Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun bir dra gitseniz progesteron falan başlanır belki
Üzüldüm mü ? evet üzüldüm.4.haftada ilaçla bana tutunsa ne olacak?ama yalandan da olsa çift çizgi görmek çok güzel bir duyguydu.sabah ola hayrola...
Garip hisler içindeyim.sinirlendim sanki.hayat dalga geçiyor benimle.

Hemen karalar bağlama ger kanama sağlıksız gebelik anlamını taşımıyor.

Ama böyle düşünme neler çekiyoruz o çift çizgi için. Önlemini al gerisi Allah’tan. Bende çok üzüldüm öyle yazdığını görünce ama ne diyeyim bilmiyorum İnşallah sağlıkla ilerler sana hayırlı evlat olur

Çok yorucu bir süreç.inş sonu güzel biter.sana da üçüz diliyorum sağlıklı.ayyy ne güzel olurduuu

Evet biliyorum da ben kötüye hazırlayayım kendimi.yoksa taşıması ağır bir yük olacak onca sevincin ardına.sabah tekrar umut dolu bir güne uyanmak dileğiyle...
Huu. Huuu... Tatlım neler oluyor. Değerin çok güzel. Yat dinlen. Dikkat et kendine. Hiçbirşey olmayacak bebeğine.

Huu. Huuu... Tatlım neler oluyor. Değerin çok güzel. Yat dinlen. Dikkat et kendine. Hiçbirşey olmayacak bebeğine.
Değerim çıktı mı?ne zaman çıktı?kaç çıktıbenim niye haberim yok.şaka bir yana yarın öğleden sonraya kadar dayanabilirse bebişcik sonucu öğrenip belki rahatlarım.inş benimledir ufaklık.!

Çok yorucu bir süreç.inş sonu güzel biter.sana da üçüz diliyorum sağlıklı.ayyy ne güzel olurduuu
Evet süreç yorucu inşallah sonu güzel oldun. Allah razı olsun bende sana yarın alacağın ve sonrasında sağlıkla devam edecek güzel haberler diliyorum. Herşey güzel olacak inşallah

Gayet koyu test ondan öyle dedim galiba. Hem belki geldi bana değer ne biliyon.. Güzel haber ver. Bebeğimize iyi bak. Teyzeleri duacı ona

Birde değerin güzel yazdığımı hatırlamıyorum yeminle. Neden yazdım farkında değilim. Herhalde test yaptın ya ondan öyle yazdım... Şaşkınım şuan.

Canım bazen internette sonuçlar daha erken görünüyor. Ayrıca kahverengi akıntı hemen moralini bozmasın. Bu zamanlar yerleşme zamanları olduğu için ben yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. Bunu yaşayan çok gebe var. Tabi her türlüsüne kendimizi hazırlamak lazım ama benim içim nedense çok rahat. Herşey çok güzel olacak inşallah. Dualarımız senin ve bebişin için. Sağlıklıysa sıkı sıkı tutunsun annesine

Yerleşmedir o annesi kahverengi kanama eski kandir kırmızıya dönmesin inşallah dualarım seninle.. yarın sabah testi tekrarla birde her ihtimale akşamları yatarken Protestan kullan bir müddet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…