Allah razı olsun çok sağol canımAmin canim hepimizin inşallah, sizin durumunuza da cok sevindim..
Normal gebelikte de bel kasık agrısı cok olur 6.haftaya dogru o ağrılar azalır yerine bulantilar baslar geneldeKızlar düşüklernizde kimyasal gebelıklerınızde hamılelık belirtileri oldumu bel ve kasık agrısı dısında ve bu agrılar cokmuydu arada bir azıcık mı?
Rabbim gönlüne göre versin inşallahyazarim canim insalalh hamileyim demek nasip olur. bu sefer 3 embriyo transferi yapildi bakalim sonuc ne olacak
sıra ateşin yükselmesinde hadi hayırlısıVeson cum eşim yanaşırsa iliski olur demiştim.aksam eve gittigimde gayet barışcıldi bende uzatmadim elim mahkum olduğu icin :) gecede iliski oldu.iliskiden önce özellikle sağ kasigim patlayacak gibi ağrıdı.daha öncede ovu zamani agrim olurdu ama bu fenaydi.bide yatmadan önce tuvalete girdigimde akıntıyla birlikte cizgi seklinde kan geldi.galiba gece catladi zamanlamada iyi oldu gibi.bugun ki testte böyle. Daha silikti yapalı 1 saat oldu.durunca koyulasmis
Eki Görüntüle 2201680
Sakın arayı açma bunu diyenler boşuna dememişlerbiliyorum canım bilmezmiyim.eşimede hep diyorum.bebek olunca dünya onun etrafında dönecek.kendi planın diye bişey olmayacak diyeama genede evin neşesi iste.Allahım senin de gönlündekini versin inşallah.biz 4 kardeşiz ve kardeşlik kadar güzel bir şey yok.eğer ilki nasip olursa bende ikinciyi düşünürüm.
Bugün bi tik arttı ama insallah yarın dahada artar.tek iliskiylede kalsa kafam rahat olurRabbim gönlüne göre versin inşallah
sıra ateşin yükselmesinde hadi hayırlısı
Tek ilişki ile hamile kalan çok gördük duyduk biliyorsun onlardan biri neden sen olmayasınBugün bi tik arttı ama insallah yarın dahada artar.tek iliskiylede kalsa kafam rahat olur
Inşallah Allah oğluşuna bir kardes nasip eder.ilki olursa ikinci için fazla korunmam diyorum zaten zor oluyor akışına bırakırım.yeterki maddi manevi bakacak gücüm olsun düşünürüm hemenSakın arayı açma bunu diyenler boşuna dememişlerAllahım inşallah sana da nasip etsin ve isteyen herkese canım benim kardeşim yok oğlumun olsun çok istiyorum
Ay insallah.burdaki örneklerimiz bizim icin büyük umut oluyor.olacak olduktan sonra her türlü olduğunu burda çok yaşadık.Allah hepimize sağlıklı hamilelikler,sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahTek ilişki ile hamile kalan çok gördük duyduk biliyorsun onlardan biri neden sen olmayasın
Allah korusun. Hayra Yor. Adet belirtileri aynen oluyor bu arada.tesekkurler yorumlar için adetime 3gün kaldı agrıkar gelıyo gidiyo korkutuyorda heran birşey olmasından korkuyorum@deeploneliness
Cordelia
Kalkıııınnnn çabukkk
valla kavga küslük derken gene ilişki oldurduko çok güler yüzle yaklaşınca küslüğün zamanı değil Hiloş gül sende dedim kendime :)) inşallah hepimizin yüzü güler canım
Sağol canım.inş seninkini de göreceğiz burda.bak olabiliyormuş demek.doğru yumurta ile doğru spoşun karşılaşmasını bekle,pes etme.Görünce gözlerim yuvalarından fırladı
Çook sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım maş maş
Evet canım çok doğru söylüyosun ben stres yapmadığımı zannederken hep strese giriyorum rahat olmak lazım aslında bu ay baya rahatım çok şükür olursa olur olmazsa canımız sağolsunSağol canım.inş seninkini de göreceğiz burda.bak olabiliyormuş demek.doğru yumurta ile doğru spoşun karşılaşmasını bekle,pes etme.
Ateş yüksek seyirde devam eder ve genelde bir noktada sabitlenir.test ise gittikçe koyulaşır tekrar kan verecek misinBirsey daha peki gebelik testleri giderek koyulastımı ates arttımı??
Yanı bunlar saglıklı oldugunu gösterirmi ? Merak edıyorum . Yarın verecegim insallahAteş yüksek seyirde devam eder ve genelde bir noktada sabitlenir.test ise gittikçe koyulaşır tekrar kan verecek misin
Sağlıklı olduğunu ancak kanda netleşir.iki kat artış iyidir.ne ateş ne de idrar testinden sağlıklı olup olmadığını anlamak güç.biraz rahat ol.herşey yolunda şuan .aşırı ağrı leke yoksa sıkıntı yok.tüm stresin bebeğe yansıyor.düşünme böyle Şeyler gebeliğin tasını çıkartYanı bunlar saglıklı oldugunu gösterirmi ? Merak edıyorum . Yarın verecegim insallah
İster istemez bu stres her gebede vardır .sagolunSağlıklı olduğunu ancak kanda netleşir.iki kat artış iyidir.ne ateş ne de idrar testinden sağlıklı olup olmadığını anlamak güç.biraz rahat ol.herşey yolunda şuan .aşırı ağrı leke yoksa sıkıntı yok.tüm stresin bebeğe yansıyor.düşünme böyle Şeyler gebeliğin tasını çıkart
Hayirla saglikla gelir insallah. Coksevindim. Girmemistim bugun yine bebis haberi aldik.ne guzel.Amin canım inş sağlıkla devam eder.
Sağol bitanem.Burada sabırla bizi bekliyorsun.Mükafatın da ona göre olsun.
Valla fosilim ben burda.demek ki neymiş pes etmeden devam etmek gerekiyormuş...sağolasın.
Valla dersteyim şu an.kaset testi alnıma yapıştırıp göbek atasım var ....
Sağol canımmmm.inş devamı gelir sağlıkla.
Teşekkürler darısı başına ve isteyen tüm arkadaşlarıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?