stres her gebede vardır .sagolun

Hayirla saglikla gelir insallah. Coksevindim. Girmemistim bugun yine bebis haberi aldik.ne guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…