Kahve pembe leke yerlesme kanamasi diye biliyorum ben kirmiziya dönmediği surece sorun yoktur ins. Zaten bata var tam yerlesme donemindesin Rabbim yuzunu guldursun ins.Sağol canım.inş sen de tez zamanda kavuşursun yavruna.
Bu arada benim gebelik tırt çıktı sanırım.hevesim kursağımda kaldı.belim çok ağrıyor ve kahve lekelenmem başladı
İnşallah canım sağolasın aminn herkesle birlikte. Sen ateş takibi mi yapıyorsun
selam canım ben de ınanıyorum bu yerlesmeyı yaşayan nica ınsan var kötu dusunme guzel seyler hıssedıyorum.ve cok sevındım senın adına guzel haberlwrını okumak ıcin gelecegım tekrar:)Üzüldüm mü ? evet üzüldüm.4.haftada ilaçla bana tutunsa ne olacak?ama yalandan da olsa çift çizgi görmek çok güzel bir duyguydu.sabah ola hayrola...
Garip hisler içindeyim.sinirlendim sanki.hayat dalga geçiyor benimle.
Amin canım inş burda bekleyen herkesin yüzü güler.göbüşleri bebiş dolar.Evet süreç yorucu inşallah sonu güzel oldun. Allah razı olsun bende sana yarın alacağın ve sonrasında sağlıkla devam edecek güzel haberler diliyorum. Herşey güzel olacak inşallah
Sağollll teyzoş.gaipten sana değer gelmiş anlaşıldı.hayra yoruyorum bunu.kalbin temiz senin.Gayet koyu test ondan öyle dedim galiba. Hem belki geldi bana değer ne biliyon.. Güzel haber ver. Bebeğimize iyi bak. Teyzeleri duacı ona
Yarınki sonuca göre alacağım canım aklımda.testler teyzesinden zaten.sabah patlatırım bi tane daha.Yerleşmedir o annesi kahverengi kanama eski kandir kırmızıya dönmesin inşallah dualarım seninle.. yarın sabah testi tekrarla birde her ihtimale akşamları yatarken Protestan kullan bir müddet.
İnş canım ,çok teşekkür ediyorum.uyku tutmuyor stresten.Kahve pembe leke yerlesme kanamasi diye biliyorum ben kirmiziya dönmediği surece sorun yoktur ins. Zaten bata var tam yerlesme donemindesin Rabbim yuzunu guldursun ins.
Sağol canım.umarım dediğin gibidir.olmasa da çift çizgi gördüm testte,bu bile motive etti beni.napalım nasip böyleymiş diyeceğim.selam canım ben de ınanıyorum bu yerlesmeyı yaşayan nica ınsan var kötu dusunme guzel seyler hıssedıyorum.ve cok sevındım senın adına guzel haberlwrını okumak ıcin gelecegım tekrar:)
Evet kuzum bakalım vesile olur bize de ins.İnşallah canım sağolasın aminn herkesle birlikte. Sen ateş takibi mi yapıyorsun
Günaydın aslinda tablon guzel daha vakti var sanırım belki de yarın yukselir ani iniş çıkış olabiliyor bazenGunaydin
Benim deger dustu eli kulaginda bugun yarin gelir muhakkak reglim. Oysa gunleri de kac aydir yakaliyorum ya neden tutmuyor. Regl sonrasi dr muayenesine gidegim yine. Yorucu surec.
Benim de ayni durum oluyor genelde gec değil de erken kalkma durumu, ilerleyen zamanda duzenli olcum yapmadığın günleri discard edersin onemli gunlerdesin ovulasyon testi de yardimci olabilir ates ölçümünün yanındaKafayı yiyeceğim ya .. geçen ay ateş ölçeceğim diye erkenden uyanırdım bu ay uyanamıyorum.
Yanımda çalan alarmı duymuyorum resmen.
Bu sabah 8 de eşimin alarmına kalktım yine dengesiz ölçüm yaptım
Tekrar uyumuşum 1 de uyandım o da zorla kendimi yataktan attım yoksa yatacaktım.
Bu akşam da saat 7 de tekrar uyumuşum 10 da eşim uyandırdı.. hala esniyorum.
Bu ay tablom hiç normal olmadı.. program hata verecek kesin.
Gerçi bu ay çok yoğundum.. bir yandan regl olayımda doktora gideyim diye bekliyorum. Diğer yandan içimden bir belki... geçiyor. Yarın ve ertesi gün değerlendirme yapacağım Allah izin verirse..
Ama bu aydan hiç umudum yok.
Günaydın mutlu güzel sabahlar dilerim.Khaleesi21 nasılsın?
Benim de ayni durum oluyor genelde gec değil de erken kalkma durumu, ilerleyen zamanda duzenli olcum yapmadığın günleri discard edersin onemli gunlerdesin ovulasyon testi de yardimci olabilir ates ölçümünün yanında
13de de çatlamış olabilir.bugünü en kısa zamanda değerlendir derim.yarını da atlama fırsatın olursa.Acaba çatlamış olabilir mi?
Bugün sağlıklı tam zamanında ölçüm yatpım biraz çıkmış hatta saat 8 de tekrar ölçtüm yine aynı çıktı.
Sağlıklısız olanları hep geç saatte ölçmüstüm genelde saat ilerledikçe benim yüksek çıkardı bu ay dibe vurdu.
12.gün sabah uzayan akıntı vardı vardı .. gece değerlendirme şansın oldu anca.
13.gün de uzayan akıntı vardı ama 13.gündeki akıntıdan pek emin değilim ilişki sonrası akıntı olabilir mi diye
Bir de bu sabah afedersin ne krem gibi ne de sıvı gibi kreme biraz daha yakın bir akıntı geldi
Hala hamilemsiyimlekeler azaldı gibi...
13de de çatlamış olabilir.bugünü en kısa zamanda değerlendir derim.yarını da atlama fırsatın olursa.
12 de çatladıysa evet geç kalmış olursun.13te çatladıysa yetişirsin zannımca.sen adamı kapıda böyle bekleAkşam değerlendirsem geç kalmış olur muyum saat 8 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?